Omdömen

4.0
Baserat på 26 omdömen och 209 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 maj 2023

DBGY Kristianstad är kvalite av utbildning

Skolan är bra med utbildning och har en stark vägledning om hur man ska gå till väga för att få en början till yrkeslivet. Med hjälp av en tagg kommer man in genom korridorerna utan att bekymra sig om icke anhöriga som springer runt på skolan. Och ett Matkort som fungerar just nu på ca 17 st utvalda ställen runt centrum.
Elev
28 nov 2022

Ekonomi/juridik

Ingen studiero

Extremt duktiga och roliga lärare. Men allt för mycket stök och stimm då ingen sa till eleverna
Elev
6 nov 2022

Ekonomi

Många prov

Fööööööör många prov
Elev
26 okt 2022

Älskar skolan

Jag älskar denna skolan och lärarna är helt underbara
Annat
11 maj 2022

Stylist

Stylist läraren är en mobbare

Helt okej skola. Men stylist läraren är en mobbare och en genuint elak person. Tack vare henne väljer jag att hoppa av skolan och riskera min framtid.

Hon har sagt saker bakom min rygg som inte är sant, hon har jagat mig i korridoren, hon har gett mig F jag inte förtjänat, hon har lagt taskiga kommentarer. Har även hört henne lägga rasistiska kommentarer och kommentarer som kan trigga ätstörningar. Så välj inte stylist programmet! Gillar alla ämnen som inte har något med henne att göra.
Elev
5 apr 2022

Barn och fritid

Bra skola

Bra skola, engagerade lärare, fantastiska mentorer
Elev
28 jan 2022

Ekonomi

Jätte bra skola!

En bra skola med mycket fokus på eleverna. Bra lärare som verkligen vill det bästa för eleverna!
Ligger på lagom avstånd till stationen vilket underlättar för de som pendlar(ca 6 minuter att gå). Många lärare har även förståelse för förseningar och om man eventuellt behöver gå tidigare någon gång.
Varje klass har en mentor som bara finns där och kolla hur allt går. Gör verkligen att man känner sig sedd och trygg i skolan! Alla elever har även en tagg för att komma in i skolan, vilket gör att det känns ännu tryggare.
En bra rektor som är ute i korridorerna, besöker lektioner och pratar med elever.
Skulle man missa något i skolan finns lovskola då man kan komma och göra ikapp prov och få extra genomgångar ifall man skulle missat något. Finns även läxhjälp för de som vill ha mer hjälp mitt i veckan.
Bra skoltider, beror dock mycket på vilken linje man går och hur schemat kommer se ut. Men väl genomtänkta scheman utan håltimmar! Lagom långa raster emellan. Många lärare tillåter även pauser under lektionerna.
Elev
29 sep 2021

Väldigt nöjd

Fantastisk skola. Riktigt nöjd. Underbara lärare och väldigt bra med heltidsmentorer. Det enda jag har att klaga på är att skolan kanske tar inte lite fler elever än vad det finns utrymme för. Svårt att ta dig fram i korridorerna och väldigt högljutt. Är dessutom folk som bryter upp andras skåp utan att straffas. Annars är jag supernöjd! Känner själv att jag utvecklats mycket.
Elev
15 sep 2021

Estet musik

drömskolan

Går nu på skolan och rekomenderar starkt!!! Älskar skolan så otroligt mycket !!
Elev
26 maj 2021

Vo18

Mitt omdöme om drottning blanka Kristianstad

Jag som elev hos er trivdes jättebra och har får en enorm hjälp från lärarna. Jag är otroligt tacksam! Jag går ut 3an och kommer sakna alla mina lärare otroligt mycket
Elev
10 feb 2021

Sådär

Tycker att ************* kan vara väldigt otrevlig och inte hjälpsam, den********** ************* är mycket bättre. Det sker viss mobbning på skolan. Vissa lärare särbehandlar elever , de får prata istället för andra om eleven pratar i mun på en annan är det elev som särbehandlas som får prata först även om den andra eleven pratade först.
Elev
16 jan 2021

Drottning Blanka

Själva skolan har ju allt i sig, allt man behöver för att lära sig men lärarna och speciellt rektorn är lite för orättvisa och kaxiga
Elev
4 jan 2021

Väldigt bra!

Skolan har väldigt mycket fokus på eleverna vilket är ett måste om man som elev ska utvecklas
Elev
27 dec 2020

Super!

Alla lärare är väldigt trevliga, man vill verkligen att eleverna ska lyckas. Finns mycket att välja på och jag garanterar att man får samma känsla av alla lärare från alla kurser. Trygg skola, här sker det ingen mobbning.

Maten är suverän och man får även studiemedel i form av dator.
Elev
23 dec 2020

Rekommenderar

Jag rekommenderar skolan! Bra lärare som vill alla elever det bästa. Tycker även det är bra med heltidsmentorerna som verkligen bryr sig om eleverna, både i skolan och hemma.
Föredetta elev
2 dec 2020

Rekommenderar!!

Sjukt bra ledning på skolan, gick 3 nöjda år! Biträdande rektor Martin är fantastisk i att veta vilka alla elever är och se till deras behov. Studenten blev även så bra den kunde bli tack vare skolan som kämpade! Heltidsmentorerna fanns alltid för att få Hjälp, både med skolan och om det hänt något privat som påverkar ens skolgång :)
Elev
27 nov 2020

Bästa skolan

Sjuuukaste skolan, rekommenderar den till 100%, lärarna bryr sig, man lär sig, kan inte bli bättre hohaaaaaaa. Välj denna skolan alla dagar i veckan den är bäst, och även bästa maten med matkort jag älskar det hoha hoha
Elev
16 okt 2020

En underbar skola

En väldig skönt och trygg skola där som lärarna verkligen vissar upp hur mycket de vill att du ska lyckas, väldig omtänksamma och har en underbar förmåga när de lär eleverna.
Elev
17 maj 2020

Jättebra

Hade jag gjort mitt gymnasieval idag igen så hade jag till 100 % gjort samma val. Skolan har en fantastisk personal som bryr sig om varje elev.
Elev
11 maj 2020

Bästa skolan

Underbar skola. Lärarna är fantastiska. De bryr sig om en.
Elev
18 dec 2019

Skolan är skitbra.

Skolan är as grym. När jag valde i nian så va jag jättenervös över att skolan skulle vara dålig eller att lärarna inte skulle va bra. Men jag hade helt fel. Jag älskar verkligen Drottning blanka.
Annat
11 dec 2019

Potential

Många elever för få lärare.
Elev
20 nov 2019

Skolan är toppen!

Jag tycker skolan är helt fantastiskt. Ser alltid fram emot att gå dit. Lärarna hjälper alltid en väl och personlig utveckling är något skolan värdesätter högt.
Elev
20 nov 2019

Trevliga och välutbildade lärare

Väldigt bra lärare och bra lektioner! Trånga korridorer och en del jobbiga elever annars toppen
Elev
15 nov 2019

Mycket bra!

Trevliga lärare, fin lokal och vettig placering som gör så att det är lätt att ta sig till/från buss eller tåg. Behöver tagg för att ta sig in i lokalen vilket gör skolan mycket säker.
Elev
27 jun 2019

Bättre blir det inte

Från att gå från att hata skolan till att faktiskt längta till skolan har denna skola gett mig. Fantastiska lärare med stort engagemang för att eleverna ska klara kurserna.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen