Omdömen

4.0
Baserat på 26 omdömen och 204 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2023

Sök inte Celsiusskolan

Jag avråder starkt alla som planerar att söka denna skola, särskilt de som är intresserade av att ansöka till RIG-programmet. Rektorn och vissa lärare (Inte alla) saknar tillräcklig kompetens och engagemang för elitidrottare. Rektor Jörgen är osympatisk och har ingen förståelse för elitidrottare. Dessutom, om du väljer att gå på RIG-programmet, kommer du inte att kunna söka andra utökade kurser. Detta leder till katastrofala resultat för elevernas framtid. Trots flera anmälningar om missförhållanden i skolan har rektor Jörgen inte visat någon vilja att åtgärda situationen.
Elev
15 jun 2023

Naturvetenskapsprogrammet

Bästa skolan för naturprogrammet!

Jag börjar nu tredje året på naturprogrammet på celsiusskolan, och jag kan sammanfatta min gymnasieupplevelse med att säga att den varit guldvärd.
Lärarna är pedagogiska på ett sätt du ibte hittar på någon annan skola, kompetensen och undervisningsförmågan är så sjukt bra.
Vi tillsammans med lärare planerar ett provschema som fungerar för alla, jag har allmän profil och för mig är detta ett perfekt tillfälle att plugga innan skolan (vi börjar tidigast 10:30 varje dag)
Börja på celsius ifall du valt att läsa natur, du kommer inte ångra det.
En extra stor shoutout till kemilärarna; ni är guld!
Elev
6 dec 2022

10/10

Sjukt bra sportskola
Elev
1 sep 2022

Samhäll

Okej skola

Bra lärare men tyvärr alltför många lärare som ej inser hur mycket jobb det är att kombinera elit idrott med skola. Dålig mat och trång skolmatsal men hyfsat bra skola endå kunde vart sämre (:
Elev
24 nov 2021

Ekonomi

Helt ok gymnasium

Helt okej gymnasium som ger bra möjlighet att kombinera elitidrott med sin gymnasieutbildning. Däremot ett flertal sämre lärare, som ibland upplevs som otrevliga. Du måste ha tur att hamna i en bra klass, för vissa klasser har mycket dålig stämning!
Elev
18 feb 2021

Handel

Rekommenderar starkt

Jätte bra skola speciellt för dig som sportar. Man börjar 10.30 varje dag och om man har en sport börjar man med det på morgonen. För dig som har svårt att koncentrera sig rekommenderar jag Sam eller ekonomi då alla handelklasser är lite stökiga, men alla är roliga och pratglada.
Föredetta elev
11 feb 2021

Samhäll

Celsius

En okej skola, det är en väldigt speciell blandning av människor där och vissa klasser kan bli väldigt missmatchade. lärarna inom sam var ganska skumma och underlättade inte undervisningen, vissa även ganska otrevliga. Trångt i matsal, hade under min gymnasietid ca 5 stycken olika mentorer och fick därav aldrig någon lärare som riktigt brydde sig om mig, kunde hjälpa mig eller följde min utveckling så allt kändes väldigt meningslöst.
Föredetta elev
17 jan 2021

Celsiusskolan är inte bara för elitidrottare

Efter att ha gått ut naturvetenskapsprogrammet utan någon idrott skulle jag starkt rekommendera celciusskolan oavsett om du elitsatsar på en idrott eller inte. Jag hade aldrig någon idrott vilket betydde att jag fick börja 10:30 i princip varje dag. Lärarna var vana med att elever hade fullt upp med träningar osv och de var därför jättebra på att lasta av skolarbete. Jag tror jag kan vara en av få som har gått natur och tyckt att det har varit "chill". Välj Celsiusskolan även om du inte vill kombinera idrott med studier.
Elev
11 jan 2021

🧡 Celsius

Vill du kombinera idrott med studier men samtidigt lära dig något vettigt finns det knappast någon bättre plats än den här. Att lektionerna börjar 10.30 samt att schemat är kompakt gör att man har mer tid till annat än bara skolan. Samtidigt har man ändå gott om tid för att hinna plugga. Skolmaten lagas på plats och är lätt dagens höjdpunkt. Älskar bibblan.
Jag går natur och lärarna finns där för en, är pedagogiska och väldigt kunniga inom sina ämnen. Det enda jag stör mig på är hur det ibland blir lite väl fullt med folk i korridorerna och matsalen, men det vägs upp av allt annat. Att välja Celsius har lätt varit ett av de bästa valen jag gjort.
Föredetta elev
23 dec 2020

Grym skola

Grym skola och grymma lärare. Passar oavsett om man vill kombinera sport med skolan eller gå vanlig allmän profil.
Elev
21 dec 2020

Grym skola

En stark gemenskap i och med att alla är idrottsmänniksor. Väldigt roligt folk och bra lärare
Elev
21 dec 2020

Rekommenderar starkt Celsius! :)

Jättebra skola rekommenderar starkt. Bra och förstående lärare. God chans att satsa på sin idrott kombinerat med studierna! Riktigt bra skola:)
Elev
22 nov 2020

Bästa skolan i Uppsala

Så otroligt bra skola!
Hur bra som helst att man kan kombinera skolan med sporter!

tack Celsius
Föredetta elev
18 jul 2020

Trångt och mediokra lärare

Alldeles för liten lokal för antalet elever. Trängsel i korridorerna och matsalen.
Föredetta elev
30 jun 2020

Bästa skolan

Kan inte vara mer nöjd över mina 3 år på celsius. Underbar skola men otroligt bra lärare. Maten går ju såklart att diskutera men finns både kiosk och en fantastisk salladsbuffé.

Tack celsius
Elev
17 apr 2020

Bra skola!

Fin skola med okej utbud av program! Väldigt idrottslig skola och kanske inte passar dem som inte håller på med idrott. Hyfsat bra lärare, men mycket stress i skolan, men det är det på många gymnasium! Ångrar verkligen inte mitt val av Celsius!
Elev
13 mar 2020

Fantastisk skola!

Toppenskola! Ångrar inte en sekund att jag valde Celsius. Underbara och fantastiska lärare! Går natur och trivs otroligt bra!
Elev
27 feb 2020

Härligt

Bra skola med härliga människor
Annat
21 dec 2019

Very nice

Min syrra går här. YEEEEET
Elev
3 dec 2019

Bästa skolan om du frågar mig

Perfekt om man vill gå music eller har en idrott, går man ingenting funkar det också för det är en jätte bra skola där lärarna verkligen bryr sig om eleverna! Själv går jag ekonomi där och är jätte nöjd
Föredetta elev
20 nov 2019

Bästa idrottsgymnasiet!

Jag trivdes jättebra på celsius! Gick naturvetenskapsprogrammet och har nu börjat plugga på universitet med en naturvetenskaplig inriktning och jag känner verkligen att jag fick lära mig mycket som är användbart nu i mina högre studier. Undervisningen i gymnasiet har gett mig en stabil grund och en bred förståelse för naturämnena. Lärarna är duktiga på sina ämnen och de flesta är väldigt pedagogiska. En stor fördel är att det går att kombinera sin idrott med studier i ett med ett otroligt bra upplägg, man får inte samma chans till detta någon annan stans! Kan verkligen rekommendera celsius om du vill satsa på din idrott men och ha en bra utbildning med dig från gymnasietiden.
Föredetta elev
30 okt 2019

Bra lärare

Många fantastiska lärare, god skolmat och bra att kunna kombinera elitidrott med skola.
Elev
5 okt 2019

Gillar Celsius

Jag tycker skolan var bra, även för mig som inte hade någon sport. Det var en avslappnad stämning.
Elev
4 okt 2019

Kombinera skola med elitidrott

Bra att ha möjlighet att träna innan den "vanliga skolan". Dock var lärarna inte alltid glada över att anpassa studier till idrotten
Elev
3 jul 2019

Man ska lite tur

Jag har gått på Celsius skolan och tycker att skolan är bra i sig men man ska lite tur i vilken klass man hamnar i, jag fick tre mardrömsår och kommer inte minnas min gymnasie tid väl...
Elev
28 jun 2019

Så bra!!

Det är en härlig stämning på skolan och man känner sig välkommen oavsett om man har idrott eller inte!!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen