Omdömen

3.0
Baserat på 17 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 apr 2024

Dålig skola

Får inte den hjälpen jag behöver, rektor lyssnar ej och gör inget i mot saker, vissa lärare lär inte ut bra, mycket mobbning och kränkning, tycker ej om skolans vibe(helt deprimerande) c4 skolan är känd för elever med låg poäng värde
Elev
12 mar 2024

försäljning

dålig skola

elev på skolan!
jag rekommenderar inte denna skolan om du inte ska gå estet, man bryr sig bara om estet eleverna dem andra bryr man sig inte om andra, rektorn är väldigt otrevlig och kan skrika på elever och lyssnar inte alls på oss utan han lyssnar bara på lärarna, otrevliga lärare som favoriserar elever och kan stå och skrika svordomar till oss elever. Lärare går till sina favorit elever och snackar dåligt om oss andra på rasterna.
Elev
12 mar 2024

Frisör

DÅLIG SKOLA!

Jag är själv en elev på denna skolan och jag rekommenderar verkligen inte skolan. Nästan inga lärare eller rektorn har någon respekt mot oss elever men dom förväntar sig att vi ska ha respekt mot dom. Rektorn kan sitta och skrika på oss elever. Han tar alltid lärarens sida innan han ens har fått höra våran sida. Han lägger inte ens ner tid på att lyssna på oss elever utan när vi säger något så kan han börja skrika. Rektorn kan även säga att vi kommer bli kriminella om vi inte tar någon examen. Han kan ta in oss 1 och 1 och verkligen skrika på oss och massa sånt då man inte vågar säga emot honom. Men så fort våra föräldrar kommer så ska både lärarna och rektorn leka duktiga och säga att vi elever bara missuppfattar dom för att dom ska se mycket bättre ut. Matte läraren är verkligen jätte dålig och knappt vet själv vad hon pratar om, samt historia läraren. Dom har verkligen ingen respekt mot oss elever vilket gör att man nästan vill sluta på denna skolan. Dom trycker verkligen ner än vilket absolut inte är okej och dom som behöver extra hjälp får inte den hjälpen dom behöver och lärarna favoriserar folk också
Elev
14 jun 2023

Samhä

Mycket bra skola!

Jag tycker att estetaleverna har en god och uppmuntrande stämning mot varandra. Majoriteten av lärarna är bra och skolan är beläget lagom centralt.
Elev
15 nov 2022

Samhälle

C4 gymnasiet omdöme

Bra för Lilan ligger brevid👍
Elev
13 okt 2022

Samhälle teater

C4 gymnasium, bra skola!!

Bra lärare, bra skola :)
Elev
5 mar 2022

Estetiska, teater

Hade inte gått igen i C4

Skolan har fett dåliga matte lärare och rektorn. Den är bra skola om du vill jobba i framtiden med nånting estetisk annars kommer skolan absolut inte passa dig. Väldigt svårt att välja kurser som passar till andra utbildningar och som sagt dåliga matte lärare. Riktigt estetisk skola med många ”estetare”. En annan minus är rektorn som bryr sig bara om musik elever och det finns massor med aktiviteter bara till de. Dans programmet är också väldigt dåligt (bra lärare) men själva uppbyggnad är dålig och man lär sig inte i slut det som behövs. Skolan lägger alltså fokus bara på musik elever och andra program har bara en och samma lärare i alla ämnen. Rekommenderar lowkey ej om du vill inte gå musik.
Elev
19 aug 2021

Rekommenderar ej

Skolan är inte bra rektorn är inte rättvis och inte lärarna heller ******** är inte heller bra. Skolan i sig är ändå chill och de flesta är trevliga. Men välj en annan skola när du ska söka till gymnasiet sålänge du inte är ute efter 3 år av lidande
Elev
6 jan 2021

Inget sonkigt mög på C4 inte xD

Helt ärligt vi kommer aldrig bli gillade av alla och det kommer alltid finnas en risk att det sker mobbning osv på vilken skola som helst. C4 har en mycket god gemenskap. Man känner sig alltid välkommen och dem flesta lärare är trevliga. Det är ju eget ansvar på gymnasiet och skiter man i att jobba under någon enstaka lektion så blir det lätt kaos i pluggandet. Grupperingar sker även här men du lär snabbt hitta din plats och känna att du också passar in! C4 är mycket bra om man väljer något med estet som t ex bild o form. Det finns mycket material samt bra lärare för att utveckla sina talanger och förmågor! C4 missuppfattas ofta men ger man det en chans så får man faktiskt se hur fantastiskt skola det är!!!
Elev
2 dec 2020

Härlig skola:))

Helt ärligt bästa skolan jag någonsin har varit på. Man känner sig välkomnad av både elever och lärare. På en del lektioner är det blandade klasser eller blandade årskurser som gör att man kan lära känna varandra på skolan.
Vissa lärare är bättre än andra men så är det alltid, dock är alla lärare trevliga. Har aldrig känt mig dömd på skolan och överlag är det en härlig gemenskap.
Föredetta elev
23 nov 2020

Bra!!!

Bra skola man lär sig inte jättemycket och lärarna eller rektor tar inte tag i saker och ting
Annat
9 feb 2020

Kaos!!!

Hahah mina kompisar var o skuggade på estet musik tror ja d va... de var helt kaos läraren va fett skum o ja. Dom vill absolut inte välja C4 som gymnasium haha. Men ja vet inte det kanske blir en bättre upplevelse för ngn annan
Föredetta elev
15 dec 2019

skolan är bra och så, men...

Skolan är bra och så, men jag vill också säga att rycket om att få vara sig själv gäller så länge du följer ett par koder. Vill också säga att gympaläraren är väldigt bra på sig jobb och är en snäll person.
Föredetta elev
15 dec 2019

skolan är bra och så...

Skolan är bra och så, tycker att gympa läraren är väldigt bra till skillnad från vad någon annan sa här. Väldigt snäll och trevlig person.
Elev
3 dec 2019

Den bästa skolan någonsin

Skolan är liten men mysig. Alla klasserna är väldigt sammansatta och nära varandra, men man öppnar även upp sig för alla andra klasser.
Under själva estet lektionerna är det blandat från olika klasser och man får en chans att lära känna varandra bättre.
Alla lärarna är professionella, men lätta att prata med. Förutom idrotts läraren, börjar du på C4 akta dig för henne.
Elev
15 nov 2019

suger

sämst skola, ingen gemenskap, och EXTREMT clique-ig. och sen vet många av lärarna inte vad de pratar om
Elev
5 okt 2019

Mysig och vänskaplig skola!

Skolan är liten och mysig. Ingen dömer någon och alla kan prata med alla. Lärarna är professionella men ändå väldigt trevliga och lättsamma. Alla är helt enkelt väldigt nära varandra och det är en stark gemenskap

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen