Omdömen

2.9
Baserat på 2 omdömen och 8 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
3 sep 2020

Fick hjälpen jag behövde men krävdes engagemang

Pluggade en del kurser här för ett par år sedan och tyckte lärarna var bra och engagerade. Helt okej lokaler, inte de fräschaste eller nyaste, men i slutändan är man ändå där för att plugga. Fick hjälp med min dyskalkyli och pluggade upp grundbehörighet i matte, specialpedagogik, hälsopedagogik, naturämnen och en till mattekurs. För att lyckas på komvux så måste man dock ha hög studiemotivation och det blir helt vad man gör det till. Pluggade med en del "normalbegåvade" som mest var lata och sedan hoppade av mattekursen efter ett par veckor. Jag hade en bra upplevelse och vill man gå i ett litet komvux och inte Åsö t.ex., så är detta perfekt.
Elev
2 maj 2020

Rekommenderar inte!

Rekommenderar inte!
Detta är en skola som fokuserar mera på ytlighet än kvalitet. De visar mycket roligaste saker på Facebook och hemsida , tyvärr i verkligheten är helt annorlunda. Dålig och inkompetenta lärare, väldigt egoistiska. De tänker bara på att visa sig på Fb. Lärarna bör hjälpa oss med uppgifter och förklara ämnet, de göra inte det. De tänker bara på att sätta bilder och filmer med dem på Fb. Väldigt orättvis på betygsättning, de sätter bättre betyg för sin favoriter ( ingen som kontrollerar det ). Det är helt äckligt att favorisera vuxna människor i C3L är det vanligt.Man kan gå i korridoren och lärarna säger inte `` hej `` till elever med utländsk bakgrund men bara till svenskarna. Det är väldigt tråkigt. Lärarna visar respekt och stor engangemang för svenskarna än utländska elever. Alla är inte lika värda! Och mycket mycket mera dålig saker som händer dit.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen