Om

Investera i din framtid!

Vi förser dig med en bred och högskoleförberedande utbildning i en trygg miljö, med en kultur präglad av engagemang och gemenskap. Våra erfarna lärare strävar efter att ge dig de bästa förutsättningarna för att nå dina mål genom kreativt tänkande, samarbete och studieplanering. Under dina tre år hos oss får du möjligheten att växa både på ett personligt och ett akademiskt plan. Allt för att ge dig en stark och stabil grund inför framtiden.

Omdömen

4.3
Baserat på 46 omdömen och 368 svar
0
0
0
0
0
Elev
25 feb 2024

Ekono

Undvik till varje pris

Efter mitt första år på Birger Jarls Gymnasium känner jag ett behov av att dela med mig av mina upplevelser. Mitt mål är att ge konstruktiv feedback som kan hjälpa skolan att växa och förbättras.

Akademisk Kvalitet: Medan vissa lärare på Birger Jarls är någorlunda kunniga, har jag tyvärr upplevt att andra lärare inte lever upp till samma standard. Det är ofta så att undervisningen är oinspirerande och att lärarna inte riktigt kan sina ämnen. De flesta av lärarna är enligt Skolverkets hemsida inte behöriga.

Elevhälsa: Jag upplever att skolan kunde göra mer för att stödja elevernas välbefinnande. Elevhälsan verkar vara underbemannad, och det har varit svårt att få den hjälp jag behövt vid flera tillfällen.

Administration och Kommunikation: Skolans ledning har känts oorganiserad. Det har hänt att information om viktiga händelser och deadlines har kommunicerats sent, vilket har skapat stress och förvirring. Framförallt är skolan också vinstdrivande och mitt intryck av ägarna är inte bra.

Sammanfattning: Min tid på Birger Jarls Gymnasium har haft sina höjdpunkter, men också betydande områden som behöver förbättring. Jag hoppas att min feedback kan bidra till positiva förändringar och att framtida elever får en mer givande och stödjande skolupplevelse.

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Hej,

Vi tycker det är tråkigt att du varit missnöjd med din tid på skolan. Majoriteten av skolans nuvarande elever delar inte din negativa bild av skolan. Vi har nämligen under detta läsår utvärderat vid tre tillfällen, i bland annat frågor som berörs i din recension. Eleverna ger oss som arbetar på skolan ett högt betyg på så gott som alla frågor som vi utvärderat.

Elevhälsan på vår skola är dimensionerad utifrån skolans elevantal - vi är som bekant en mindre skola. Vi har givetvis tillgång till alla de yrkeskategorier som krävs inom elevhälsan.

Du skriver att lärarna på skolan skulle vara till en stor andel obehöriga. Jag kan försäkra dig om att situationen ser annorlunda ut. Sanningen är att i skrivande stund så är cirka 90% av lärarna på skolan behöriga i de ämnen som de undervisar i. Därtill fick så gott som samtliga lärare positiv feedback av eleverna i samband med kursutvärderingarna som genomfördes i december 2023. Samma lärare finns dessutom nu kvar på skolan under våren 2024, vilket indikerar en kontinuitet i vår strävan efter hög kvalitet i undervisningen.

Eftersom din recension är anonym och av allmän karaktär, kan det vara till hjälp om du kan ge exempel på de situationer eller händelser som påverkade din upplevelse negativt.

Om du är bekväm med det, är vi öppna för att ta emot dina exempel och erfarenheter mer preciserat, genom ett personligt möte. Vi är här för att lyssna och arbeta tillsammans med dig för att förbättra din skolupplevelse och skapa en positiv inlärningsmiljö för dig liksom för alla elever.

Vi ser fram emot att höra från dig. Mina kontaktuppgifter finner du nedan.

Med vänlig hälsning,
Göran Haraldsson
Rektor och skolchef
08 – 121 587 29
goran.haraldsson@birgerjarls.se
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
13 okt 2023

BJG är en jättebra skola

Jag är så glad över mitt val! Lärarna här på Birger Jarls Gymnasium är faktiskt jättebra. De är superduktiga och engagerade, och de gör lektionerna spännande och givande. Man lär sig en massa intressanta saker, och det är kul!

Sen är skolans gemenskap grym. Man får snabbt nya kompisar, och alla är välkomnande. Det är verkligen en bra stämning.

Det känns verkligen som att man blir förberedd för framtiden. Så ja, BJG är en riktigt bra skola. Jag kan verkligen rekommendera den! 😃👍
Elev
8 feb 2023

Vet inte riktigt vad jag tycker längre.....

Hej!

Här kommer en ärlig recension! Jag går i 1:an och första terminen (höstterminen) var superbra, jag trivdes och allt kändes bra men efter jullovet hände det något. Vi fick en ny rektor (rektorn är trevlig men jag fattar inte vad som händer), ALLA BRA lärare slutar?! och känslan är inte som förut....Vi får lärare som inte alls är lika bra och jag känner att det börjar gå ut fört. Jag tänker att jag kommer gå kvar för att det blir krångligt att byta men jag önskar att det kunde gå tillbaka som det var i höstas....

Lunchen är inte jättebra, vi äter på Eatery men det är som att de inte bryr sig om oss. Vi får oftast inte fräsch mat, det kan förekomma rå mat eller hårda, mögliga bröd och ibland är maten slut? Skolan har kontaktat Eatery och sagt till om problemen så skolan kan egentligen inte göra något mer men jag tycker att Eatery borde ta mer ansvar.

Måste bara säga DANSEN!! WOW, dansläraren är SÅ J**LA BRA!!! Slutar han så vet jag inte vad jag gör!
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
7 sep 2022

Bästa skolan

Helt ärligt den bästa skolan jag gått i. Alla är jättesnälla och vi som elever får mycket att säga till om. Jag gillar lokalerna också jättemycket och mina klasskompisar är alla snälla mot alla. även andra klasser. En fin och rolig och bra skola!!
Elev
3 feb 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Samhällsvetenskap

Ärlig omdöme från en elev

Gymnasiet är liten, ren och passande för dem som gillar att dansa. Lärarna är ganska bra på att undervisa och hjälper dig att utveckla, gymnasiet är som sagt liten vilket gör att man lär känna alla. Ett mysigt miljö.

Ibland kan det vara ganska stökig, lärarna kan ibland vara mjuka för eleverna och är inte så hårda som dem ska vara.

Nackdelarna med skolan är att varenda ämne har bara en lektion i veckan, om en lärare exempelvis blir sjuk kan det påverka planeringen mycket än vad man tror, speciellt matematik. Skolan är en läxfri skola vilket ses som en fördel att ha det skönt men det är inte så alls, eventuellt kommer man få samma nationella prov som andra skolor och vad ska man göra då? Om du tar dina studier seriöst och vill börja här fundera på detta innan du bestämmer dig att börja här.

Skolans arbete, uppgifter kan bli roliga beroende på ämne, några lärare gör det roligt för eleverna. Skolan är en läxfri skola där man använder datorer och inte böcker. Det är inte effektivt att bara använda sig av datorn, i matematik måste det i alla fall få böcker för att bättre förstå.

Skolan har en restaurang, det tar ungefär 3 minuter att gå till den. Maten är ganska god och man blir mätt.

Jag håller med personen som skrev om detta, om du är en social person passar denna skola just för dig. Du som är introvert eller har svårt att passa in kan det bli utmanande i den sociala delen. (Detta kommer från en person som har haft svårt att få vänner ett tag nu)

Jag hoppas det bästa för er som väljer gymnasium. Glöm inte att det du väljer nu avgör inte din framtid, var inte så hård på dig själv.

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Hej! Vilket bra råd du avslutar din kommentar med, det är jätteviktigt för alla som väljer att komma ihåg att gymnasievalet inte avgör resten av livet. Mycket klokt!

Vi har, precis som du skriver, blockschema vilket innebär en lång lektion i veckan. Så gör väldigt många gymnasieskolor. Skillnaden mot grundskolan är att där har man ofta ett ämne tre kortare lektioner per vecka, medan man på gymnasiet har en lång lektion. Och (den enda?) nackdelen med detta är ju precis det du tar upp, att man drabbas hårt om en vecka går bort. Och speciellt nu i covidtider har det ju blivit så för både elever och lärare, att man måste stanna hemma när man är sjuk. (Vilket man ju i och för sig alltid ska göra). Fördelen med blockschema är ju att man har mer koncentrerad tid och det inte blir så hattigt som det lätt blir med en dag med många korta lektioner och ständiga förflyttningar mellan klassrum.

Vad gäller det läxfria så kan jag skriva hur mycket som helst (jag har ju skrivit en bok om det redan). Vi är läxfria eftersom vi vet att inlärning sker bäst i skolan, med lärare som kan sina ämnen och kan hjälpa sina elever. Vi är också läxfria eftersom all statistik visar på att stressen bara ökar hos unga idag, vi vill inte bidra till detta. Det som är viktigt ska göras i skolan, så att alla lär sig så mycket som möjligt. Och precis, de nationella proven är ju precis det - nationella. Alla får samma. :)

Vad gäller böcker i matten så finns det fysiska böcker att låna för de elever som vill, så om du känner att du behöver det är det bara att prata med matteläraren.

Jag läser att du känner att du har haft svårt att få vänner ett tag. Jag skulle bli jätteglad om du kunde kontakta mig direkt, eller vår kurator, för att prata lite om detta. Jag är säker på att vi kan hjälpa dig med det här! Kurator är här mån-tor så det är lätt att hitta en tid!

Tack för din kloka kommentar om DG! Och kom jättegärna in och prata direkt med mig, dörren är öppen nästan alltid! :)

/Pernilla, rektor.
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
12 jan 2022

Bästa gymnasievalet

Jag tycker att den här skolan är så bra i mina ögon. Lärarna är jättebra, stämningen är skön och alla elever är snälla. Dansen är självklart ett plus men du som inte vill dansa behöver inte göra det. Jag tror att det som gör skolan till en bra skola är dels att den är liten och det gör att gemenskapen stärks mellan elever och även lärare. Jag är jättenöjd med mitt gymnasieval!

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Vad roligt att du är så nöjd! :)
Föredetta elev
31 dec 2021

Ingen bra utbildning

Jag tycker att skolan satsar väldigt lite på de ämnen som inte är dans. Det känns som att man inte får en riktig utbildning .

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Hej, vad tråkigt att du känner så! Jag skulle bli jätteglad om du ville kontakta mig och berätta mer om det här, så att vi kan kika på vad vi eventuellt skulle kunna förbättra. Vi erbjuder ju vanliga samhälls- och ekonomiska programmen med två inriktningar, och de är alla högskoleförberedande och ger våra elever en bra grund inför vidare studier. Vänligen, Pernilla Valén - rektor på DG.
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
21 dec 2021

Jättebra skola

Jag tycker verkligen den här skolan är jättebra. Snälla lärare och eleverna känner varandra bra eftersom skolan är liten.

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Vad härligt att du känner så!
Elev
30 nov 2021

Är skolan verkligen så bra…?

Jag har sett många omdömen om skolan. Personligen håller jag inte alls med. Denna är kanske ett omdöme för dig som har svårt för att passa in och skaffa vänner-då är dansgymnasiet ej för dig- (Ur mitt perspektiv). Jag säger inte att detta är rätt eller fel.

I början var skolan rätt så bra. Men nu när jag har gått ett tag tycker jag tvärtom. Eleverna är stökiga och saknar disciplin samt respekt, det är alltid stökigt i korridorerna där många skriker, brottas på skoj etc. Jag känner mig ej så jättebekväm eller trygg för den delen i denna skola.
Lunchen och lärarna är det ända bra med skolan.
Tex på lunchen satt jag ensam och några elever tittade på mig och skrattade och pratade om mig, (inget som stör mig egentligen men blev lite ledsen.)

Jag känner ej att jag har utvecklats i denna skola så som man kanske bör.
Jag vill ej vara elak, men eleverna saknar mognad, vilket är lite tråkigt, så om du är en mogen person- välj en annan skola.

Själva skolarbeten är relativt kul. Däremot kan det vara rätt så svårt att få bra betyg. Tex skriver du en uppsats i NO kan du få A väldigt lätt. Medans i SO är det svårt att få A, där kanske du ligger på C…. Och så vidare. Så vissa lärare är mer hårda.

Klassrummen är fina. Däremot måste du vara medveten om att man hör HÖG musik, dunkade och oväsen från danssalen.

Datorerna samt skåpen är även bra. Finns en reception precis vid ingången. Där du kan få hjälp.

Men i övrigt, inte den bästa skolan. Kanske bra för dig som har många vänner och är social. Många har dansintresse och dansar.

Det var allt. Tack för mig.

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Hej,
Tack för din viktiga kommentar om DG! Så här ska det inte behöva kännas för dig, och jag skulle bli jätteglad om du ville komma till mig så vi kan prata om hur vi kan hjälpa dig så att det känns bättre här. Om det känns jobbigt att bara komma förbi så kan du maila mig och boka en tid. Jag skulle verkligen uppskatta att du hör av dig till mig. /Pernilla
Overifierat omdöme Omdömet är inte verifierat av skolan.
Elev
12 nov 2021

Ekonomi juridik

Fantastiskt skola

Älskar skolan, jätte mysig miljö med fantastiska lärare och en gemenskap i luften. Maten är också super god 10/10

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Vad roligt att du är så nöjd!
Elev
8 nov 2021

Ekonomiprogrammet inriktning Juridik

Dansgymnasiet

Grym gymnasie, bra personal och elever

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Härligt! :)
Föredetta elev
8 nov 2021

Väldigt bra gymnasie

Det är en av de bästa gymnasie för att alla där har lika mycket värda, bra personal som hjälper eleverna när det behövs. Liten skola där alla känner varandra, har väldigt roliga och intressanta lektioner. Fick vänner genom skolan som man fortfarande har kontakt med samt att om det inte var för denna skola skulle man inte utvecklats mycket som man gjort

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Hej, tack för en väldigt viktig kommentar! :)
Elev
14 okt 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Medier, Information och Kommunikation

Dunder skola

Helt rätt skola för mig, välkomnande och säker

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Vad härligt att höra!
Personal
14 okt 2021

Sveriges fräschaste skola!

En av dom absolut bästa arbetsplatserna jag har haft. Att få möjligheten att jobba så pass nära med eleverna som man får här och även vara med och påverka är unikt. Skolan är i särklass den fräschaste gymnasieskolan i Sverige!

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Vad kul att du tycker så!
Personal
15 jan 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Medier, Information och Kommunikation

Vad mer kan man begära!

Till hösten har jag arbetat som lärare på Dansgymnasiet i två år och jag tycker fortfarande att det är lika roligt att gå dit! Fina lokaler, kanonbra ledning, toppenkollegor och fantastiska och engagerade elever.
Vad mer kan man begära?

Svar från Birger Jarls Gymnasium

:)
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
3 jan 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Medier, Information och Kommunikation

rekomenderar

jag har hittills bara gått ett halv år på dg och trivs jättebra. man känner sig så välkommen av alla och hela dg känns som en familj, båda med elever och lärare vilket jag verkligen älskar.

Svar från Birger Jarls Gymnasium

Vad härligt att du känner så!
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
1 jan 2021

Ekonomiprogrammet inriktning Ekonomi

danssss

skolan är helt okej om du verkligen gillar att dansa. vissa saker är skit bra och vissa är verkligen dålig. bra schema bestämning ville jag säga men inte de som har dans ibland börjar så tidig osv. maten är ok men personalen är ju inte snäll. vi har inga böcker det tycker jag inte om det. dåliga datorer bättre att använda egen. lärare- helt ok.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
1 jan 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Medier, Information och Kommunikation

5 star review

Jag tycker att det är jätte roligt att vara i skolan eftersom man kan vara där utan att bli stressad eller att har det tråkigt, lärarna och eleverna är jätte roliga, och jag älskar att vara i skolan.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
26 dec 2020

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Samhällsvetenskap

Dansgymnasiet är super bra!

Jag tycker om personerna i skolan alla är snälla och hjälpsamma. Jag gillar också schemat eftersom det är lätt och vi har tid att läsa hemma om det behövs.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Personal
25 dec 2020

Omdöme

Jag tycker att skolan är en bra plats för de som vill lära sig personligt ansvar och utvecklas.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
25 dec 2020

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Samhällsvetenskap

3 utav 5

den kan utvecklas mer och ta elevernas åsikter till åsyn
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
24 dec 2020

Ekonomiprogrammet inriktning Ekonomi

Rekommenderas starkt

Fina lokaler, bra sammanhållning i skolan. Rätt liten skola så alla känner varandra vilket är skönt. Dansläraren är super!
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
24 dec 2020

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning Samhällsvetenskap

Dansgymnasiet Stockholm

Dansgymnasiet Stockholm är en liten skola med högpresterande lärare. Fina lokaler och känns mysig samt bekväm i och med storleken.

Relativt stökig skola, och musiken hörs i ett par lokaler (då danssalen är precis i centrum av skolan) vilket gör det svårt att koncentrera sig på undervisningen. Ut över detta fungerar allt annat.

Hur som helst så tycker jag att själva utbildningen är rätt bra av det jag har fått sett. Lärarna hjälper till när det behövs och undervisningen är intressant och tas på allvar
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Personal
21 dec 2020

Fräscha lokaler och passionerade lärare

Dansgymnasiet är en trygg och bra skola med fräscha trevliga lokaler samt bra och passionerade lärare. Då skolan är väldigt liten har man möjlighet att ta hand om de eleverna som går på dansgymnasiet. Att få en hel gymnasieexamen som du kan kombinera med högkvalitativa danslektioner gör denna skola helt unik. Jag kan varmt rekommendera danagymnasiet!
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
21 dec 2020

OK😂Jag tycker att skolan e bra

Ren skola, unga o Fina lärarna, bra lunch och fin miljö
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
21 dec 2020

Dansgymnasiet

Jätte bra skola med härliga elever och lärare! Kunde inte önskat för en bättre skola
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
19 dec 2020

Älskart

Jag tycker att alla är sjuukt härliga och lektionerna är jätte roliga, alla lärare är väldigt förstående och har dom bästa lektionerna. Rektorn och lärarna är jättebra och snabb på att svara ifall man behöver hjälp
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
18 dec 2020

Dansgymnasiet var rätt för mig

Min skola är helt perfekt i mina ögon. Dansundervisningen är höjdpunkten med veckan. Dansläraren bryr sig om oss elever. I hans ögon spelar det ingen roll om man har dansat fjorton år eller om man testar på för första gången. Undervisningen anpassas efter individens nivå, fokuset är att alla ska få möjlighet att utvecklas. Varje danslektion blir alla sedda och hörda, ingen favorisering finns. Alla lärare ger en tydlig planering vid terminens början. Själv har jag två funktionsnedsättningar och jag har fått det extrastöd som jag är i behov av. Ingen mobbning eller diskriminering har ägt rum, då har jag ändå gått här i snart 2 år. Dansgymnasiet är en läxfri skola, vilket är underbart. Man får gott om tid för varje enskild inlämning. Om jag ska vara helt ärlig hittar jag inga nackdelar med gymnasiet. Anledningen till varför jag valde skolan var p.g.a schemat, gemenskapen, äta på en restaurang, dansen och lärarna. Lärarna gör undervisningen underhållande och intresset. Det absolut bästa är att jag kan få vara mig själv och bli accepterad för den jag är. Dansgymnasiet var ett självklart val för min del.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Personal
18 dec 2020

Dansgymnasiet har något för alla

Jag arbetar som lärare och trivs fantastiskt bra på Dansgymnasiet. Jag trivs med mina chefer, mina kollegor och med mina härliga elever. Eftersom skolan inte är så stor känner vi alla varandra och det finns en stark gemenskap. Hos oss är det högt i tak och vi lyssnar på varandra. Att undervisa på Dansgymnasiet är bland det roligaste jag har gjort i mitt liv!
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Elev
18 dec 2020

Best of both worlds

Jag tycker att det är den bästa utbildningen om man vill kombinera dans med högskoleförberedande studier. Dansgymnasiet är en liten skola men det är därför som alla blir sedda och hörda. Skolan hanterar i dagslöget med corona så bra som de kan. Sedan the downsides med skolan är att nu i trean har vi väldigt korta lunchraster man äter under stress men i och med corona äter vi hemma såklart. Slutligen är de flesta lärarna på skolan awesome. Dock så har skolan alltid varit dålig med att anställa bra matte lärare. Vi har haft 3 olika och alla har inte varit så bra. Men det är ju ett ämne liksom resten av lärarna är super duktiga och skapar intresse till sina ämnen och hjälper en så gott som det går.
Verifierat omdöme Omdömet är verifierat av skolan och SchoolParrot.
Visar 30 av totalt 46 omdömen

Net Promotor Score (NPS)

NPS (Net Promoter Score) är en mätning av kundnöjdhet och lojalitet gentemot skolan, baserad på en enkel fråga om rekommendation.
1
Aktuellt NPS värde
Värdet beräknas var 24:e timme och tar endast med publicerade omdömen i beräkningen
+54
34
Ambassadörer
73.9%
3
Passiva
6.5%
9
Kritiker
19.6%

Poängtrend

Genomsnittlig SchoolParrot poäng på årsbasis
2
Poäng per år
Datan baseras på aktiva omdömen aktuellt år. Vid ett värde på 0 saknas data för året.

Undersökning

Svarsfördelning på varje område
3
Utbildning / Lärande
Besvarad av 46 användare
73.9%
Utmärkt
8.7%
Bra
8.7%
Medel
2.2%
Undermålig
6.5%
Dålig
4
Personal & Lärare
Besvarad av 46 användare
63.0%
Utmärkt
21.7%
Bra
6.5%
Medel
6.5%
Undermålig
2.2%
Dålig
5
Säkerhet & trygghet
Besvarad av 46 användare
69.6%
Utmärkt
17.4%
Bra
8.7%
Medel
2.2%
Undermålig
2.2%
Dålig
6
Inomhusmiljö
Besvarad av 46 användare
63.0%
Utmärkt
19.6%
Bra
15.2%
Medel
0.0%
Undermålig
2.2%
Dålig
7
Utomhusmiljö
Besvarad av 44 användare
29.5%
Utmärkt
20.5%
Bra
43.2%
Medel
2.3%
Undermålig
4.5%
Dålig
8
Skolmaten
Besvarad av 46 användare
45.7%
Utmärkt
32.6%
Bra
15.2%
Medel
4.3%
Undermålig
2.2%
Dålig
9
Skolinformation
Besvarad av 3 användare
33.3%
Utmärkt
33.3%
Bra
0.0%
Medel
0.0%
Undermålig
33.3%
Dålig
10
Aktiviteter
Besvarad av 45 användare
40.0%
Utmärkt
24.4%
Bra
26.7%
Medel
4.4%
Undermålig
4.4%
Dålig

Verifierad

Organisationen har verifierat innehållet och arbetar aktivt med SchoolParrot.

Fakta om skolan

 • Antal elever
  170
 • Antal lärare
  16
 • Antal behöriga lärare
  15
 • Elever per lärare
  10.6
Isafjordsgatan 30 B, 16440, Stockholm
08-12155696
Göran Haraldsson

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen

Ansök till skolan

Följ länken nedan för att starta en intresseanmälan och ansöka till skolan.
Intresseanmälan