Omdömen

4.4
Baserat på 11 omdömen och 98 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2024

Så glada att vi bytte till Bullerbyn!

Vi bytte från en kommunal förskola till föräldrakooperativet Bullerbyn, i första hand för att barngrupperna är mindre. Det har vi inte ångrat en sekund! Vårt barn trivs mycket bättre, och går med glädje till förskolan. Pedagogerna är engagerade, duktiga och ser ut att trivas med sitt jobb.
Som förälder får man också möjlighet att engagera sig och påverka, och en helt annan insyn i verksamheten. Rekommenderas varmt!
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2024

Fantastisk förskola med underbar personal!

Bästa förskolan enligt oss och båda barnen älskar att gå dit! Personalen är otroligt engagerade och vi är väldigt imponerade av deras kreativitet. Alltid nya experiment eller pyssel på gång och dem är experter på att spinna vidare på barnens intressen. Detta varvas med mycket utomhusvistelse och yoga/sång/dans/lek osv i ”gympasalen”. Kan varmt rekommendera Bullerbyn förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2024

Fantastiskt förskola

En underbar förskola med jättebra pedagoger i en mysig miljö, kan inte annat än rekommendera.
Förälder / Vårdnadshavare
12 okt 2023

Bullerbyn är fantastisk!

Fantastisk förskola med små barngrupper och fina pedagoger. Jättehärlig miljö i villa med stor och härlig gård och trädgård. Vår dotter har älskat Bullerbyn sedan starten och vi är så nöjda.
Förälder / Vårdnadshavare
23 sep 2023

Fantastisk förskola

En jättefin förskola med härlig trädgård och ”hemkänsla”. Fantastiska pedagoger som verkligen gör allt för barnen och ser dem. Mindre barngrupper gör att pedagogerna har tid. Jag rekommenderar Bullerbyn varmt! Barnen trivs och utvecklas och föräldrarna är supernöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
20 sep 2023

Svårt att hitta en bättre förskola än Bullerbyn

Jag har haft mitt barn på Bullerbyn under en tid nu, och jag kan inte nog betona hur mycket jag värdesätter den trygghet hon känner där. För mig är det det allra viktigaste, och det är något som Bullerbyn har levererat på ett enastående sätt.

Det som verkligen utmärker förskolan är den dedikerade personalen. Jag har alltid känt att mitt barn är i säkra händer. Personalen går verkligen den extra milen för att se till att alla barn känner sig trygga och omhändertagna. Detta har gett mig som förälder en enorm frid och tillit till verksamheten.

En annan aspekt som jag uppskattar mycket är möjligheten att som förälder vara delaktig och påverka verksamheten. Kooperativet välkomnar och uppmuntrar föräldrar att vara engagerade och ge sina åsikter och förslag. Det är en öppen dialog mellan föräldrar och pedagoger, vilket skapar en känsla av samhörighet och gemenskap.
Förälder / Vårdnadshavare
23 jan 2023

Fantastisk förskola!

En fantastisk förskola. Underbar personal som arbetar aktivt med barnen, att de ska trivas, lära känna och vara trygga med alla barn. Och så gör de så mycket roliga och lärorika aktiviteter också. Vi är fantastiskt nöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2023

Rekommenderas

Har vår dotter där som gått där i 5 år nu och vi är supernöjda .
Rekommenderas verkligen !!!
Förälder / Vårdnadshavare
28 okt 2022

Mysig förskola med kreativ miljö

Fantastiskt mysig förskola med duktiga pedagoger. Sonen väldigt nöjd också. Plus i kanten för mysigt hus och stor fin trädgård.
Förälder / Vårdnadshavare
22 jun 2022

Fantastiskt förskola

Fantastisk förskola! Engagerade och kreativa pedagoger, kul att vara involverad som förälder. Rekommenderar Bullerbyn varmt till alla som söker förskoleplats i kommunen!
Förälder / Vårdnadshavare
1 okt 2019

Superbra förskola!

Har två barn där, de stortrivs.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen