Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

19 Omdömen

4.4
Utmärkt
16
3
0
0
0

go skola

4.2
Elev · 23 maj 2020
Elev · 23 maj 2020
go skola med bra lärare och fin stämning, dock väldigt tung arbetsbelastning. inte optimalt om du tex är utmattad eller deprimerad

Donnergymnasiet

4.8
Elev · 22 mars 2020
Elev · 22 mars 2020
Extremt bra skola med super sköna och sympatiska lärare som vill att man ska lyckas. Människorna i övrigt är väldigt härliga och accepterande, man kan vara sig själv så att säga. Ibland kan det vara lite väl hippieaktigt såklart men det är så mycket bättre än att hela tiden behöva bry sig om utseende osv... börja på donner!

Donner är helt jävla underbart

4.5
Elev · 23 februari 2020
Elev · 23 februari 2020
Underbar Hippie skola. Mycket kärleksfullt klimat. Många olika stilar med mycket variation. Fantastiska lärare och bra stimulerande undervisnings metoder

Nöjd!

3.8
Elev · 27 januari 2020
Elev · 27 januari 2020
Nackdelar:
Skolmaten är inte bra, ris nästan varje dag med en gryta. Men vet inte riktigt vad man har för förväntningar på skolmat.
Man kan tro att man är ledig på onsdagar men det är meningen att man ska plugga då. Bara så man är berädd på det.
Långa köer i bamba.
Kaffet är ganska dyrt.
Inte så mycket plats i bamba.
Salarna kan vara tråkiga eller inte ha fönster.
Inga skolresor

Men fördelarna överväger lätt nackdelarna.
Schemafria onsdagar är dunderbra. Man får verkligen öva på självdisciplin.
Lärarna är GULD! Finns några enstaka dom inte är 10/10 men de flesta så härliga och bryr sig genuint om elerverns.
Gör mycket roligt i utbildningen såsom jag fick åka och träffa timbuktu i ett ensambleprojekt. Eller åka och göra fysik en heldag på Liseberg eller åka till Indien i ett utbyte med stundeter.
Lärarna vet också om att det ofta blir mycket i skolan och är då villiga att ändra provtider m.m.
Det finns många musikrum att sitta o jamma i.

Fantastisk skola för sköna studiemotiverade elever

4.6
Elev · 22 december 2019
Elev · 22 december 2019
Donner är en extremt bra skola som lägger mycket fokus på bra utbildning. Lärarna jobbar hårt vilket dock också resulterar i extremt mycket press. Om detta är något du har svårt för skulle jag rekommendera en lättare skola helt ärligt. Men för övrigt är stämningen asbra och människorna fantastiska. Har aldrig känt mig så trygg på en skola! Det är verkligen en plats där man utvecklas både akademiskt och personligt på många olika plan. Beroende på vad man prioriterar i en skola kommer det här antingen vara den perfekta eller ganska mediokra skolan. Om det du bryr dig om är matkort och den bästa platsen i stan så välj något annat mer centralt, men om du vill vara omgiven av inkluderande människor i en studiemotiverad omgivning med tillgänglighet till musikkurser om det är något som intresserar dig så är det perfekt.

Men gå öppet hus och elev för en dag och se själv om du tänker att det låter som något för dig! Ingenting jag säger kan ge samma intryck som skolan i sig gör.
Madeleine Göranson

Trevlig och skapar skollängtan

4.8
Elev · 16 december 2019
Elev · 16 december 2019
Allt i skolan är utmärkt, lektionsfria onsdagar, coola datorer, många klassrum och flera fritidsaktiviteter. Dock så har matsalarna få platser och långa köer, men det går nog att fixa! :)

Älskar Donner!

4.7
Elev · 9 december 2019
Elev · 9 december 2019
Är super nöjd med mitt val, finns inget att klaga på. Lärarna är bra, maten, lokalerna, scheman och man får en dator. Längtar ibland till skolan för har så fina människor i min klass! Gillar också hur lektionerna är upplagda och att man är ledig på onsdagar, vilket gör att man inte är tvungen att åka till skolan, så man sparar mycket tid.

Sjukt bra

4.8
Elev · 6 december 2019
Elev · 6 december 2019
Helt fantastisk, är så glad att jag valde att gå här. Skitbra stämning, engagerade lärare som lyssnar och förstår

Skolan är jättetrevlig

4.5
Elev · 20 november 2019
Elev · 20 november 2019
Ångrar inte alls mitt val av gymnasie och jag mår så mycket bättre än i grundskolan på grund av skolans miljö!

Inget slår Donner

4.4
Elev · 17 november 2019
Elev · 17 november 2019
Gått på Donner i 3 månader nu och asså dehär med att ”längta till skolan” är nog något som ingen annan skola är bättre på än Donner! Alla lärare är mer än bara anställa personer med jobb att undervisa, de är liksom kompisar med oss elever! Skolmaten kan vara rätt tröttsam dock men tur att onsdagar är lediga dagar så man kan bestämma mat själv den dagen! Tycker det är väldigt skönt att ta en paus mitt i veckan och lägga upp dagen precis som man vill! Elevkåren tycker jag också ska få cred för alla roliga event de ordnar minst en gång i månaden för oss!<3 Nu har vi fått merch!!

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Celsiusgatan 9, Eriksbergsgård, 41762, Göteborg
Pernilla Liljeberg
031-3812900

Donnergymnasiet - skolan med fokus på världen

Donnergymnasiet är en plats för dig som vet vem du är, men kanske inte nödvändigtvis vad du ska bli. Donner drivs utifrån tanken att en mångsidig utbildning i en inspirerande och trygg miljö är den perfekta grunden för din personliga utveckling, och för att du ska hitta det du verkligen brinner för. Därför gör de sitt yttersta för att skapa stimulerande undervisning som väcker nyfikenhet och lust att lära. Under dina tre år kommer du att möta både uppmuntran och utmaningar, då personalen på ...Visa mer

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  15.9
 • Antal elever
  587
 • Antal lärare
  37
 • Antal behöriga lärare
  37
 • Elever per lärare
  15.9