Omdömen

4.4
Baserat på 21 omdömen och 168 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 maj 2023

För dig som gillar att plugga och god sammanhållning

Detta är en skola för dig som är studiemotiverad och vill utmanas av skickliga lärare. Bitvis högt tempo och ju längre du kommer in i utbildningen förväntas du ta mycket eget ansvar. Helt enkelt en väldigt god förberedelse inför studier vid universitetet.

Dock saknas elevhälsa, elever som mår dåligt lämnas ensamma med sin oro; samt skolan hade mått bra av att ha engagerad studie-och yrkesvägledare, något som jag tycker kan behövas på ett samhällsprogram med elever som saknar valkompetens dvs kunskap om vidare studier och yrkesliv.

God, mycket god sammanhållning och en tid för att få vänner för livet. Det sociala livet på Campeon är riktigt bra, kanske delvis pga storleken på skolan, ca 230 elever

Feedback på prov och inlämningar kunde varit mer utförlig, men lärare som ska sätta betyg på ca 200 elever/år har nog tillräckligt att hantera för enskild lärare?
Elev
4 nov 2022

Bästa campeon

Superbra skola med toppen lärare, studiemotiverade elever och väldigt bra gemenskap. Välutbildade lärare och inte alltför stor svårighetsgrad men nästan alltid utmanade socialt sett.
Föredetta elev
23 okt 2022

Samhälle

Campeon = <3

Fantastisk skola som har förberett mig på att jobba självständigt o vara självständig! Lärarna är superbra :)
Föredetta elev
23 okt 2022

Samhällsvetenskap, inriktning Media

Bästa 3 åren i mitt liv!

Campeon Frigymnasium är skolan för dig som vill gå en högskoleförberedande & breddad samhällsvetenskaplig linje!

Med sitt otroligt öppensinnade tänk, sina innovativa metoder & med extremt kompetenta & omtyckta pedagoger till lärare har Campeon förgyllt min gymnasietid - både på en akademisk, social samt självtillits nivå!

Subjektivt nog kan jag inget annat än att prata gott om Campeon och den värdegemenskap och optimistiska atmosfär som finns mellan ambitiösa elever & lärare!

För övrigt är dessutom matkort på 30+ restauranger, stilrena lokaler likt konferansrum istället för traditionella klassrum, och roligheter såsom elev-verksamheter/kommittéer/samarbetsprojekt/tillställningar/fester med mera - aldrig så fel heller! ;)

Om du söker en studiemotiverade & meriterande skola - men samtidigt förväntar dig det där lilla extra av din gymnasietid (det som gör den unik, minnesvärd & rolig) - tveka inte, börja på Campeon!
Elev
23 okt 2022

Bästa skolan!!!

Det är inte bara en skola utan ett andra hem och jag är övertygad om att andra campeoniter känner samma, kolla bara på skolandan! Jag är så tacksam för tiden jag hade på Campeon.
Föredetta elev
23 okt 2022

Samhälle media

Omdöme Campeon tidigare elev

Sjukt bra och strukturerad skola där man tar hänsyn till alla elever. Gillar att den är så liten då gemenskapen blir så mycket större och man får en annan relation till sina lärare än vad man skulle fått på en stor kommunal skola tex. Gillar att de ställer höga krav på oss och ser potential för det har hjälp en rejält efter gymnasiet både på jobbet och i vidare studier.
Föredetta elev
23 okt 2022

Samhälle

God sammanhållning och utbildning

Duktiga och hjälpsamma lärare som alltid har ett gott humör och brinner för sina ämnen. God sammanhållning mellan eleverna som gör att man känner sig välkommen trots att man möjligen börjat senare på skolan än andra (av personlig erfarenhet).
Elev
23 okt 2022

Campeon är bäst!

Kan inte tänka mig ett bättre gymnasium! Jättebra lärare, grymma klasskompisar och massor av minnen som jag kommer att bära med mig för livet.
Elev
8 aug 2022

PP was here

Fantastiska lärare som ger en verktyg för det riktiga livet, en stämning som definitivt inte går att hitta på andra skolor runtom i Helsingborg och stor frihet under ansvar.

3 år av glädje, utmaningar och optimism i en miljö där du får vara dig själv.
Föredetta elev
15 feb 2022

Samhälle

Bytte från Olympia hit, bästa beslutet någonsin

Fantastiska lärare, öppna o fria lokaler och en avslappnad men motiverad studiekultur
Elev
4 dec 2021

Samhälle

Sååå bra

Bästa valet jag någonsin gjort var att börja på Campeon!
Elev
14 nov 2021

Samhälle

Gå här

BÄSTA EVER allt är bra och mys och toppen så gå här
Föredetta elev
29 aug 2021

Samhälle

Bästa skolan i stan!!!

Bästa skolan!!! Det är högpress men det är så gynnsamt för vad än man gör efter gymnasiet. Lärarna och rektorn bryr sig så mycket speciellt i situationer där man inte räknar med att ha rektorn eller lärare som brys sig så mycket samt är engagerade i elevernas liv.
Välj välj välj!!!
Föredetta elev
29 aug 2021

Samhälle

Bättre skola finns inte!!

Är så nöjd!!! Dem har verkligen lagt grund till det jag använder i universitetet idag. Det är högpress men mycket gynnsamt. All lärare bryr sig otroligt om sina elever speciellt rektorn (Katja).
Välj välj välj!!!
Föredetta elev
22 nov 2020

Bra skola men inte för mig

Lärarna är väldigt bra så om man bara bryr sig om lärarnas förmågor och kommunikation så rekommenderar jag skolan. Dock så finns det negativa sidor också: 1.klassrummen är väldigt dåliga och folk går igenom dem hela tiden vilket gör det svårt att koncentrera sig.
2.aktiviteter på skolan är knappt coronaanpassade så om du bryr dig mycket om corona så borde du inte börja där.
3.hela skolans "känsla" är typ att campeon är bäst och alla som inte går där är lata och dåliga, jag tycker att det känns som om lärarna tror att de som går på campeon är bättre än alla andra vilket absolut inte är sant, såklart så är det inte lärarnas mål men det blir så ändå.
Trots alla negativa sidor så finns det också många positiva sidor, allt beror på vilket sorts person du är så om du är extrovert, gillar matkort och gillar korta dagar men också klarar av stress så är nog campeon en bra skola. Jag mådde dåligt av min klass och gillade därför inte skolan.
Elev
18 maj 2020

episk skola

lärarna och arbetsmiljöerna är riktigt bra, lektionerna varierar från inte tråkiga till rentav extremt roliga att lyssna på. Matkortet är episkt, inte stressande
Elev
7 jan 2020

Bra skola!

Skolan är riktigt bra. Man går 2 stora klasser/ årskurs, runt 35 i varje vilket jag tycker är jättebra. Man lär känna folk i båda klasserna och får stora umgängeskretsar. Lärarna är mycket insatta i eleverna och de fokuserar verkligen på det samhällsvetenskapliga samtidigt som man får ta del av de andra ämnena med.
Elev
2 jan 2020

Superbra men hög press

+
Superbra och duktiga lärare, finns dock såklart bättre än andra
Alla är alltid trevliga mot varandra
Hög kvalité på utbildning, seriöst och utmanande
Skönt med liten skola

-
Hög press
En del lärare förstår inte hur stressade vi kan vara, jobbigt ibland
Små lokaler
Matkort är både bra och dåligt, men man tröttnar
Elev
9 okt 2019

Toppenskola

De flesta lärare gör lektionerna riktigt roliga, klasskamraterna ligger på samma nivå vilket gör att allt gör mycket snabbare framåt. Härlig skola som tar intiativ för att alla ska känna alla
Elev
1 okt 2019

Skolan som tar sig an de som annars glöms bort

Efter att ha gått i en klass där man ständigt varit längst fram i alla ämnen och de "svårare" uppgifterna ständigt tog slut får jag nu äntligen en ordentlig utmaning. Att behöva tänka efter och utmanas intellektuellt gör att alla har en möjlighet till en verklig utveckling.
Elev
1 jul 2019

Helt klart Helsingborgs bästa samhällslinje

Bra visioner om elevers utveckling
Ger en given utbildning

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen