Omdömen

2.5
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
6 nov 2023

Skolan

Det är bara skola dom lyssnar
Elev
24 maj 2023

Dem lärarna som är bra

Dem läraren som är bra i skolan är Ms Zetterling, mr Branton och mr Axelsson.
Dem andra jobbar där för göra elverna liv till en mardröm. Lärarna ska alltid snacka om hur man ska behandla dem i skolan fast lärarna inte har någon respekt för någon HELT OFATTBART.

MATEN
maten på den skolan är helt okej, men personalen som gör maten blir arga när man säger någon om maten. VARFÖR KAN NI INTE TA KRITIK.

HIR BLIR MAN BEHANDLAD DÄR.
Jag har gått på british junior i hela min skolgång och har blivit kallad för många rasistiska saker.
Elev
24 maj 2023

Den riktiga sanningen om british junior

Jag har gått i british junior i hela min skolgång o varje dag under dem åren har jag hört många rasistiska kommentarer. Hur min hudfärg ser ut och vilket land jag kommer ifrån. Om man pratar med en lärare om det så säger det att det är fel att anklaga någon och att den är ens egna fel att man blir behandlad på det sättet. Lärare kan även säga olika rasistiska saker.
Jag kan inte fatta att lärare som dem kan få jobba med barn.
Lärarna där jobbar bara för att höra skvaller och inget annat.
Elev
2 okt 2022

konstant skrikande lärarna

Konstant skrikande lärarna som tvingar små barn till ex att äta hamburgare med sil på s.k. "Julmiddag", om elev inte vill äta sill eller trampar på elevens påskägg om elev vinner i "eggtävling". etc och likn.. Kritiskt tänkande, elevens intresse till studier eller tävlingsandan förbjuds. Mobbning av vissa elever accepterat. Liknar de flesta övriga skolor, vilka som helst, inte alls bättre på ngt..
Elev
27 jun 2021

stoppa skolan

hemsk skola rekommenderats ej för någon.
fruktansvärt äcklig och ohygienisk mat.
ohyfsad personal.
Elev
10 mar 2021

Dålig skolmat

Jag tycker att skolan har brist på kritisk tänkande eller för att förenkla det att man får inte kritisk tänka i denna skolan. Vissa lärare favoriserar har jag varit uppmärksam om läraren. Skolmaten är i inte god tycker jag eller ofta flera som jag känner tycker också.
Elev
23 feb 2020

Finns rasistiska lärare!

Ingen bra skola! Det finns rasist lärare. En lärare såg att jag täckte upp handen men aldrig kom till mig medans hen gick tills mera elever! Gillar ni fickplunta så är det en bra skola. Struntar ni i skolan och vill ha bra betyg och bra arbeta ro är det en skola för dig men annars nej! Vissa lärare är inte alls bra som t.e.x. Rasistiska läraren. Maten är inte alls bra i skolan. De gör bara fläsk mat. Det är synd om de andra som är minut fläsk för det får bara äta vegetarisk mat. Okej om de äldre kan äta men de yngre är inte vana vid grönsaker. Vissa elever får ha idrott i skolan och vissa får ha utanför skolan. Det är inte bra för att de får gå till idrotten och det är ganska långt borta och det finns ingen buss dit. Senare får de gå till baka till skolan. (Utan buss) det finns varken någon buss dit eller tillbaka. Det är synd om oss elever för att vi fryser ihjäl oss under vintern. Det skulle vart okej under sommaren men inte nu! Man lär sig bra under lektionerna och lärarna är stränga och lär bra. Men de andra saker är jätte dåliga! Det är inte så att det inte finns mobbning i denna skola. Det finns mobbning och mycket bråk! Det finns ingen bra ställe man kan leka under rasten. Det finns bara en fotbolls plan och en liten tråkig klätterställning. En basket korg och man kan knappt spela där för den lilla utrymmen. Raserna är tråkiga ska jag säga om man inte gör något annat. Det finns skog och det är läskigt för att skogen är jätte djup, dessutom så finns det jätte stora maskiner som bygger något i skogen. Det finns berg som barn får klättra på men det är farligt om de ramlar!
Elev
23 feb 2020

British Junior/läs om du vill veta sanningen

Jag tycker att vissa lärare är bra, men inte alla. Vissa lärare är rasist. Jag har täckt upp handen läraren ser det men hen kommer aldrig till mig. Vissa lärare favoriserar. Men om man tittar på hur man lär sig i skolan så kan jag ge en bra betyg. Man lär sig bra och det är en bra disciplin. Maten i skolan är inte alls bra. De som är minus fläsk får bara äta vegetarisk mat. För de gör hela tiden fläsk mat och jag har sagt till de flera gånger fast de säger att det är för dyrt med kyckling eller annat. Det är inte alls DYRT! Jag tänker mer på de yngre barn som inte är vana vid grönsaker. Det är synd. Men om man vill lära sig mycket så ska man nog börja denna skola. Om man tänker på lärarna maten och om man trivs så tycker jag att mans la tänka till några gånger.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen