Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.3
Baserat på 21 omdömen och 357 svar
0
0
0
0
0
Elev
18 feb 2021
4.7

Handel

Rekommenderar starkt

Jätte bra skola speciellt för dig som sportar. Man börjar 10.30 varje dag och om man har en sport börjar man med det på morgonen. För dig som har svårt att koncentrera sig rekommenderar jag Sam eller ekonomi då alla handelklasser är lite stökiga, men alla är roliga och pratglada.
Föredetta elev
11 feb 2021
2.4

Samhäll

Celsius

En okej skola, det är en väldigt speciell blandning av människor där och vissa klasser kan bli väldigt missmatchade. lärarna inom sam var ganska skumma och underlättade inte undervisningen, vissa även ganska otrevliga. Trångt i matsal, hade under min gymnasietid ca 5 stycken olika mentorer och fick därav aldrig någon lärare som riktigt brydde sig om mig, kunde hjälpa mig eller följde min utveckling så allt kändes väldigt meningslöst.
Föredetta elev
17 jan 2021
4.3

Celsiusskolan är inte bara för elitidrottare

Efter att ha gått ut naturvetenskapsprogrammet utan någon idrott skulle jag starkt rekommendera celciusskolan oavsett om du elitsatsar på en idrott eller inte. Jag hade aldrig någon idrott vilket betydde att jag fick börja 10:30 i princip varje dag. Lärarna var vana med att elever hade fullt upp med träningar osv och de var därför jättebra på att lasta av skolarbete. Jag tror jag kan vara en av få som har gått natur och tyckt att det har varit "chill". Välj Celsiusskolan även om du inte vill kombinera idrott med studier.
Elev
11 jan 2021
4.9

🧡 Celsius

Vill du kombinera idrott med studier men samtidigt lära dig något vettigt finns det knappast någon bättre plats än den här. Att lektionerna börjar 10.30 samt att schemat är kompakt gör att man har mer tid till annat än bara skolan. Samtidigt har man ändå gott om tid för att hinna plugga. Skolmaten lagas på plats och är lätt dagens höjdpunkt. Älskar bibblan.
Jag går natur och lärarna finns där för en, är pedagogiska och väldigt kunniga inom sina ämnen. Det enda jag stör mig på är hur det ibland blir lite väl fullt med folk i korridorerna och matsalen, men det vägs upp av allt annat. Att välja Celsius har lätt varit ett av de bästa valen jag gjort.
Föredetta elev
23 dec 2020
4.8

Grym skola

Grym skola och grymma lärare. Passar oavsett om man vill kombinera sport med skolan eller gå vanlig allmän profil.
Elev
21 dec 2020
4.9

Grym skola

En stark gemenskap i och med att alla är idrottsmänniksor. Väldigt roligt folk och bra lärare
Elev
21 dec 2020
4.9

Rekommenderar starkt Celsius! :)

Jättebra skola rekommenderar starkt. Bra och förstående lärare. God chans att satsa på sin idrott kombinerat med studierna! Riktigt bra skola:)
Elev
22 nov 2020
4.8

Bästa skolan i Uppsala

Så otroligt bra skola!
Hur bra som helst att man kan kombinera skolan med sporter!

tack Celsius
Föredetta elev
18 jul 2020
2.7

Trångt och mediokra lärare

Alldeles för liten lokal för antalet elever. Trängsel i korridorerna och matsalen.
Föredetta elev
30 jun 2020
4.9

Bästa skolan

Kan inte vara mer nöjd över mina 3 år på celsius. Underbar skola men otroligt bra lärare. Maten går ju såklart att diskutera men finns både kiosk och en fantastisk salladsbuffé.

Tack celsius

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis