Omdömen

2.9
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
13 maj 2024

hemskt val och beteenden

skolan var utmärkt från åk F till 3 sedan gick det neråt. Vi fick många lärarbyten och folk i klassen har mindre respekt för varandra vilket lärarna na inte gör någåt åt. Folk är otrevliga speciellt killarna i åk 6. Maten är väldigt dålig och skolan gör inte montessoriarbetet bra. Montessori funkar oftast för mig men INTE denna. BÖRJA INTE
Föredetta elev
27 maj 2023

Helt okej

Helt ok skola, gick här från förskoleklass till slutet av sexan. Skolan gör ett utmärkt jobb i förskoleklass fram till trean, senare upplevde jag att skolan blev successivt sämre. Min klass fick många lärarbyten vilket såklart blev svårt för undervisningen. Dock uppskattade jag att lektionerna började och slutade samma tid varje dag.

Skolan delar matsal med Mörbyskolan, helt ok mat, bestod av salladsbord + huvudrätt + vegetarisk. Rasterna är även ca 45 minuter varje dag.

Skolan har funkat för mig, men kanske inte för alla.
Föredetta elev
24 nov 2020

En liten och mysig skola

Jag gick på Dms från Åk 1 till Åk 6 och tyckte den va jättebra. Gillade de flesta av lärarna men just vår klass hade otur och fick många lärarbyten. De är en montissoriskola och de arbetssättet passar inte just mig jättebra, men de mesta annat va super. Klassernas storlek gillade jag väldigt mycket. På ett "eget arbete" pass va man ca 25 i klassrummet, halva 4.an, halva 5.an o halva 6.an. På ämneslektioner va man klassvis o då va vi 6a och 6b tillasammans. Sammanlagt A o B va vi ca 17 stycken. Maten va jättebra men lite tidig mattid. Skolgården är rätt så bra, speciellt när man börjar 4.an o uppåt. Gick ut för ca 3 år sen men vad jag förstår de som ska den fortfarande vara bra!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen