Dagsvärmaren Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

3.1
Baserat på 1 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
18 okt 2021
2.3

Förbättringspotential

Maten är bra. Lekytor inomhus ok. Dock ständig brist på personal med stora barngrupper. Stor omsättning på personal. Man har pga detta dålig koll på barnen. Händer att barn rymmer och personalen står handfallna. Innergården är jättefin med massor av spännande saker för barnen. Men den har gott om döda zoner där personalen inte har koll på vad som händer. En tidsfråga innan något allvarligt händer. Vackert tal om pedagogik och hur man arbetar med barnen -men i verkligheten verkar ingen vara särskilt engagerad. Det värsta är nog att inget åtgärdas trots att vi är många föräldrar som har påpekat samma saker gång på gång. Undvik om möjligt!!!
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen