Omdömen

3.5
Baserat på 23 omdömen och 185 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
27 nov 2023

Ett skämt

Ger inte samhällsklasserna några pengar för något kul, jag går sista året och vi har under hela gymnasietiden endast gått på 3 föreläsningar och en öppen rättegång i 10 min på en kille som hade trimmat moppen. Medan andra klasser fått äta frukost på Jacys, åka utomlands mm. Så prioriterar dem bort högsksoleförbredande klasserna. Rektorn skrattar en rakt i ansiktet såfort du pratar med honom om detta. Det är ett skämt, det är alldeles för mycket elever och finns inga sittplatser någonstans på raster, grupprummen är omgjorda till lärarrum, maten är inte bra.
Elev
16 dec 2022

Börja inte här

Förlåt men riktig skitig skola
Elev
15 dec 2022

Inga bra lärare

Helt okej skola men jag upplevde lärarna väldigt dryga och oansvariga. Dom blir arga när man gör fel och jag som elev upplever det väldigt aggressivt.
Elev
15 dec 2022

Nej bara nej

Riktig skit skola om jag ska va ärlig
Föredetta elev
15 dec 2022

Hotell & turism

Börja inte här du kommer ångra dig

Börja inte här, du kommer ångra dig bara massa dryga lärare och dålig undervisning och skolmaten ska vi inte ens prata om
Elev
15 dec 2022

Stylist

Börja aldrig på drottning blanka gårda.

Skit röten skola, maten är väldigt äcklig och kycklingen får man sarmonella av. Blev magsjuk för jag åt den förra veckan.
Värsta skolan ever. Riktigt besviken på drottning blanka Gårda. Usch asså.
Elev
15 nov 2022

Samhäll kriminologi

bra skola!

en del bra lärare, men också en hel del värdelösa. människorna är okej, men det finns en tydlig uppdelning bland elever och kompisgrupper i klasserna.
Elev
14 okt 2022

Samhäll kriminologi

Bra skola

Inte den bästa maten någonsin, kan va bra, kan va skit. Väldigt liten skola för så många som faktiskt går där då det blir lätt trångt. Extremt snälla, trevliga och bra lärare.
Elev
6 okt 2022

Hantverk

Grymt bra

Älskar den, lärarna e grymma å vi har super kul när vi pluggar
Elev
25 sep 2022

Barn och fritid träning och ledarskap

Jättebra

Jag älskar min skola för att alla elever är helt underbara och lärarna likaså
Elev
6 apr 2022

Samhäll kriminologi

Börja här!

Väldigt bra skola, rekommenderar starkt! Bra sammanhållning mellan både elever samt lärare och roliga lektioner. Elevers önskemål tas på allvar och funderar du på att byta hit, tveka inte! Bästa valet jag gjort!☺️
Elev
13 mar 2022

Samhäll kriminologi

BÄSTA!<3

bästa skolan! älskar lärarna, man får alltid hjälp och dom är väldigt trevliga. eleverna är extremt trevliga och det är en allmänt mysig aura på skolan.
Föredetta elev
7 jan 2022

Hantverk

Världens bästa finaste skola <3

Jag har hatat skola hela mitt liv och haft enormt mycket med frånvaro, men tack vare så fantastiska lärare och en så bra skolmiljö så började jag älska att gå till skolan och gick ut med 100% närvaro! Jag var så ledsen över att sluta och saknar skolan varenda dag! Mitt bästa beslut i livet var att börja där!
Elev
13 dec 2021

Samhäll kriminologi

DBGY GÅRDA

För det mesta är det en härlig stämning och man känner de flesta. Maten däremot kan vara det sämsta jag vet och är inte ens ätbar. Men då är vi elever väldigt tacksamma att de ställer fram frukost på morgonen och mellanmål lite senare.
Elev
14 sep 2021

Samhäll

Mysig skola

Bra skola med mysig aura. Dock dålig skolmat och jobbiga scheman.
Elev
29 aug 2021

Ekonomi

Bästa skolan

Bästa skolan punkt slut
Elev
2 apr 2021

Ekonomi

Bra skola:)

Går i 1:an och tycker skolan är jätte bra. Lärarna är snälla och dom bryr sig om elevernas hälsa och dom hjälper verkligen till om man behöver hjälp. Vissa lärare är även lite skämtsamma och det för skoldagen lite bättre. Vi har inte sena dagar och vi slutat oftast tidigt. Skolmaten är inte så bra och får oftast gå runt med tom mage. Men annars är skolan bra det e en liten skola och jag gillar det. Lektionerna är oftast lugna. Jag är väldigt nöjd med skolan och vill inte byta :))
Elev
5 jan 2021

Kom till drottning blanka gårda!

Älskar denna skolan för eftersom skolan är så liten så blir lärare och elever som en slags familj. Lärarna är ploga och skämtsamma vilket gör att lära sig nya saker blir jätte roligt. Dom är inte för roliga utan dom tar sitt jobb på alvar vilket gör att man får sina uppgifter gjorda och man får bra med hjälp.
Elev
25 dec 2020

Mycket bra skola

Super bra skola, bästa valet jag gjort i mitt liv och ångrar mig inte för fem öre. Lärarna får en verkligen att känna sig trygg och man kan verkligen prata med vem som helst av personalen så hjälper de en. Vi använder oss av en mycket enkel och smart portal med där lärarna faktist uppdaterar jämför med många andra efter varje del man jobbat med, där de ger omdömen och respons. Vi har inga sena dagar eller så speciellt mycket prov, det gäller bara att man häger med och gör allt i tid. Det enda negativa som jag kan komma på är då att det inte alltid är studiero, detta beror på om man delar lektion med en annan klass och vilken. Sedan har vi även skolmaten som inte är den bästa då vi får den levererat av en cateringfirma som gjort väldigt mycket slarvfel. Bland annat så har ett flertal som lämnat in lappar om matallergier inte fått sin mat i tid och där med varit tvungna att få gå hungriga hela skoldagarna.
Elev
23 dec 2020

Dbgy gårda

Skitroliga lärare o snälla o trygga elever o en trevlig ”hemkänsla” i auran i skolan. Man känner verkligen att d e en privatskola me massa roliga saker på skoltid o auran e tamam.
Elev
7 dec 2020

Väldigt bra gymnasie skola

Lärarna hjälper alltid till, de har bra upplägg på lektionerna, bra scheman alla är trevliga, de har regler när de gäller svordomar och tobak, alla är trevliga de förekommer inte mobbning eller kränkning alla har respekt mot alla och inga bråk när de uppstår konflikt så får de reda på det snabbt, de har bra lärar teknik så man lär sig allt man behöver. Riktigt bra skola är väldigt nöjd med mitt val.
Elev
27 nov 2020

Toppen ställe

Jag tycker det är en bra skola där man lär känna alla och kan vara eller prata med alla. Jag tycker att det är svårt att hitta plats när man ska äta lunch. Elever och lärare kommer lätt överens och dom finns alltid för att hjälpa till
Elev
4 jun 2019

Oklart

Om det är något man behöver för att kunna plugga bättre så erbjuder dom hjälp men sen händer det aldrig. De som jobbar där tar inte tag i något och ibland är dom även otrevliga. Det finns vissa lärare som bryr sig men om jag hade kunnat välja igen hade jag inte börjat på plus.
Anders Perssons Gatan 18, 416 64, Göteborg
Marcus Berglund
031-3012800

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen