Omdömen

3.2
Baserat på 25 omdömen och 195 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 feb 2023

Språkintro

Bra skola, dålig mat

Skolan är bra men ofta är maten dålig
Elev
29 aug 2022

SAM

Racister

Vegetarianer blir behandlade som djur. Ingen mat på lunchen för att man måste ”beställa in” maten. Racister höger och vänster, kan nämna oändligt med snåla rassar. Man måste köpa kalkylator som kostar en hunch, hel månadslön för några. Cafen e dyrare än expresso house. De suger ihop para och stashat de till sina utflykter till sommarn säkert.
Elev
2 apr 2022

Teknikvetenskap

Bromma gymnasium?

Jag tycker att skolan är rätt bra. Det är ganska bra lärare och de andra eleverna är ganska bra. Iallafall på tekniklinjen. Det ända dåliga är väl maten som ibland kan vara lite tråkig men annars är den okej. Dessutom är det väl att vi från teknik inte har lika många möjligheter att stöta på elever från andra linjer få vi håller oss till vår korridor. Men som sagt i övrigt så tycker jag skolan är bra. Det är ok lokaler som kan vara lite kalla på vintern men då gäller det bara att ha på sig varmare kläder i skolan. Jag hoppas också att det är fler tjejer som söker teknik till nästa år för det är mest killar som valt teknik. Vi har idrottshall och labb salar i skolan så det är också bra. Sen när man ska åka skridskor på idrotten så kan man göra det på bara en lektion då ishallen är typ precis bredvid skolan.
Elev
7 feb 2022

Ekonomi Ekonomi

Bästa bromma

På Bromma finns Niu ifall man är sportintresserad och är man inte börjar man sent varje dag vilket är väldigt skönt. Man känner sig alltid bra utvilad. Vi har ett café med seriöst typ allt för bra priser!
Elev
26 jan 2022

Sam sam

elev på Bromma gymnasium

Skulle verkligen inte rekommendera skolan om du verkligen vill få en lugn, koncentrerad och motiverad skolgång. Det är väldigt omotiverade elever så om du faktiskt vill lyckas skulle jag verkligen inte rekommendera Bromma. Vissa elever är snälla medan andra extremt snobbiga och dryga och framför allt omotiverade och stökiga
Elev
24 jan 2022

Ekonomi juridik

Företetts elev

Inte jättebra lärare, stökiga elever. Om du vill ha en skola med bra arbetsro och motiverade elever skulle jag inte rekommendera skolan, finns mycket mycket bättre
Elev
31 dec 2021

Helt ok skola

De flesta lärarna är helt ok eller dåliga. Det finns dock några undantag med bra lärare. Kan också bara varit jag som haft otur och fått de sämre lärarna, men det är också många vikarier och tillfälliga lärare.

Det är ganska många omotiverade elever, vilket antagligen är därför det känns som att det är lättare att få höga betyg.

Skolmaten är inte så god men är nog väldigt lik de flesta skolor, typisk skolmat.
Elev
27 jan 2021

Bra skola

Bra skola om man inte vill behöva plugga för mycket utan kunna göra annat på fritiden. Bra lärare och en skön aura på skolan, folk är inte så ytliga som man kanske tror
Elev
22 jan 2021

Börja inte

Bromma gymnasium är en statusskola, om du inte redan känner många som ska gå Bromma kommer det bli svårt att lära känna folk. Men det är enkelt att få bra betyg om man jämför med andra skolor.
Föredetta elev
22 dec 2020

Vet inte vad jag ska skriva här

Tycker mina lärare var bra och engagerade, speciellt om man som elev visade intresse att man ville lära sig eller få bra betyg.

Det såg oss inte bara som elever utan också människor.

Rektorerna får oförtjänt mycket kritik. Det som saknas anser jag är gemenskap mellan eleverna
Elev
8 dec 2020

Helt ok skola

Det är väldigt ytligt och det är väldigt svårt att passa in om man inte har det som krävs. Man kan i princip inte vara sig själv utan för att få vänner måste man försöka att passa in tyvärr.
Elev
26 nov 2020

En helt ok skola

En skola där många av lärarna är bra och engagerade. Till skillnad från eleverna, många är oseriösa. Man får svårt att hitta motivationen till att göra grupparbeten till exempel.
Elev
20 aug 2020

Bromma

Helt ok skola ksksksksksbsbbdbsv
Förälder / Vårdnadshavare
16 aug 2020

Bra lugnt läge för gymnasieskola

Skolan ligger väldigt bra till i ett villaområde med kolonilotter alldeles bredvid Stora Mossens idrottsplats med ishall, fotbollsplaner, friidrottsanläggning och inomhushallar. Bra lärare och trevliga elever utan den hets som det kan bli i vissa skolor när det gäller betyg. Skolan är klart bättre än vad vi hört innan vår son började där.
Elev
15 mar 2020

Bästs

Helt klart bästa skolan
Elev
6 mar 2020

Suger

Sämsta skolan I historien, man blir deprimerad när man ser skolan. Det ser ut som en begravningsplats.

Man har också 100 steg att gå upp om man går i teknik linjen.

Sen är det jätte snobbiga rika människor där som svingar runt sin mittbena hela tiden.
Annat
16 feb 2020

Den e chill

Skön skola men sprint eleverna måste bort de tar upp all plats i korridoren, de kan inte svenska och har sammanlagt tagit 6 pennor från mig. Enligt minna beräkningar så finns det en lösning. Lösningen är helt enkelt att flytta eleverna till små husen bredvid skolan, på så sätt stör de inga:?)

Såklart är ej alla sprint elever jobbig men det är ett faktum att de alla tuggar galet i Sam korridoren

Skolmaten: den e chill
Personal: den e chill
Cafeterian: den e soft
Klassrummen: den e soft
Korridoren m.m: soft bara Sam som är det invaderat av sprint.
Elev
8 jan 2020

Bästa skolan i Västerort

Bästa skolan! Minnen för livet och bra atmosfär
Elev
18 dec 2019

Bra ändå

Bra skola, stor, sköna människor, grym cafeteria, bra lärare. Väldigt mycket normer, alla ser likadana ut.
Föredetta elev
18 dec 2019

Rektorer som inte bryr sig.

Skolan var bra ett tag men gick sedan helt åt helvete. Aktivitetsdagarna blev borttagna och det ledde till en rebellisk miljö i flera år. Elever bojkottade julavslutningen och tappade all respekt för rektorerna.

Av god anledning. Några av rektorerna var extremt uppblåsta, ignoranta. De brydde sig hely enkelt inte alls.

Vi hade även en lärare som gång på gång betedde sig dåligt, tryckte ner elever och behandlade sina elever dåligt generellt.
Efter ett prat med rektorn om det, skrattade hon de som anmälde, rakt i ansiktet o sket i att ta tag i det.

Det finns några helt underbara lärare som jag aldrig skulle byta ut mot någon annan. Tyvär går rektorernas agerande ut över dem också.

Skolans motto är ”Kunskap och gemenskap” vilket är smått ironiskt då de inte bara tagit bort A-dagarna utan i princip ALLA dagar som drar samman olika klasser.
Elev
13 okt 2019

Toppen!

Väldigt bra gymnasieskola med fina lärare som hjälpte mig mycket och såg mig när jag behövde extra hjälp. Tog studenten 2012.
Elev
9 okt 2019

Inget bra val om du är akademiskt ambitiös!

Mina tankar om teknik-teknik programmet på Bromma Gymnasium: Bromma Gymnasium är kanon om man föredrar att festa och slappa under sin tid på gymnasiet. Om man däremot strävar efter högsta betyg i samtliga kurser så är miljön inte alls passande. Här är det framförallt den låga ambitionsnivån bland ens klasskamrater som påverkar, vilket försvårar exempelvis grupparbeten. Lärarna är av blandad kvalitet, vissa är superbra och pedagogiska medan andra får en att inse hur desperat skolan är efter att anställa vemsomhelst med lärarexamen. Maten är under all kritik efter ett nytt företag relativt nyligen tagit över cateringen. Allt som allt är Bromma Gymnasium inte att rekommendera till någon som vill satsa på de högsta betygen i gymnasiet, miljön är helt enkelt inte tillräckligt stimulerande eller givande.
Om man vill göra bra ifrån sig på gymnasiet rekommenderar jag att välja toppenskolor som Blackebergs Gymnasium, Norra Real och Kungsholmens Gymnasium.
Elev
8 jun 2019

Omdöme

Låg kvalitet........
Elev
24 apr 2019

Sådär

Om du ör en typisk Brommabo så kommer den här skolan passa bra för dig. Bra stämning mellan klasserna och schysst folk. Själva skoldelen däremot är inte så bra.
Elev
15 apr 2019

Toppen

Skolan är mycket bra med fina möjligheter att utvecklas till din fulla potential, bra lärare med ett fint bemötande.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen