Omdömen

3.3
Baserat på 12 omdömen och 97 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Student
25 jun 2023

Hand

Bruksgymnasiet

Lärarna engagemang är dåligt, som kämpar inte för eleverna och att dom ska klara ämnena.
Men trygg miljö med roliga aktiviteter ibland.
Student
3 nov 2022

En skola som inte vill ha med onormala elever.

Kunde ha varit en bättre skolan, om man hade gjort några förändringar.
Student
17 jan 2022

Handel och administration

Helt okej

Lärarna är bra, finns självklart alltid någon dålig men överlag så är lärarna bra. Själva skolbyggnaden är
Väldigt tråkig och deppig miljö, som att gå på ett museum som inte har renoverats på år. Väldigt tråkig miljö men fresh ändå
Student
1 dec 2021

Dålig

Den är dålig med lärare som inte hjälper en när man behöver. Väldigt högljutt och många invandrare som pratar andra språk och tittar konstigt på en. Det gör att man inte känner sig trygg när man går förbi dom
Other
13 jan 2021

Jätteduktiga lärare

Mycket bra skola och trevliga elever!
Student
23 nov 2020

Rätt bra

Bra men inte tillräckligt med aktiviteter mellan klasserna
Student
30 mar 2020

Toppenskola!

Underbara begåvade lärare och härlig miljö i allmänhet. Superbra arbetsupplägg och undervisning!
Student
30 nov 2019

Bra allmänt

Skolan är bra och trevlig översiktligt. Man får hjälp då man behöver. Lärarna är pedagogiska, tar tid och lyssnar och anpassar sig efter ens behov. Man får chansen att åka ut på olika roliga studieresor och studiebesök beroende på program. Skolmaten är inte alltid den bästa men det finns alternativ. Det sker inte alls mycket mobbning på skolan, å andra sidan händer det att elever uttrycker sig rasistiskt/homofobiskt. Det har mer med elevernas mentalitet att göra än lärarna och skolan i sig. Teman emot mobbning och för allas olikheter har tagit plats på skolan men vissa elever väljer att inte ta åt sig och förstå att vissa människor kommer från andra kulturer eller kanske har en läggning utanför normen!
Student
30 nov 2019

Bra allmänt

Skolan är bra och trevlig översiktligt. Man får hjälp då man behöver (särskilt om man har speciella behov.) Lärarna är pedagogiska, tar tid och lyssnar och anpassar sig. Man får chansen att åka ut på olika roliga studieresor beroende på program. Skolmaten är inte alltid den bästa men det finns alternativ. Det sker inte så mycket på mobbning på skolan, å andra sidan händer det att elever uttrycker sig rasistiskt/homofobiskt men det har mer med elevernas mentalitet att göra än lärarna och skolan i sig. Teman emot mobbning och för allas olikheter har tagit plats på skolan flera gånger men vissa elever väljer att inte ta åt sig och förstå att vissa människor kommer från andra kulturer eller kanske har en läggning utanför normen!
Student
30 nov 2019

Bra allmänt men små brister

Översiktligt så är det en trevlig skola, som elev får man hjälp då man behöver (särskilt om man har speciella behov.) Lärarna är pedagogiska, tar tid och lyssnar på eleverna och anpassar sig. Man får chans att åka på roliga studieresor och studiebesök beroende på vad man väljer för program. Skolmaten är inte alltid den bästa, den skulle kunna förbättras lite. Dock så finns det fler alternativ. Det sker inte så mycket mobbning på skolan, å andra sidan händer det att elever uttrycker sig rasistiskt/homofobiskt men det beror på mentaliteten hos vissa elever och inte på lärarna och skolan i sig. Teman emot mobbning och för allas lika värde har tagit plats flera gånger men vissa elever väljer att inte ta åt sig och förstå att vissa kommer från andra kulturer eller har en läggning utanför normen!
Eveline Pettersson
Student
17 nov 2019

Skolan är toppen

Jag tycker att skolan är bra för att jag trivs väldigt bra och man får lätt att blir kompisar med varandra.
Student
3 nov 2019

För mycket invandrare som är stökiga

Dålig skola, för mycket invandrare som är stökiga och talar ett annat språk.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen