Omdömen

3.7
Baserat på 24 omdömen och 190 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
26 jun 2023

Djur

Bra lärare

Tycker att lärarna och rektorerna är superbra och har anpassat sig efter mina behov. Tycker om hur skolan är byggd också med djuren. Alla lärare är väldigt snälla och hjälpsamma. Eleverna är för det mesta bra.
Elev
15 jun 2023

Naturbruk

Hemsk skola!

Jag vill varna för den här skolan! Lärarna favoriserar jättemycket och praktikplatserna är hemska med handledare som skäller och hetsar eleverna. De använder sig kanske av fina ord men jag ångrar så mitt val av den här skolan!
Elev
15 jun 2023

Naturbruk

Hemsk skola!

Jag vill varna för den här skolan! Lärarna favoriserar jättemycket och de har hemska praktikplatser där handledare skäller och hetsar på praktikanterna. De använder kanske sig av fina ord men jag ångrar så mitt val av den här skolan!
Elev
4 apr 2023

Djursjukvård

Typiskt naturbruksgymnasium

Delar matsal med andra skolor, maten är sådär. Stämningen i klassen e stel o mentorerna verkar inte riktigt hänga med sin klass. Lektionerna är som på grundskolan, inget super spännande (om man it räknar med de få praktiska lektionerna man har första terminen i ettan). Skolan skriver att de är något speciellt, det är de inte. Men om du verkligen gillar djur och nöjer dig med "super mycket praktiskt" så visst.
Elev
7 sep 2022

Djursjukvård

Faktiskt en riktigt bra skola:)

Skolan är super!
Var super nervös första dagen men jätte skönt att lärarna inte tvingade lära känna varandra genom namnlekar eller massor av presentationer utan det blev mer naturligt och vi snackade desto mer under raster, pauser osv.
Klassen är också super. Trodde helt ärligt att det skulle vara osmarta personer men har hittat världens bästa kompisar gång och dessutom gick min ena kompis ut med 312 i merit, så alla är rätt smarta 😅
Tycker att lärarna är bra och upplägget när det kommer till att variera mellan praktiskt och teoretiskt har varit jätte bra. Finns både hundcentrum och Djuravdelning.
Under rasterna går det att spela pingis, bara hänga eller gå till typ liljeholmens centrum. Ligger nära till allt. Cafeterian har varit lifesaver när skolmaten inte varit så god:)
Blir som ett campus i matsalen där man kan lära känna andra från andra skolor, sköna människor allihopa!!
Elev
16 maj 2022

Djursjukvård

Mycket stress

Fin skola och fina lokaler men väldigt stressigt under vissa perioder medans man annars känner att man inte gör någonting. Tycker inte att det känns som att lärare pratar ihop sig gällande hur många inlämningsuppgifter de tilldelar oss. Dock bra linje om man gillar djur då det både finns djuravdelning och hundcenter.
Elev
10 apr 2022

Djursjukvård

Att plugga med djur

Älskar denna skola, hade inte kunnat välja bättre. Bra lärare, fina och fräsa lokaler, utmärkt för dom som älskar djur.
Elev
18 jan 2022

Djursjukvård

Najs!

Jag tycker att det är väldigt najs! Har gått halva tiden och är hittills nöjd med typ allt. Lärarna är väldigt förstående och ger en många chanser att lyckas.
Elev
11 jan 2022

Skapar stress

Skolan är liten men trevlig och mycket inriktat på just djur vilket är super. Men det är otroligt mycket skolarbete speciellt för mig som går djursjukvård. Detta är inte så konstigt eftersom detta är ett yrkesprogram men dessutom sätts många deadlines, redovisningar och prov på samma vecka om inte samma dag, därav känns det som att lärarna inte kommunicerar med varandra utan sätter endast deadlines som passar dem och inte elevernas schema. Allt detta slutade med att jag blev utbränd.
Elev
13 jan 2021

Rekommenderar om du älskar djur!

Denna skola har, precis som alla skolor, sina ”up’s and down’s” men i helhet så tycker jag att det är en bra skola.

Dom flesta ämnen handlar om djur vilket är väldigt roligt om man är intresserad av det.
Det beror på vilken linje man går men oftast får man vara kring djur hela tiden.

Är du en person som behöver en paus mellan lektionerna? Då kan man gå in till djuravdelningen och kolla på t.ex skäggagamerna.

Det är mycket skolarbete, men man ska tänka på att detta är yrkesförberedande inriktningar vilket gör att man måste kunna ganska mycket. Om du inte klarar en kurs så kan du alltid plugga den på komvux t.ex efteråt, så allt löser sig till slut.
Elev
9 jan 2021

Riktig fin skola

Älskar skolan, har hela mitt liv hatat skolan men här så blev jag engagerad och ville aktivt lära mig. Samt väldigt rent och fint.
Elev
8 jan 2021

Lite missnöjd

Lugna och fräscha lokaler, man känner sig trygg och sedd i skolan då det inte är så superstort. Lite stökigt att dela matsal med andra skolor dock. Ganska mycket skolarbete under samma tid, känns inte riktigt som att lärarna pratar ihop sig om inlämningsuppgifter och prov innan de sätter slutdatum. Tycker att hemsidan gav en lite felaktig bild av vad man faktiskt gör på praktiken och på de djurrelaterade ämnena, det är tråkigare än förväntat och känner att jag har valt fel linje helt enkelt. Borde även finnas något att göra på rasterna, skolan hade förut en cafeteria men som de sedan tog bort. Ett pingisbord, tillgång till biorummet eller liknande hade gjort mycket för speciellt lunchrasterna. Dock så har vi MAX 20 minuter mellan lektionerna, oftast 10 minuter vilket blir lite stressigt om man t.ex behöver stanna kvar efter lektionen och ställa frågor eller gå på toa mellan lektionerna. Känns inte riktigt som att synpunkter man tar upp under klassråden faktiskt går igenom, utan det känns som ett sätt att få oss att KÄNNA oss mer inkluderade. Studierummen brukar även oftast vara upptagna.
Elev
20 dec 2020

Ris och ros

Gillar att det är inriktat på djur och jag tycker att det är en hyffsat lugn skola. Finns lärare utan utbildning så de saknar pedagogik och uppläggen för lektionerna är inte så särskilt genomtänkta. Jag som har en diagnos tycker inte jag alltid får den hjälp jag behöver. Finns också några riktigt bra lärare så både ris och ros men tyvärr drar det ovan ner mitt omdöme.
Elev
13 dec 2020

Superdålig skolledning

Skolan är väl bra men skolledningen är skit! Hade det tufft i 2an och de gjorde ingeting. Lärarna är bra men det är mycket att göra! Jag har upplevt att det är mycket snack, lite verksdag. Önskar att jag hade val någon annan skola.
Föredetta elev
26 nov 2020

Liten

För liten skola så att man nästan får klaustrofobi. Ingen variation mellan eleverna, därför känner man sig lätt utanför om man inte tillhör samma grupp.
Elev
9 sep 2020

Djurgymnasiet

Väldigt bra skola, fina lokaler, trevlig personal och härlig omgivning generellt!
Elev
16 feb 2020

Djurgymnasiet

Bästa skolan med engagerade lärare, bra miljö och intressanta utbildningar
Elev
18 dec 2019

Fin och bra skola med toppenlärare!

I helhet tycker jag att skolan är väldigt bra! Det är jättefina fräsha lokaler och alla lärare är otroligt bra. Att det finns djur på skolan göe undervisningen mycket roligare och varierande eftersom att man både blandar teori med praktisk hantering. Det enda negativa är att det är väldigt intensivt pluggande och skolan delar matsal med flera andra skolor, vilket lätt blir stökigt! Utöver det tycker jag skolan är jättebra!
Elev
2 nov 2019

Skolan är toppen, mycket trevliga lärare

Skolan är bra mycket fina lokaler och väldigt trevliga lärare, lärarna försöker få varje individ att lyckas istället för hela klassen vilket är super
Elev
29 okt 2019

Skolan är bra, mysig och trevlig.

Skolan är toppen! Det är förstås mycket teoretiskt men också väldigt mycket praktiskt, vi får vara med djuren i skolan vilket gör att man lär sig om dom på ett helt annat sätt, vi har också totalt 15 veckors praktik under alla 3 år.
Skolan är i övrigt trevlig, mysig och det är lätt att känna sig som hemma.
Om du tycker om djur och vill jobba med djur i framtiden så är detta en skola för dig!
Elev
8 okt 2019

Bra skola

Toppen skola där lärarna verkligen vill lära eleverna något. Bra stämning bland alla elever och bra miljö att studera i
Elev
24 sep 2019

Skolan är toppen för djurälskare!

Skolan är toppen om man älskar djur, för det finns nämligen en djuravdelningen och ett hunddagis på skolan där man får lektioner! Man får även totalt 15 veckors praktik under de 3 åren, där man få praktisera på bl.a djursjukhus, hunddagis, djurparker osv beroende på vad man går för linje.
Elev
28 aug 2019

Trevliga lärare, lokar och elever

Skolan ligger i ett trapphus och är inte för stor och inte heller för liten. Det är lätt att navigera till rätt klassrum.
Alla elever är väldigt välkomnande och det är lätt att skaffa kompisar fort.
Lärarna är välutbildade och snälla.
Mina enda klagomål är att man byter schema vart tredje vecka och att ACn inte är så effektiv.
Elev
1 jul 2019

Rolig skolgång

Skolan passar perfekt om man vill ha mycket praktiska moment och gillar djur. Beroende på vilken profil du går så är det olika mycket plugg men jag som går djursjukvård skulle säga att det är ganska mycket plugg, cirka 6,5/10 om man tänker på en skala där 10 är högst.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen