Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

15 Omdömen

4.4
Utmärkt
14
1
0
0
0

Fantastisk skola för sköna studiemotiverade elever

4.6
Elev · 22 december 2019
Elev · 22 december 2019
Donner är en extremt bra skola som lägger mycket fokus på bra utbildning. Lärarna jobbar hårt vilket dock också resulterar i extremt mycket press. Om detta är något du har svårt för skulle jag rekommendera en lättare skola helt ärligt. Men för övrigt är stämningen asbra och människorna fantastiska. Har aldrig känt mig så trygg på en skola! Det är verkligen en plats där man utvecklas både akademiskt och personligt på många olika plan. Beroende på vad man prioriterar i en skola kommer det här antingen vara den perfekta eller ganska mediokra skolan. Om det du bryr dig om är matkort och den bästa platsen i stan så välj något annat mer centralt, men om du vill vara omgiven av inkluderande människor i en studiemotiverad omgivning med tillgänglighet till musikkurser om det är något som intresserar dig så är det perfekt.

Men gå öppet hus och elev för en dag och se själv om du tänker att det låter som något för dig! Ingenting jag säger kan ge samma intryck som skolan i sig gör.
Madeleine Göranson

Trevlig och skapar skollängtan

4.8
Elev · 16 december 2019
Elev · 16 december 2019
Allt i skolan är utmärkt, lektionsfria onsdagar, coola datorer, många klassrum och flera fritidsaktiviteter. Dock så har matsalarna få platser och långa köer, men det går nog att fixa! :)

Älskar Donner!

4.7
Elev · 9 december 2019
Elev · 9 december 2019
Är super nöjd med mitt val, finns inget att klaga på. Lärarna är bra, maten, lokalerna, scheman och man får en dator. Längtar ibland till skolan för har så fina människor i min klass! Gillar också hur lektionerna är upplagda och att man är ledig på onsdagar, vilket gör att man inte är tvungen att åka till skolan, så man sparar mycket tid.

Sjukt bra

4.8
Elev · 6 december 2019
Elev · 6 december 2019
Helt fantastisk, är så glad att jag valde att gå här. Skitbra stämning, engagerade lärare som lyssnar och förstår

Skolan är jättetrevlig

4.5
Elev · 20 november 2019
Elev · 20 november 2019
Ångrar inte alls mitt val av gymnasie och jag mår så mycket bättre än i grundskolan på grund av skolans miljö!

Inget slår Donner

4.4
Elev · 17 november 2019
Elev · 17 november 2019
Gått på Donner i 3 månader nu och asså dehär med att ”längta till skolan” är nog något som ingen annan skola är bättre på än Donner! Alla lärare är mer än bara anställa personer med jobb att undervisa, de är liksom kompisar med oss elever! Skolmaten kan vara rätt tröttsam dock men tur att onsdagar är lediga dagar så man kan bestämma mat själv den dagen! Tycker det är väldigt skönt att ta en paus mitt i veckan och lägga upp dagen precis som man vill! Elevkåren tycker jag också ska få cred för alla roliga event de ordnar minst en gång i månaden för oss!<3 Nu har vi fått merch!!

Bästa skolan

4.5
Elev · 25 oktober 2019
Elev · 25 oktober 2019
Skojar inte när jag säger att jag längtar efter att gå till skolan. Hämnat helt rätt! Så härliga lärare som anpassar sig efter eleverna och tar hänsyn till alla, högt elevinflytande och studiemotiverade elever. Mycket ris och potatis i bamba men de e ok <3

Jag är väldigt glad att jag valde den här skolan.

4.8
Elev · 20 oktober 2019
Elev · 20 oktober 2019
En fantastisk skola med en härligt gemenskap. Lärarna kan verkligen sina ämnen och bryr sig om eleverna. Jag tycker att skolmaten är god men om du hatar ris är det inte skolan för dig. Lediga onsdagar är extremt skönt. Att få en paus mitt i veckan har hjälpt mig mycket och gett mig mer tid att själv bestämma vad jag vill prioritera i skolan.

En skola för ALLA

4.6
Elev · 27 juni 2019
Elev · 27 juni 2019
En skola för alla, oavsett vem du är. Bra lärare och respekt mellan eleverna. Donnerandan lever. Mycket eget ansvar.

Bästa lärarna och så mysig skola!!

4.7
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Älskar att alla lärare blir ens vän. Undervisningen tas verkligen på allvar också, vilket är viktigt! Det finns en bra balans mellan lärare och elever, samtidigt som lärarna har styr, får eleverna mycket inflytande, vilket underlättar gymnasietiden. Dessutom tas problem alltid på allvar. Elevantalet är inte jättestort, vilket jag tycker är positivt. Det främjar relationer och lärande. Lektionsfria onsdagar är också sköna! Det gör att man orkar med veckan bättre och kan hinner med plugget och andra aktiviteter bättre, samtidigt som det inte riktigt märks att man har längre lektioner och mer kompakta lektioner. Det enda negativa är typ skolmaten, men det finns ett riktigt nice café och alltid filmjölk, knäckemackor och flingor. Trivdes jättebra och kommer sakna skolan så!!

Använder SchoolParrot

Skolan har tagit kontroll över sin skolprofil och använder SchoolParrot för att samla in omdömen. Skapa ett omdöme för att ge skolan feedback och berätta för andra om din upplevelse.

Celsiusgatan 9, Eriksbergsgård, 41762, Göteborg
Pernilla Liljeberg
031-3812900

Donnergymnasiet - skolan med fokus på världen

På Celsiusgatan i Göteborg finns det populära Donnergymnasiet, en skola som ger sina elever en mycket bra grund att stå på för framtiden. Mycket av Donnergymnasiets popularitet kommer från att skolan ständigt strävar efter att knyta kontakter med andra skolor och länder, och därför gör man på Donnergymnasiet en hel del studieresor till ställen som Indien, Palma och Norge men också inom Sverige. Något som verkligen uppskattas bland elever och som bidrar till att skapa meningsfullhet under sk...Läs mer

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  15.9
 • Antal elever
  583
 • Antal lärare
  38
 • Antal behöriga lärare
  36
 • Elever per lärare
  15.3