Omdömen

3.6
Baserat på 14 omdömen och 113 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
4 maj 2023

Samhäll beteende- profil kriminologi

Personlig och mysig skola

- Liten och hemtrevlig skola där man får fina relationer med både lärare och andra elever.

- Rektor och lärare bryr sig genuint om skolan och gör allt de kan för att det ska bli så bra miljö och stämning som det bara går. Eleverna har mycket inflytande på skolan.

- pga att det är en liten skola känner inte alla till den och det kan vara så att vissa börjar här för att de inte kom in någon annanstans och dessa elever är tyvärr ofta stökiga
Elev
4 maj 2023

Samhäll beteende/profil kriminologi.

Drottning blanka är en jättebra skola, sök till oss!

Liten och familjär skola där alla känner alla och kan skapa bra relationer med både lärare och andra elever.

Både lärare och rektor bryr sig om än och hjälper till med allt som behövs, de vill att alla ska lyckas. Alla lärare ser till att eleverna får vara med och bestämma i undervisningen.

Dock kan det ibland kan bli stökigt när nya elever börjar då intagningspoängen är ganska låg.
Elev
26 jan 2022

Samhäll

Samhäll

Rekommenderat denna skolan om du föredrar en mer personlig skola med lärare som verkligen brinner för sina ämnen och som man får en bra relation med. Maten är sådär men har förbättrats. Ganska mycket frihet och möjlighet att påverka undervisningen. Lätt att få hjälp och uppnå betygen man vill få. Man får gymkort, vilket är ett plus. Lokalerna är bra men lite ont om plats att sitta och hänga. Väldigt bra scheman, mycket sovmorgon och korta dagar.
Föredetta elev
26 jan 2022

Samhäll

Mycket nöjd elev

Skolan är väldigt familjär och väntar om alla elever! Har hört från många andra i min ålder och deras skolor är inte alls som denna! Hade rekommenderat den till ALLA
Elev
24 jan 2022

Samhäll

Supermysig och familjär skola.

Supermysig och familjär skola. Vi har väldigt roliga uppgifter med mycket variation. Väldigt bra och roliga lärare som man snabbt lärde känna och känner sig trygg att prata med. Rekommenderar starkt denna skola om man känner för att gå på en mindre skola. Man lär känna elever från alla linjer och klasser. Själv har jag kompisar i nästan alla klasser.

Svar från Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka

Hej, det gläder oss att höra att du tycker att det är en mysig skola med bra lärare. Tveka inte att komma förbi mig och berätta om det som inte är okej. Rektor Mona
Elev
24 jan 2022

Stylistlinjen

Väldigt nöjd med skolan

Tycker man om en liten och familjär skola är denna perfekt. Går själv stylist programmet och är extremt nöjd med den utbildningen jag får och dom möjligheterna att åka iväg och sminka på bland annat bingolotto, shower osv. Stylist lärarna är helt underbara och även de flesta andra lärarna.

Svar från Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka

Hej, roligt att höra. Det gläder oss att höra att du är nöjd med skolan. Rektor Mona
Elev
24 jan 2022

Ekonomi

Supermysig!

Supermysig skola med jättebra lärare
Elev
24 jan 2022

Ekonomi

Supermysig!

Supermysig skola med fantastiska lärare OCH man får gratis gymkort! Dock finns det lite för få ställen att hänga på i skolan men annars superbra!

Svar från Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka

Hej, tack för fina omdömen. Det gläder oss att höra att du är nöjd med skolan. Vår önskan är att du som elev alltid ska känna att du kan komma till oss i personalen med dina tankar så att vi tillsammans kan förbättra vår skola Rektor Mona
Elev
21 jan 2022

Samhäll

Kan förbättras

Skolan är smutsig och det sitter snus överallt. Vissa lärare skiter i vissa elever och har ofta känt att jag är prioriterad mindre än andra i min klass. Skolmaten är inte den bästa men dem flesta verkar ju äta ändå. I helhet är väl skolan bra men finns många saker man kan ändra på. Eleverna i ettan är extremt störande och man får knappt en lugn stund när dem är nära. Vi gör även extremt mycket samma i alla ämnena vilket gör att det blir långtråkigt och att man inte orkar göra uppgifterna.

Svar från Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka

Hej, vi arbetar alltid för att våra elever ska ha en bra arbetsmiljö. Med bakgrund och dialog med våra elever har vi sett över kvaliteten på maten vi serverar. Från och med 10 januari har vi gjort en del uppgraderingar. Hoppas du testar vårt nya upplägg. Vår önskan är att du som elev alltid ska känna att du kan komma till oss i personalen med dina tankar så att vi tillsammans kan förbättra vår skola. Rektor Mona
Elev
20 jan 2022

Samhäll

Välj inte

Skolbyggnaden i sig är ganska mysig. Men vissa lärare beter sig riktigt dåligt och anpassar inte utefter elevers behov. Går trean och haft såå mycket problem med att lärare inte tar elever på allvar
Elev
19 jan 2022

Ganska bra

Bra, förutom att man inte får sitta ute och jobba det var det bästa med skolan innan. Alldeles för mycket praktik men de flesta lärare är jätte bra och engagerade. Inte go mat.
Bra skolmiljö alla är välkomna. Saknar Benny och att få sitta ute på lektionerna, de gjorde de lilla extra som alla andra skolor saknar.

Svar från Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka

Hej, roligt att höra. Vi arbetar alltid för att våra elever ska ha en bra studiero.Det är många elever som tappar koncentrationen helt när det finns annat som fångar deras uppmärksamhet. Studiero främjas genom att fokusera på lärandet och att störande inslag minimeras. Vår önskan är att du som elev alltid ska känna att du kan komma till oss i personalen med dina tankar så att vi tillsammans kan förbättra vår skola. Rektor Mona
Elev
19 jan 2022

Frisör

Jättebra!

Jättebra skola! Jättegod mat, man får en jättebra relation till lärarna. Lärarna vill ens bästa.

Svar från Drottning Blankas Gymnasieskola Kungsbacka

Hej, tack för fina omdömen. Det gläder oss att höra att du är nöjd med skolan. Rektor Mona
Elev
22 feb 2021

Ekonomi

Drottning Blanka Kungsbacka

Går årskurs 3 på ekonomiprogrammet. Rekommenderar verkligen inte skolan. Elever tas inte på allvar och får inte sina röster hörda. Skolan bedrivs endast för att gå med vinst.
Föredetta elev
18 dec 2020

Helt ok

Helt okej skola. Finns väll en del brister lite här och var, såsom lärare tex och utrustningen. Men tycker ändå skolan är helt okej, finns värre och bättre. Däremot är de flesta eleverna helg underbara och inte svårt alls att hitta nya vänner.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen