Omdömen

4.0
Baserat på 10 omdömen och 82 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
10 aug 2023

Fri

En helt fantastisk skola!

Hela skolan var som en familj!💖
Önskar verkligen att jag kunde få alla att gå på Brygge. Jag hade svårt med matematiken och då kom jag och lärarna fram med en plan så att jag kunde läsa 1:ans matematik i tre år och bara sikta på att bli godkänd- slutade med att jag gick ut med 19,5 i merit poäng (A/B i nästan alla ämnen).

Lärarna är verkligen eldsjälar som GENUINT bryr sig om sina elevers hälsa, utbildning och framtid. Det var en kvinnlig rektor när jag gick där som var så fruktansvärt bra! Hon fick hela skolan att bli vegetarisk och brann verkligen för sina elever💖
Saknar brygge så mycket!
Elev
28 feb 2023

Bild och Form

It’s not worth it

Trodde att mobbningen skulle sluta efter högstadiet men har aldrig känt mig såhär nedtryckt innan. Lärarna och ämnena är bra men elevhälsoteamet (EHT) kan inte bry sig mindre om elevhälsan.
Föredetta elev
13 dec 2022

Fri konst

En helt magisk skola

Bästa skolan jag någonsin gått på! <3 Älskar Brygge, Barkis, Johanna och vegomaten ❤️
Kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är för denna skolan. Lärarna bryr sig genuint om eleverna och det är en trevlig hemma atmosfär i byggnaden. Alla känner alla och lärarna bemöter en på en fantastisk nivå.
Föredetta elev
16 maj 2022

Bild och Form

Bästa tre åren av mitt liv

Att gå på Bryggerietsgymnasium var de bästa tre åren av mitt liv, jag tänker ofta tillbaka på mina gymnasieår och saknar det något otroligt.
Fina lärare, fantastisk gemenskap man hade med dom.
Önskar jag kunde gå tre år till
Elev
7 sep 2021

Skate

Bästa skolan någonsin

Riktigt bra. Det finns ingen dålig lärare och de flesta eleverna är snälla. Man får skejta gratis när skateparken öppnar.
Elev
6 feb 2021

Perfekt skola

Älskar bryggeriet, en liten och mysig skola

Lärarna är coola, ger kreativa och roliga uppgifter som samtidigt är utmanande. Dom anpassar undervisningen och ser till att skappa uppgifter och bedömnings tillfällen som gör att du kan lyckas. Man känner verkligen att dom gör allt för att man ska lyckas och få bra betyg.

Det känns som att jag passar in på ett sätt jag aldrig gjort innan. Här kan man vara vara sig själv utan att andra ska kommentera negativt. Bryggeriet är verkligen en dröm skola. Efter högstadiet hade jag så låga förväntningar på gymmnasiet men bryggeriet är verkligen allt jag någonsin velat ha av en skola ❤️
Elev
6 jan 2021

Vet inte vad jag ska skriva här:)

Riktigt mysig skola, väldigt välkomnande till nya elever. Riktigt coola lärare. Helt ok mat. Roliga lektioner. Tiden går snabbt när man väl är där.
Elev
29 dec 2020

Amazing

It’s honestly the best. I’ve been bullied all my life and going here has not only provided me with a safe working environment but I’ve also gotten friends. Despite my autism and PTSD I also have issues taking in information and getting along with others, this school has helped me challenge these problems and grow into a stronger person. For that I am forever grateful! 😊😊❤️
Elev
21 nov 2020

Rekommenderar!

Riktigt bra skola. Lätt att passa in och väldigt välkomnande. Lärarna är schyssta och hjälper om man behöver det.
Föredetta elev
2 dec 2019

Mycket bra skola

Bästa gymnaiseakolan i Malmö. Alla lärare är så grymma. De gör verkligen att man ska gå ut med godkända betyg

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen