Omdömen

2.3
Baserat på 10 omdömen och 83 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
9 okt 2023

Vill inte skriva

Inte så superkul att gå här

Inte särskilt rolig skola! Jag kommer ändå att få jättedåliga betyg. I högstadiet fick jag bättre betyg men nu går det bara neråt och neråt och jag fattar mindre och mindre. Men vad ska man göra. Det är väl bara att stå ut antar jag. Man kan ju knappast sluta.. Det nog bättre att få dåliga betyg än att sluta. Det är nog mycket svårare att få jobb då. Jag vill ju helst ha ett jobb som är roligt förstås. Inte jättekul att sitta i kassan i nån mataffär hela sitt liv. Det är jättemånga som skolkar jämt. Det är ändå tur att man har kompisar i klassen även om det är dålig sammanhållning och indelat i grupper på rasterna. Det kanske hade varit bättre om vi gjort något tillsammans nån gång som en del klasser fick göra åtminstone när vi började på skolan men min klass har aldrig fått göra något.Det finns inte något att göra på rasterna. Många står jämt utanför porten och röker men annars sitter man bara i en soffa på rasten. Detta är i alla fall vad jag tycker!
Förälder / Vårdnadshavare
17 jul 2023

Samhäll

.anonym

Vår son har fått flera F i betyg utan att skolan gett något stöd och hjälp
och skolan har inte kontaktat oss vårdnadshavare och informerat oss om att han kommit långt efter i dessa ämnen. . Mycket som inte fungerar. Verkar vara en lågbudgetskola där man satsar på vinst och inte resurser till eleverna. Verkar vara mycket olegitimerade vikarier på skolan. Välj om möjligt en annan gymnasieskola.
Förälder / Vårdnadshavare
11 jun 2023

Ekonomisk

Lägg ner Drottning Blanka i Borås

Drottning Blanka i Borås - en undermålig skola som borde granskas. Stora brister i ledning och utbildning. Flertalet helt outbildade lärare bl a. Mentorskapet är ett skämt. Marknadsföringen av skolan är motsatsen till verkligheten.
Skolan lever upp till sitt dåliga rykte. Lägsta intagningspoäng jämfört med övriga gymnasium i Borås är troligen största eller enda anledningen till att elever söker till denna skola.
Förälder / Vårdnadshavare
11 jun 2023

Samhäll

Oprofessionell skola

Oprofessionell, oseriös skola. Flera outbildade lärare, uselt mentorskap, usel ledning. Minimal närvaro av elevhälsoperonal. Denna skola borde inte få bedriva utbildningsverksamhet.
Elev
1 maj 2023

Hantverksprogram

Dålig

Jag tycker det är en väldigt tråkig skola, inga aktiviteter eller föreningar ock liknade finns. Många lärare är också väldigt ointresserade och verkar inte bry sig om eleverna. Det finn dock någon bra lärare. Mentorerna och rektorn bryr sig heller inte så mycket om eleverna utan bara om att skolans rykte ska vara bra. Det brukar ofta stå personer ute utanför skolgången och röka på. Vilket jag skulle säga även beskriver skolan ganska bra.
Förälder / Vårdnadshavare
18 jun 2022

Drottning Blanca i Borås

Dåligt ledarskap, noll koll på om en elev halkar efter med prov och inlämningar, noll kommunikation med föräldrar. Värdelös skolplattform.
Inte konstigt att denna skola har så låga antagningspoäng. Dock är de flesta lärare både duktiga och omtyckta av eleverna.
Elev
6 apr 2022

Kriminologi

Börja inte här, skitskola rent sagt

Är elev där, alla är hemska på skolan, både elever och lärare. skulle inte rekommendera någon gå här. Personalen och lärarna bryr sig inte alls om eleverna och det märks. Den värsta är kuratorn, herregud vet inte ens vad jag ska säga. Vissa elever får även hemlig favorisering för att höja deras betyg.Skulle gärna byta men det är för sent nu. BÖRJA INTE HÄR
Föredetta elev
16 sep 2021

Hår och makeup

Väldigt bra skola

När jag väl kom till skolan var jag osäker att jag skulle vara för synlig men det är nog det bästa som finns! De ser än alltid och kan hjälpa på bästa sätt, finns för dig även när du inte mår bra.
Älskar älskar älskar skolan!!!
Elev
4 feb 2021

Bästa skolan

Lärarna bryr sig verkligen om dig och hjälper dig så mycket dem kan! Mysig miljö och du får ett bra band med alla lärare! Det blir lite alla känner alla på skolan! Matsalen och maten fräsch och stort utbud av sallad osv!
Elev
28 nov 2020

Trevlig skola

Trevliga lärare och bra undervisning. Matsalen är dock ofräsch.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen