Omdömen

3.5
Baserat på 4 omdömen och 36 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Parent
11 maj 2022

Tuff skola med grupperingar

Skolan ligger fantastiskt fint och lärarna är super bra. Ambitionsnivå är hög, undervisningen är väl organiserad. Skolmaten är suveränt god. Dock är det extremt med grupperingar i klassen (i mitt barns klass), där vissa barn inte har någon kompis att leka med. Man får räkna med att bli ”utfryst” om man inte befinner sig på östermalms inre krets eller har en stjärnstatus... kanske inte så konstigt med tanken på vilka familjer placerar sina barn där. Detta gäller tyvärr både barn och föräldrar. Efter några år, har vi insett att det faktiskt inte är värt. Barnens hälsa gå före betyg.
Student
12 jan 2022

Magisk Skola

Jag älskar Campus Manilla och högstadiets svensklärare är extremt angenäm
Parent
12 dec 2020

Tuff skola på många sätt

Campus Manilla ligger fantastisk beläget på Djurgården i pampiga byggnader och utsikt över vattnet.

Gällande skolans organisation är det oordning när det kommer till lärare. Det börjas och slutas hela tiden. Eleverna upplever detta som rörigt och otryggt. Det sker mkt utfrysning och grupperingar och skolan är urusla på att hantera mobbing.

Rekommenderar denna skola till elever som har otroligt mkt skinn på näsan. För det är en super tuff miljö och massa plugg.
Employee
21 apr 2020

Utmärkt

Jag jobbar på skolan sedan några år tillbaka och trivs som fisken i vattnet. Höga ambitioner, engagerade lärare och dessutom tvålärarsystem i kärnämnena, vilket möjliggör för att ge elever mer stöd. Vi håller hårt på vår pedagogiska modell för att skapa ordning i klassrummet. Bästa skolmaten jag har testat. En ny skola tar några år att starta upp och få stadig och nu känner jag att vi är där.
Manillavägen 32-36, 11521, Stockholm
Carina Hagström-Bergh
08-6627700

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen