Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
38 omdömen
Resultat omdömen
4.4
Utmärkt
30
7
1
0
0

Högt personligt ansvar

4.0
Föredetta elev · natur · 25 maj 2021
Föredetta elev · natur · 25 maj 2021
Mycket nöjd med utbildningen samt lärarnas kompetens, det enda negativa skulle kunna vara att både elever samt lärare hade en något snäv åsiktskorridor där det aktivt samt passivt diskriminerades mot vissa grupper.

NOKflex är det värsta tekniska hjälpmedel

3.1
Elev · natur · 23 maj 2021
Elev · natur · 23 maj 2021
NOKflex är ett helt bisarrt sätt att lära ut. Hur fan kan man inte ge sina elever tillgång till riktiga böcker. Sidan är fruktansvärt kodad och det går inte att tyda saker. Ge ut några rediga böcker hur snåla kan man vara?!?!?

Donner <3

4.8
Elev · Samhällsvetenskapsprogrammet · 18 maj 2021
Elev · Samhällsvetenskapsprogrammet · 18 maj 2021
Lätt bästa skolan i Göteborg, lärarna är FANTASTISKA. De är roliga, lär ut på ett bra sätt, stöttar en och bryr sig om eleverna väldigt mycket. Som elev upplever jag att vi har väldigt mycket inflytande över provschemat då vi oftast får välja vilka lektioner och veckor vi vill göra proven.

Visst, man känner en viss skillnad från grundskolan när det kommer till arbetsbelastning, men om man hänger med på lektionerna och gör sina arbeten i tid kommer skillnaden vara knapp!! Jag upplever att jag fortfarande har otroligt mycket tid över och kan umgås med kompisar.

Bamban och skolmaten är lite sisådär och skolan kan ibland kännas lite liten men väldigt mysig! Dock kommer vi att flytta till nya lokaler snart som är väldigt fina och stora.

När det kommer till eleverna är de också otroligt snälla och smarta. Atmosfären är stimulerande och motiverande, man får verkligen lust att vilja prestera när man ser att alla runt en kan mycket. Alla på skolan är unika på sitt vis och man kan verkligen vara sig själv både identitets- men även stilmässigt. Värt att nämna att eleverna har galet snygg stil.

Kommer aldrig ångra mitt skolval, trots att jag var lite orolig i början, vilket är helt normalt vid gymnasievalet. Har lärt mig så mycket och känner mig för första gången väldigt självsäker när det kommer till argumentation. Rekommenderar verkligen skolan till alla som vill att deras gymnasietid ska vara den bästa någonsin!
97%
ger betyget bra eller utmärkt till
Människors lika värde
Visa alla resultat

underbart!!

4.9
Elev · 17 januari 2021
Elev · 17 januari 2021
helt ärligt allt jag hade kunnat önska mig. underbara lärare, världens trevligaste klass och stämning, längtar till att få komma tillbaka efter distansen!!! /nöjd naturtvåa :D

Älskar Donner!!

4.8
Elev · 18 december 2020
Elev · 18 december 2020
Är tacksam varje dag att jag går på donner! Lärarna är underbara och otroligt bra, upplägget på lektioner och examinationer är varierande och roliga. Ambitiösa och motiverande skola och krävs en del diciplin men även något som utvecklas på plats, man lär sig! Onsdagarna är amazing och ah inget att klaga på typ!

Sjukt bra!

4.4
Elev · 7 december 2020
Elev · 7 december 2020
Började denna hösten och måste säga att jag är sjukt nöjd!! Min klass är jättebra men jag är även nära med folk från andra klasser. Lärarna är förstående och vill ens bästa. Trots en del plugg så är det ändå verkligen hanterbart

Välj donner!!

4.3
Elev · 6 december 2020
Elev · 6 december 2020
Jättebra skola med sköna elever och jättebra lärare. Bra stämning på skolan och en sjukt bra elevkår. Lokalerna är ganska fina men de håller på att bygga helt nya lokaler dit skolan ska flytta vilket förhoppningsvis kommer betyda att vi får en större bamba

Donner en accepterande skola

4.7
Elev · 4 december 2020
Elev · 4 december 2020
Jag började på Donner detta skolåret och det är verkligen en skola jag skulle kunna rekommendera. Alla lärare är jättebra och intresserar sig för sitt ämne, och det är verkligen en skola man känner att man utvecklas på. Skolan, eleverna och lärarna är alla väldigt accepterande och man vet att man kan känna sig bekväm och vara dig själv. Det enda negativa jag skulle kunna nämna är skolmaten, den är acceptabel men inte jättegod :/
100%
ger betyget bra eller utmärkt till
Tillräckligt med utmaningar
Visa alla resultat

Väldigt nöjd elev!

4.2
Elev · 2 december 2020
Elev · 2 december 2020
Riktigt bra och mysig skola med superbra elevkår och bra lärare! Lokalerna är också väldigt fina, men matsalen är alldeles för liten och maten är inte jättegod heller. Jag är överlag väldigt väldigt nöjd över mitt val! Välj Donner om ni vill få ett bra bemötande, duktiga lärare, roliga aktiviteter och om ni gillar att springa upp och ner i trappor! :)

Rekommenderar

4.3
Elev · 29 november 2020
Elev · 29 november 2020
Skitbra skola även fast maten o bamba är trash. Trevliga och förstående lärare samt en go stämning. rekommenderar starkt
 • Använder SchoolParrot
 • Har verifierat uppgifterna
 • Kan svara och hantera omdömen

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Celsiusgatan 9, Eriksbergsgård, 41762, Göteborg
Pernilla Liljeberg
031-3812900

Donnergymnasiet - skolan med fokus på världen

Donnergymnasiet är en plats för dig som vet vem du är, men kanske inte nödvändigtvis vad du ska bli. Donner drivs utifrån tanken att en mångsidig utbildning i en inspirerande och trygg miljö är den perfekta grunden för din personliga utveckling, och för att du ska hitta det du verkligen brinner för. Därför gör de sitt yttersta för att skapa stimulerande undervisning som väcker nyfikenhet och lust att lära. Under dina tre år kommer du att möta både uppmuntran och utmaningar, då personalen på ...Visa mer

Fakta om skolan

 • Antal elever
  587
 • Antal lärare
  37
 • Antal behöriga lärare
  37
 • Elever per lärare
  15.9