Omdömen

3.6
Baserat på 5 omdömen och 45 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
13 okt 2023

Queens

Det finns 4 legendariska elev på denna skolan som skapar så mycket energi och glädje. Alla tycker tycker om dem och det är så snälla mot allt och alla! PUSS FRÅN TÖSARNA!!
Elev
21 aug 2023

Teknik

Mysigt

Bra lärare! Snälla elever
Elev
21 aug 2023

Teknik

Fint!

Fin skola, bra lärare och fräscha lokaler
Elev
21 aug 2023

Estetiska programmet

Bra skola men utebliven utomhusmiljö

Om man ska säga något dåligt om skolan är det att det inte finns någon utomhusmiljö. Lokalerna är på 4 våningen och man känner sig lite instängd, vill man gå ut och ta luft hamnar man på en liten bakgata utan trottoarer. Samt att skolmaten inte är den bästa.
Elev
12 jun 2023

Förfalskeri och en skola som borde stängas ned.

Detta är en skola jagstarkt rekkomenderar att du håller dig bort från. Eftersom skolan är privat har rektorn kontroll över det mesta och har anställt oprofessionella lärare som favoritiserar elever. Inte bara det men lärare tar piercing på elever på skoltoan. Eftersom skolan har estetiska programm tror man att det kommer gå "open minded" människor. Nej, rena motsatsen. Överflöd med rasism och homofobi. Dessutom ger skolan en falsk marknadsföring på hur det ser ut i skolan och vad man lär sig genom att lägg ut bilder på de andra designgymnasien i Sverige vilket lurar folk att tro att det är deras. Dessutom byts lokal varje år. Rektorn vägrar göra något åt detta och man får inte den utbildning man vill. Börja inte här. Kanske de andra i Sverige men verkligen inte den i Malmö. Du får ingen riktig gymnasie erfarenhet eftersom skolan är så liten. Ingen riktig poängjakt, bal och student. Välj INTE denna skolan.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen