Omdömen

3.5
Baserat på 21 omdömen och 165 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 apr 2024

Handel

Mobbad av lärare

Jag känner mig utstött och hatad av 2 manliga svenska lärare. Jag får ingen hjälp och de bryr sig inte om eleverna alls. Jag har aldrig träffat så elaka och egoistiska lärare som just dessa. Rektorn hade kunnat hjälpa till men elevernas åsikter är inte viktiga för dem, bara personalen. Jag upplever att det är för att jag är utländsk de lärarna var taskiga mot mig, rasister. Dom jobbar endast för att få månadslön inte för att lära eleverna. Jag känner mig otroligt besviken då detta hände sista terminen, då jag inte kan byta gymnasium så pass sent. Hade jag fått veta det tidigare hade jag bytt för längesen! Jag rekommenderar inte denna skola till någon alls, man mår inte bra av det bemötandet samt att dom hade kunnat för så mycket men gjorde ett aktivt val att inte hjälpa mig. Att ge eleverna en chans och låta eleverna lära sig är absolut inget dessa lärare tillför. Ingen skola jag pratat med tycker att det är okej, det är bara designgymnasiet som jag nånsin hört så om. Jätte trånga gångar.
Elev
4 nov 2023

tek

En teknikare

Skön skola, men mycket plugg i teknik. Estet är roligare. Maten är ändå god, bara salladen som smakar skumt ibland. Undvik Handel/Fsfor, de är oftast toxic. Klassen är skön men det finns ändå några skumma och de man undviker. Men Ica, pressbyrån och normal är precis framför skolan typ 2-7 min ifrån det beror på. Det är mycket plugg så har knappt tid för något än bara att plugga. Fysiken är störande men ändå rolig när du förstår. Overall hela skolan 1-10 får den ändå en solid 7,5/10 skulle jag ändå säga.
Föredetta elev
16 maj 2023

Ett skämt

Sämst, gick inredning och det var ett stort skämt. Gjorde samma som i lågstadiet.
Rektorn ljög en massa för eleverna och föräldrarna
Elev
22 nov 2022

Estet, Grafisk design

Personligt omdöme

Skolan är bra. Den är relativt liten med trevliga lärare och elever. Lärarna är kreativa när det gäller lektionsplanering och är villiga att jobba med oss för att det ska bli så bra som möjligt.
Elev
22 sep 2022

Teknik

Skolan är bra

Bra skola. Väldigt trevliga elever i teknik och estet. Handelseleverna är lite otrevliga men de blir bättre varje år
Elev
8 sep 2022

Försäljning och service

Bra skola

Började nyligen på skolan och tycker personligen att den är väldigt bra och liten på ett mysigt sätt. Vi får roliga uppgifter som inte endast innefattar textskrivande mm. Skolan har även fått en ny matsal nu till ht 2022 vilket innebär att vi har en liten hemtrevlig matsal i en restaurang tätt intill. Tycker personligen att maten är rätt bra, inte en sådan typiskt skolmat skulle man kunna säga. Lärarna är underbara för de mesta men de finns givetvis några som är lite jobbiga. Man får verkligen chansen att vara kreativ på det här gymnasiet vilket jag tycker är jätte kul. Men det beror också på vilket linje du väljer.
Elev
13 apr 2022

Teknik arkitektur

Funkar

Skolan är fräsch o najs men vissa lärare är extremt vidriga, har 0 respekt för eleverna och vill bara göra sitt o gå. Syv är i princip helt onödig fick praktiskt taget ingen hjälp alls av hen och personen kunde inte ens förklara hur poäng systemet fungerade för att komma in på uni. Skolsyster är aldrig på plats o när hon är på plats sitter hon alltid i möte med rektorn och man får aldrig någon hjälp av henne, med ett o andra ord helt värdelös. Skolan har ingen matsal så man får gå till klara västra gymnasium där är maten oxå helt bajs salladen är äcklig, maten varit rå vid flera tillfällen och flertal gånger har mat eller tillbehör varit slut när vi kommit fram. Kort förklarat vill du ha enkla betyg där du vet att du inte behöver så mycket hjälp av lärare och liknande samt sitta i en fräsch skola är det ett bra val men är du någon som behöver extra hjälp eller vill ha någon sorts vägledning sök vidare
Elev
19 sep 2021

rätt bra

allmänt bra, skönt område förutom tunnelbana en bit bort då uppgången närmst skolan vart avstängd länge. vissa lärare är riktigt bra andra inte lika. Det finns många grupprum att arbeta i men inte mycket plats annars att hänga på vid rasterna. skolan är extremt ren och fräsch om man jämför med andra! inte mycket gemensamhet mellan de olika klasserna så det gäller att hamna i en bra klass, många konstiga människor. alla röker vid ingången. det händer inte så mycket här, vi har inte hittat på en ända aktivitet sen jag börja och går i tvåan.
Elev
19 sep 2021

Vet inte riktigt.

Skolan är helt okej antar jag, som elev där kan jag säga att det beror på vilken klass man går i för att trivas. Mycket drama och otrevliga personer(handel oftast),sedan är rektorn orättvist och agerar inte kring rasistiska händelser. Maten är **** man får maskar i potatisen och matsalen är liten. Trång skola men mysig och så. Själv så gillar jag min klass och mina vänner man kan träffa på fina människor men också otrevliga personer med för mycket luft.
Elev
6 jun 2021

DGK - Estetiska programmet

Allmänt bra och mysig skola, snälla lärare och trevliga elever.Ända problemet är att skolan byter lärare väldigt ofta och att skolan inte har egen matsal. Men annars så är lärarna jätte bra på att lära ut och man får ganska bra betyg om man engagerar sig. Skolan är riktig skön, Kommer sakna skolan :(
Elev
3 feb 2021

Helt okej gymnasieskola

Beror kanske på vilken klass man går i, men överlag så är skolan bra.
Elev
28 jan 2021

Ok skolan

Helt ok, trånga lokaler och gemensam matsal med en annan gymnasiet
Elev
23 jan 2021

Bästa!

Riktigt bra lärare och bra miljö. Liten skola men inte trång! Väldigt mysig
Elev
30 dec 2020

Skön och gemensam skola

Väldigt bra skola, man känner sig välkommen och lärarna är duktiga. Kände direkt att jag skulle gilla skolan när jag började.
Föredetta elev
8 dec 2020

Inte accepterande

Folk var skumma och lärare brydde sig inte om man blev mobbad. Fick sluta efter en månad. Kände mig helt utanför.
Elev
3 dec 2020

Toppen skola!

Toppen skola förutom att den e liten så man inte kan gömma sig från alla skumma människor:(
Elev
24 sep 2020

Det är en bra skola

Jag gilla den mycket
Elev
27 maj 2020

Väldigt nöjd

Efter snart 3 år och två olika program på skolan kan jag säga att jag är väldigt nöjd över min gymnasietid. Världens bästa administratör, hon gör hela skolan. Mestadels engagerade elever och lärare som bryr sig om varje enskild elev. Älskar att skolan är tillräckligt liten för att ens röst ska höras och gemenskapen ska synas.
Elev
24 mar 2020

Designgymnadiet

Älskaaaaar skolan! Higufugyig
Annat
20 feb 2020

Skola

Skolan är helt ok som första syn sen när man lär känna folket så är det många skumma och rektorn är inte så bra, skulle va bättre att välja nått annat
Elev
2 dec 2019

Designgymnasiet for life❤️

Jätte bra skola, den e mysig o vi har en gemenskap på skolan

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen