Omdömen

3.8
Baserat på 88 omdömen och 683 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
24 maj 2023

Barn

Dåligt

De tog bort min utbildning.
Elev
24 nov 2022

Barn och fritidsprogrammet Lärling

Helt okej

God mat, saknas ställen att vara på rasterna vid vissa klassrum men annars bra!

Svar från Burgårdens gymnasium

Kul att höra att du tycker om maten! :) Ta upp dina tankar om mer platser att vara på under rasten under mentorstiden med klassen så kan ni tillsammans diskutera om detta är något ni tillsamman med mentor och rektor kan ändra på.

Med vänliga hälsningar:

/ Burgårdens gymnasium
Elev
21 okt 2022

Samhällsprogrammet

Alla bör gå på Burgården

Började här detta året och trivs jätte bra, det finns bra lärare och bra lokaler, skolmaten är super god och finns alternativ och alltid sallad om man inte gillar maten som serveras. Ligger nära till Coop och stan.
Tycker det är synd av alla rykten som går över skolan som ofta trycker ner människor som går här.

Svar från Burgårdens gymnasium

Vilket ärligt och fint omdöme, tack! :) Vi håller med dig, rykten som inte stämmer gillar vi inte. MEN vi gillar elever som delar sin upplevelse av att vara elev på Burgården, så tack! :)

/ Burgårdens gymnasium
Annat
2 okt 2022

Skola

Inte jättebra skola må jag säga men jag klagar inte.

Svar från Burgårdens gymnasium

Ånej, vad tråkigt att du känner så! Du får gärna höra av dig till mig, Jenny Larsson, verksamhetschef på Burgårdens gymnasium och berätta mer om vad du tycker kan bli bättre. Då kan jag tillsammans med rektorer, lärare och bli bättre.
Mitt telefonnummer är 031-367 02 21.

/ Jenny Larsson
Elev
23 aug 2022

Barn- och fritidsprogrammet

Fräsch

Rätt så bra skola. Lärarna är underbara och eleverna är helt okej. Såklart finns det trevligare elever men även mindre trevliga. Utöver det är det en väldigt fräsch skola.

Svar från Burgårdens gymnasium

Hej, du låter rätt så nöjd, kul! Vi håller med dig, våra lärare är underbara! Visst är skolan fräsch, vi har renoverat och är supernöjda, det blev så fint! :)

/Burgårdens gymnasium
Nemo Svensson
Föredetta elev
9 jun 2022

Natur program ast

FANTASTISK FÖRSTÅELSE OCH MÅNGFALD!

Jag gick på natur ast och det var fantastiskt!!!

Jag fick möjlighet att studera vidare till nästan vad jag ville med natur på ast. Det var jättekul att Labba för då får man en liten head start i hur det kommer vara på universitetet och labba senare. Man får även en väldigt bra grundläggande förståelse för hur jorden och universum funkar, även lite om hur samhällen fungerar.

Mina lärare är FANTASTISKA och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem. Jag hade väldigt mycket och en del stora hål i matematik så när jag började ettan tyckte jag inte särskilt mycket om det på grund av mina luckor, men de lyckades få mig att lära mig typ hela grundskolans matte och gick från ett E i matte 1c till ett C i matte 3c! I trean valde jag att läsa vidare matte med matte 5 och tyckte det var väldigt roligt men kunde även vara ganska tufft! Vi har även kommit väldigt nära våra lärare och sitter oftast å pratar samt skämtar under lunchen. Det blev en fantastisk gemenskap mellan oss elever och lärare på ast!

Det var väldigt skönt att läsa Natur på Ast eftersom lärarna anpassar hela din skolgång i gymnasiet efter hur du behöver det för att klara dig. Det är även skönt att vi alla är i mindre klasser med MAX 12 elever så att det inte blir för mycket intryck. Lärarna har även väldigt bra överseende när det gäller ens trötthet och förmåga att delta på lektionerna, så hjälper lärarna oss att plugga in det vi har missat OM vi har missat något. Självklart kan man inte sitta hela lektioner i rad och inte göra något, men det hände ibland. Då brukade lärarna pusha en eller stötta en att jobba, om det ändå inte gick så gav de oss tillåtelse att sätta oss i ett eget rum och vila.

Det jag uppskattade mest med Burgården är all mångfald bland olika elever! Det finns många alternativa (typ goth och emo) elever, geekiga elever, elever med flera olika ursprung, HBTQ elever och många fler! Inte BARA elever som alla har samma frisyr, kläder och attityd.

Det bästa med min utbildning måste vara de lärare och kompisar jag fått som är alla väldigt förstående och stöttande när jag har haft det svårt samt lärt mig acceptera mig själv för den jag är, och den förståelse man får för världen.

Svar från Burgårdens gymnasium

Så otroligt kul att läsa ditt fina omdöme om din tid på natur på Ast-enheten! Vi blir så glada över att du har utvecklat dina kunskaper och förbättrar dina betyg men också som person. 😊

Du säger att dina lärare är fantastiska och vi kan inte annat än att hålla med dig! Vi blir extra lyckliga över att det du har uppskattat mest hos oss är mångfalden bland eleverna. Detta är något vi också är mycket vi är stolta över. Burgården är en skola för alla!

Lycka till med dina yreksdrömmar, vi hejar på dig!

/Burgårdens gymnasium
Elev
31 maj 2022

Samhällsprogrammet

Mycket bra.

Det är mycket bra, jag får hjälp med saker när jag frågar om det.

Svar från Burgårdens gymnasium

Härligt att höra! :) Exakt så ska det vara.

/Burgårdens gymnasium
Föredetta elev
31 maj 2022

Gymnasieutbildning Humanistiska

Tre goda år o avslutning med ett Spex

God stämning o ffa allt en engelskalärare som var mkt uppmuntrande. Trevliga kamrater

Svar från Burgårdens gymnasium

Kul att du har haft tre goda år här på Burgården. Att du haft en uppmuntrande lärare i engelska och trevliga klasskompisar blir vi riktigt glada över att höra!

/Burgårdens gymnasium
Elev
30 maj 2022

Barn- och fritidsprogrammet

Jättebra

Jättebra hjälper till om du har svårigheter och lärarna är toppen
Elev
30 maj 2022

Hantverksprogrammet, lärling

För lite engagemang

Tycker det är bra förutom att det känns som att skolan inte hittar på så mycket för eleverna. Det hade varit roligt om vi hade haft mera fester eller engagemang.
Elev
30 maj 2022

Natur program

Tack för denna tid.

Den var bra, men skolan kunde ha tagit mer tid att engagera sig i äldre elever och se till att de klarade skolan utan några F.

Svar från Burgårdens gymnasium

Fint att höra att du har haft en bra skoltid! Tack för att du delar med dig av dina tankar, vi tar med oss detta. Självklart vill vi att alla våra elever ska klara sin skolgång utan några F!

/Burgårdens gymnasium
Elev
30 maj 2022

Naturbruk

Burgårdens gymnasium

Jag har älskat min tid på burgårdens gymnasie. Lärarna har varit de bästa jag kunnat önska mig, så förstående och snälla. Jag har fått all hjälp jag behövt och alltid kännt mig trygg på skolan. Våra klassrum och skolmiljön har varit jättebra. Jag är verkligen så nöjd med mina tre år här. Det enda dåliga jag kan komma på är att ingången i A-huset kan kännas lite hotfull.
Elev
30 maj 2022

Missnöjd elev

Mycket som kan förbättras, elevernas åsikter och feedback om lärare hade kunnat tas på bättre allvar

Svar från Burgårdens gymnasium

Bra att du delar med dig av hur du har upplevt din skoltid. Din åsikter är superviktiga och något vi tar på stort allvar! Burgården är er skola och era åsikter är viktiga för oss lärare.

Du får gärna höra av dig till mig, Jenny Larsson, verksamhetschef på Burgårdens gymnasium och berätta mer om vad du tycker kan bli bättre.Mitt telefonnummer är 031-367 02 21.

/ Jenny Larsson
Elev
30 maj 2022

Barn- och fritidsprogrammet

Helt okej skola.

Helt okej skola. Läsarna är grymma på barn och fritidsprogrammet, dom bryr sig om undervisningen och oss elever. Stökigt i korridorerna o inte jätte bra studiero om man hamnar i fel klass. Man känner sig inte alltid jätte trygg pga att elever stirrar och ger blickar.

Svar från Burgårdens gymnasium

Fint att höra att dina lärare på Barn- och fritidsprogrammet har varit grymma! Vi håller med dig, de är bäst! Tråkigt att du har upplevt att det varit stökigt i korridorerna och att studieron har varierat breende på klass. Så ska det såklart inte vara! Det är jätteviktigt för oss att alla våra elever känner sig trygga och får studiero.

Därför har vi inför läsåret 2022/2023 anställt flera kuratorer och fyra stycken nya elevkoordinatorer. Tillsammans med våra skolvärdar kommer elevkoordinatorerna bland annat ha till uppdrag att arbetar aktivt med den miljö, det klimat och det bemötande vi vill ha på Burgården. Varje elev ska bli bemött med respekt, vara trygg och trivas.

Du får gärna höra av dig till mig, Jenny Larsson, verksamhetschef på Burgårdens gymnasium och berätta mer om vad du tycker kan bli bättre. Då kan jag tillsammans med rektorer, lärare och elevhälsa bli bättre.
Mitt telefonnummer är 031-367 02 21.

/ Jenny Larsson
Elev
30 maj 2022

Hantverksprogrammet, Lärling, Frisör, barberare, Hår och_makeupstylist

Kommunikation

Frisörprogrammet är superbra, men skolan är lite mindre bra. Tycker att lärare har dålig kommunikation med elever och vi som elever ska ta eget ansvar men de är svårt när lärarna inte ger oss rätt förutsättningar för det:))

Svar från Burgårdens gymnasium

Härligt att du är nöjd med din utbildning på frisör på Hantverksprogrammet. Synd att du inte är lika nöjd med skolan. Vi håller med dig, för att kunna ta eget ansvar behöver du som elev få rätt förutsättningar. Detta är något vi kan och vill bli bättre på.

Du får gärna höra av dig till mig, Jenny Larsson, verksamhetschef på Burgårdens gymnasium och berätta mer om vad du tycker kan bli bättre. Mitt telefonnummer är 031-367 02 21.

/ Jenny Larsson
Föredetta elev
30 maj 2022

Naturbruk

Elev i Nb19

Bra skola som gett mig en bra yrkesutbildning. Många har fördomar om skolan men tycker inte att jag har upplevt någon av dom utan det är en relativt lugn och bra skola.

Svar från Burgårdens gymnasium

Kul att läsa om hur du har upplevt din tid på Naturbruksprogrammet, Djur. Visst är det tråkigt med fördomar som skapar en bild som inte stämmer! Vi är glada över att du har trivts här.

/Burgårdens gymnasium
Elev
30 maj 2022

Samhällsvetenskaplig

Helt okej fast det kan bli bättre.

Skolan är ganska bra FAST de måste göra något när flera elever klagar på att någon lärare är inte bra för att det handlar om våran framtid.
Elev
30 maj 2022

Barn- och fritidsprogrammet

Skola

Jag gillar nästan allt I skolan denna året. Plats , studiero, lärarna ,kompisar, miljön. Den enda saker som jag gillade inte var att vi hade inte engelska lektion för att lärare vill inte komma på lektionerna och rektor gör ingenting om det.
Elev
30 maj 2022

Barn- och fritidsprogrammet

Burgården gymnasiet

Tycker om skolan det är en fantastisk skola med duktiga lärare och personal som alltid stöttar en och det ligger utmärkt till hållplats,mc osv

Svar från Burgårdens gymnasium

Tack för ditt fina omdöme! Vi gör allt för att våra elever ska trivas och lyckas med sin skolgång och yrkedrömmar. Kul att du är så nöjd med din tid hos oss.

/Burgårdens gymnasium
Elev
30 maj 2022

Naturbruk

Skola som förtjänar mycket bättre rykte

Fräscha lokaler, trevlig stämning, god mat och superduktiga yrkeslärare!

Svar från Burgårdens gymnasium

Åh vilket fint omdöme, tack för att du delar!

/Burgårdens gymnasium.
Elev
30 maj 2022

Hantverksprogrammet, Lärling, Frisör, barberare, Hår och_makeupstylist

Frisör

Jag tycker att frisörlinjen är mycket bra sen finns det väll alltid lite nackdelar med alla linjer med just frisören är mycket rolig. Dock om man läser högskoleförberedande programmet tycker jag att det finns lärare som inte alls vill anpassa sig efter eleven och inte heller vägleda en till ett bra betyg
Elev
30 maj 2022

Barn och fritidsprogrammet Lärling

Underbar skola

Skolan är helt underbar och de finns många olika linjer att välja mellan. Skolan är en trygg plats och många underbara lärare som finns på skolan. Dom gör allt för att du ska klara av din utbildning och hjälper dig me de som man behöver hjälp me.
Elev
30 maj 2022

Barn- och fritidsprogrammet

Omdöme

Jag tycker att skolan är bra dock mycket drama och stök på lektionerna
Elev
30 maj 2022

Hantverksprogrammet, Lärling, Frisör, barberare, Hår och_makeupstylist

Frisörprogrammet

Bästa frisörlärare som verkligen vill dig väl och att du ska lyckas. Bästa skol-hälsoteam skolsköterska, kurator, psykolog .
Elev
30 maj 2022

Lär 19

Sämsta jävla skolan som finns

Det är en väldigt dålig skola, dåliga lärare

Svar från Burgårdens gymnasium

Vad tråkigt att du känner så. Du får gärna höra av dig till mig, Jenny Larsson, verksamhetschef på Burgårdens gymnasium och berätta mer om vad du tycker kan bli bättre.

Mitt telefonnummer är 031-367 02 21.

/ Jenny Larsson
Elev
30 maj 2022

Allting e bra

Allting me skolan Är bra

Svar från Burgårdens gymnasium

Tack för ditt fina omdöme! Vi blir riktigt glada över att höra när våra elever är nöjda med sin tid på Burgården, du är en av dem! HURRA!

/Burgårdens gymnasium
Elev
19 maj 2022

Barn- och fritidsprogrammet

Bästa skolan

Jag har haft det bra under min utbildning på Burgårdens gymnasium, lärarna är stöttande och hittar oftast lösningar på problemen.

Svar från Burgårdens gymnasium

Roligt att höra att du är nöjd med din utbildning! Extra fint att höra hur dina lärare har funnits där för dig!

/Burgårdens gymnasium.
Elev
18 maj 2022

Samhällsprogrammet

Burgården - stora löften, tomma ord

Helt ärligt falsk marknadsföring. Jag sökte hit för att jag hade vissa problem i skolan och Burgården sa att dom skulle hjälpa och ge extra stöd. Efter mycket tjat fick jag en extralektion i matte men även senare och större problem har ignorerats. Jag har även haft lärare som har vägrat ge oss elever med diagnoser extra hjälp eller tid på uppgifter med motiveringen att det är orättvist för de andra eleverna, när de andra eleverna inte har diagnoser som försvårar i skolan. När jag har gått till mina mentorer eller andra lärare och berättat om att jag mår dåligt och knappt orkar ta mig upp ur sängen eller äta mat får jag av majoriteten av lärarna endast svaret att försöka hårdare, kämpa vidare, hjärtliga skratt eller att be till Gud. Jag försöker så hårt jag kan varje dag, jag tvingar upp mig själv med tårar i ögonen på morgonen för att jag vet att jag kommer få höra att jag inte bryr mig tillräckligt om jag inte dyker upp. Jag känner mig inte lyssnad på och jag vet att jag är långt ifrån den enda. Jag sökte till den här skolan med löftet om att få den extra hjälpen och stödet jag behövde men i slutändan visade det sig att jag bara mår sämre av att vara här. Jag ger betyget ”undermålig” istället för ”dålig”, då det trots allt finns ett par lärare här som genuint har brytt sig om mig och mina klasskamrater. Hade det inte varit för dom vet jag inte vad jag hade tagit mig till.

Svar från Burgårdens gymnasium

Tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om hur du har upplevt din skoltid på Samhällsvetenskapsprogrammet.

Du som elev ska såklart få det stöd som du behöver. Lärare ska självklart lyssna våra elevers behov och gör det anpassningar som behövs för att du utifrån dina förutsättningar ska klar av din utbildning. Det är viktigt för oss att du mår bra och att det går bra för dig.
Du berättar att du upplever att du inte fått de stödet av oss. Vi är ledsna för att du har upplevt det så.

Du får gärna höra av dig till mig, Maria Gustafsson som är rektor på Samhällsvetenskapsprogrammet och Naturvetenskapsprogrammet. Jag vill höra mer om din upplevelse. Då kan jag tillsammans med mina medarbetare bli bättre på att stötta våra elever.

Mitt mobilnummer är 031-367 02 40 eller på mejl maria.gustafsson@educ.goteborg.se. Självklart kan du också komma titta förbi mig på mitt kontor.

Bra att höra att du också har en upplevelse av lärare givit dig de stödet som du har behövt.

Igen, väldigt tråkigt att du har haft en negativ upplevelse här hos oss.

/Maria Gustafsson rektor på Samhällsvetenskapsprogrammet och Naturvetenskapsprogrammet
Elev
18 maj 2022

Bäst skolan i gbg

Burgården har jätte bra jämför me andra skolor och den e jätteren skola som finns bra lärare.

Svar från Burgårdens gymnasium

Åh vad roligt att du tycker din skola är den bästa! Hurra, exakt så ska det känns. Vi blir såklart extra glada över att höra att du tycker om dina lärare. :)

/Burgårdens gymnasium
Elev
18 maj 2022

Natur program

Har bara gått på ett gymnasium.

Bra lärare i matte, fysik, biologi, svenska.

Svar från Burgårdens gymnasium

Kul att höra! :)

/Burgårdens gymnasium
Visar 30 av totalt 88 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen