Omdömen

4.1
Baserat på 33 omdömen och 261 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
3 jul 2023

Samhä

Skandal Skola

Ofta bråk på skolan, rektor stoppar ej mobbning, skandal
Elev
18 maj 2023

Ekonomi

Skit blanka

Välj inte skolan, de extremt mycket grupperingar och skolan är för liten, det finns inga ställen att sitta och dom har ingen utegård, hade blivit lovad att man skulle få göra roliga saker på denna skolan men det är viss endast i 2an man får göra något, har haft ett helt år med bara plugg och folk som startar bråk över inget, Välj inte skolan!
Elev
11 maj 2023

Bästa skolan

Bästa rektorn ska sluta men det är ett bra jobb hon har gjort och det kommer bli bra. Bättre elever än för några år sen. Lärarna är superbra och mycket duktiga. Skolan är bra på att säga var man ligger till och vad man ska göra för att kunna få bättre betyg. Älskar mattanten och att skolan har läxhjälp varje vecka.
Elev
28 nov 2022

Bästa!

Bästa skolan. Älskar alla lärarna. Bra elever alla känner alla finns några som skriker lite mycket men alla mina bästa lärare säjer till. Så trevliga alla är på denna skolan.
Elev
24 apr 2022

Gymnasiet

Bästa gymnasiet i Halmstad!

Lärarna är jätte involverade i att du kommer klara gymnasietiden. Skolan är en fin miljö då den är privat och inte för stor. Lärarna gör även lektionerna mycket roligare o intressantare, dom är jätte duktiga på deras ämnen och vill att du ska klara deras kurser och hjälper dig om det blir svårt. Lärarna, rektorerna, mattanten och eleverna har jätte bra gemenskap, eleverna är jätte öppna och du kommer aldrig känna dig ensam, skolan tycker jag är bra på att hantera mobbning. Jag som går där är sååå glad över att jag valde dbgy. Det är den bästa skolan i Halmstad!!
Elev
19 jan 2022

Bra skola

Älskar skolan. Alla lyssnar och lärarna är så duktiga. Skolan är renoverad och fin. Bra på alla sett.
Elev
22 aug 2021

Hantverk

väldigt bra skola

rekommenderar skolan starkt!! lärarna är hur sköna och härliga som helst, de bryr sig verkligen om en och hur det går i skolan. Skolan är även nyrenoverad och väldigt fräscht, mattanten är den nog den finaste människan i världen som bakar goda kanelbullar och kladdkaka och man känner sig alltid välkommen. Man har aldrig ångest eller känner någon oro över veckan. Jag går stylist linjen andra året och den är så bra för dig som inte är en pluggmänniska som jag. typ inga läxor och bara några få prov. Ligger även så sjukt bra, både nära till stan och till bussen.
Elev
20 aug 2021

Ekonomi

Otroligt

Trots att den är liten är den full med glädje och trevlig personal samt elever rekommenderar starkt
Elev
13 maj 2021

Blankat r bäst

Ska snart sluta skolan och ja kmr sakna alla så mkt. Det har inte alltid varit lätt i skolan men jag har fått så mycket hjälp av alla gulliga lärare och rektor. Mattanten är den finaste du kan tänka dig. Bästa skolan. Välj denna skolan.
Elev
24 mar 2021

Ekonomi

Bästa skolan

Alltså när man får komma till skolan var tredje vecka istället för distansen. Alla lärarna är så bra!!! Trevliga elever och bra lektioner. Bra sammanhållning. Så mysig skola. Ångrar verkligen inte att jag valde blanka.
Föredetta elev
4 feb 2021

Bästa!

Saknar skolan och alla personal jättemycket!!! Tog studenten 2017 och ska börja plugga t hösten jobbar i vården nu. Jag fick så mycket på blanka både vänner för livet och superbra kunskaper från bästa lärarna. Specialpedagogen ( *******) är grymt bra. ❤️
Elev
16 jan 2021

Saknar skolan nu

Nu när vi har distans fattar jag hur mycket jag saknar skolan. Det är en ganska liten skola men med otroligt bra lärare och andra personal. Skolan renoverar varje år så att vi ska få bättre miljö. Matsalen är helt ny och maten är jättegod och vår älskade mattant är den bästa jag har träffat. Jag känner att jag kan prata med alla personal på skolan och rektorer är verkligen jättetrevliga och hjälpsamma. Jag älskar skolan!
Elev
31 dec 2020

Älskar skolan

Älskar denna skola. Bra mat och superbra lärare. Mysiga lokaler och chtomebooks till alla.
Elev
22 dec 2020

Utmärkt!

En trevlig och mysig miljö med alltid lika välkomnande lärare
Elev
20 dec 2020

Bästa skolan

Bästa skolan! Trygg och lugn med superbra lärare. Mest tjejer på skolan men det är bara bra. Bra på distansundervisning.
Elev
7 dec 2020

Fantastiskt

En fantastisk skola med underbar personal som tar utbildningen på största allvar.
Elev
7 dec 2020

En underbar skola

En underbar skola med fantastisk personal som tar utbildningen på största allvar.
Elev
28 nov 2020

Super!

Älskar skolan, super mysig och trevliga lärare samt jättegoa elever
Elev
13 nov 2020

Bästa skola

Så bra skola som tar saker på allvar. Vår rektor tog ner ett anonymt igkonto. Så tacksam över denna skolan. Alla lärare är jättebra. Alla personal är jättetrevliga. Jag känner mig så nöjd med allt. God mat med.
Elev
20 okt 2020

Bästa

Bästa skolan ja gått på. Jag gillar alla lärarna så mycket. Går stylist och fattade inte innan hur bra skolan och programmet faktiskt är. Lär mig sjukt mkt. Gillar rektorerna som verkligen syns runt om i skolan. / stolt åk 1
Elev
7 okt 2020

Super bra skola

Älskar denna skolan med så mycket respekt. Trevliga och bra lärare och andra bra också rektor och kurator.Går i ettan nu och trivs jätte bra.
Elev
18 aug 2020

Perfekt start

Har precis börjat i ettan och jag trivs sjukt bra redan. Alla lärare och andra är så snälla och hjälpsamma. Vi har de första dagarna gjort bra saker och roliga. Väldigt god mat än så länge.
Elev
17 jun 2020

Bästa skolan

Bästa skolan i Halmstad! Lärare som bryr sig, superbra rektorer. Jag har haft mitt bästa år i skolan någonsin. Älskar att jag valde Blanka. Så nöjd!
Förälder / Vårdnadshavare
21 mar 2020

Superbra skola!

Mycket välfungerande skola. Märks extra tydligt nu när den stängts pga Corona. Jag som vårdnadshavare har fått all nödvändig info och både lärare och rektor gör ett strålande jobb! Jag kan inte vara mera nöjd att min dotter valde att gå här. Med vänlig hälsning, Håkan
Elev
25 feb 2020

Bra skola

Älskar denna skola! Har bytt hit och ångrar mig inte. Bra lärare och annan personal. Rektor som lyssnar. Mysigt!
Elev
6 feb 2020

Bra skola

Fin skola med bra personal som värkligen bryr sig. Vi har bra lektioner och man lär sig faktiskt mycket. Fantastisk mattelärare!
Elev
5 jan 2020

Värsta gymnasieskolan i Halland

Finner inga ord. Äckligt säger jag bara. Gå inte här.
Föredetta elev
31 dec 2019

Mycket bra skola! Saknar er.

Jag saknar skolan! Så mysig med bra lärare som man verkligen känner bryr sig. Nu pluggar jag på högskola och jag känner verkligen att jag fick en bra grund att stå på!
Förälder / Vårdnadshavare
14 dec 2019

Bra skola

Är så nöjd med skolan som min dotter nu gått på i en termin. Visst har det hänt saker i klassen men skolan har verkligen tagit tag i saker och rektorerna har varit väldigt drivande. Tydligt att dem inte accepterar mobbning eller annat som inte hör hemma i en skola. Mysiga lokaler och mycket duktiga lärare. Min dotter och vi föräldrar är mer än nöjda.
Förälder / Vårdnadshavare
11 dec 2019

Mycket fin skola

Bra personal, trevlig atmosfär. Mycket engagerad och kunnig rektor. Svårigheter att hålla efter alla ungdomar som röker men skolan gör goda försök. Min dotter har under dessa tre år fått mycket kunskaper och fått otroligt mycket stöd från skolan. De ordnar även med utlandspraktik och andra roliga aktiviteter. Varmaste rekommendationer!
Visar 30 av totalt 33 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen