Omdömen

3.4
Baserat på 10 omdömen och 75 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 dec 2022

Finns bättre

Finns bättre gymnasieskolor i Helsingborg. Inte en väldigt ambitiös miljö. Slarviga elever. Hyfsat mycket mer fokus på skitsnack. Brist på proffessionalitet. Utöver det, ganska bra ändå. Inte hemskt men inget för elever med stora mål.
Elev
21 apr 2022

Hotell och turism

Hemsk

Börja inte på denna skolan de är dåliga lärare och ingen som helst gemenskap mellan eleverna. Välj absolut inte hotell och turism programmet om du ska börja här .

Svar från Drottning Blankas Gymnasieskola Helsingborg

Hej, så tråkigt du upplever det så.

Det är viktigt för oss att det går bra för alla elever på skolan, varför vi tar din återkoppling på fullaste allvar. Jag hoppas att du känner att du kan komma till mig på skolan och berätta mer om vad vi och våra lärare kan göra för att ge dig stöd.
Eleverna på just HT-programmet har i flera enkätundersökningar överlag visat sig nöjda med undervisning, trygghet och trivsel.
Vårt HT-program har behöriga och erfarna lärare och vi är Sveriges första certifierade skola på just HT-programmet.
Därför tänker jag att vi tillsammans har goda möjligheter att kunna förbättra din upplevda situation, om vi kommer i kontakt med varandra.
/Micke, rektor
Elev
5 apr 2022

Hotell och turism

Skitbra skola!

Jag tycker att denna skolan är superbra, beroende på vad du söker. Jag själv uppskattar placeringen då det är endast ett stenkast från knutan och därför kommer det folk från alla olika delar i bland annat skåne. Pågrund av att skolan inte är mer än 250 pers så har lärarna skapat ett mer personligt band med alla elever, de ser en, de lyssnar och de bryr sig. de sätter mående före skolarbete och de sätter allt för att just eleven ska vara trygg. Jag själv bytade från en annan skola till drottningblanka i 2an och det är jag så otroligt nöjd över. Jag kom in supersnabbt och jag tror att det mestadels har att göra med lärarna som verkligen ville att jag skulle trivas. detta är en skola som man inte går runt och har ångest över, där du trivs, absolut att lokalerna är lite små men 2023 byter faktiskt skolan till kullagatan till större lokaler och generellt större skola. Jag är så taggad på att ta studenten här med alla dessa och jag förändrade mitt sätt att se på skolan när jag började här till det positiva
Elev
8 jul 2021

Handelsprogrammet

POSITIVT & NEGATIVT!

De bra med skolan är lärarna, ni som har svårt för svenska engelskan och matte, jag rekommenderar STARKT denna skolan.
De negativa med skolan är endast matsalen/maten & eleverna i handelsprogrammet. Tog studenten 2021 och ångrar inte en sekund att jag börjat här.
Många säger den är dålig men det är endast för dom visar inte sitt intresse och lärarna lägger mer energi och fokus på dom som verkligen vill lyckas samtidigt som de vill ge dom andra en chans också.
Elev
17 jan 2021

Hemsk skola, sök ej dit!!!

Hemsidan visar en helt annan skola som inte alls speglar verkligheten. När man kommer in i skolan är den rörig. Allt från anordnade aktiviteter till all planering överlag känns virrig och oproffsig!

Känner mig lurad.
Elev
1 okt 2020

Fantastisk skola!

Väldigt bra lärare, som bryr sig om en. Tog studenten 2019, och kan handen på hjärtat rekommendera denna skolan. Lärarna är hjälpsamma och man får verkligen den hjälpen man behöver ifall man visar intresse för sina studier. Fantastisk skola där man accepteras av alla!
Föredetta elev
27 maj 2020

Drottning Blanka

Väldigt rörig skola med ofokuserade elever men bra lärare dock
Föredetta elev
30 mar 2020

Före detta elev

Super bra! Utbildade lärare och bra arbetsro.
Elev
7 sep 2019

Skolan är väldigt bra

Bra lärare, bra klassro man lär sej bra
Elev
3 jul 2019

Skolan är kaos

Skolan är kaos. Matsalen är på tok för liten för alla elever och många får äta väldigt sent på grund av detta. Denna lilla matsal delas även med en annan skola. Maten är inte så god och det är en väldigt kaosartad miljö där man inte kan slappna av någon stans då det är folk och skrik i rörelse överallt.
Prästgatan 10 och Södra Kyrkogatan 4, 25224 och 25223, Helsingborg
Cathrine Svensson
042-284040 och 042-4449689

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen