Omdömen

3.3
Baserat på 6 omdömen och 48 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
15 jun 2023

Vård

Skola som ska läggas ner

Skolan ska stänga och lärare som älskas måste lämna och skaffa nya jobb
Elev
1 nov 2021

Samhällsvetenskapsprogrammet

Väldigt bra skola

Väldigt bra skola med bra gemenskap. Man kan alltid prata med lärare och lärarna lyssnar på vad man har att säga eller behöver hjälp med. Även fast det är små lokaler finns det alltid någonstans att vara. Tack vare att skolan är så liten som den är så kommer man väldigt nära elever i andra klasser och lärare. Väldigt familjär skola. Jag skulle verkligen rekommendera skolan om du vill ha en bra utbildning och 3 roliga år!
Elev
13 sep 2021

Bra skola

Bra skola även fast den är liten så är det en fördel och man får bra kontakt och relation med lärarna. De tar klagomål osv på allvar och försöker lösa det direkt även anpassningar till elever är bra och man får den anpassningen man behöver för att lyckas
Elev
4 dec 2020

bra skola

bra skola, bra stämning mellan elever och lärare. dock har det varit lite stuligt just mellan elever och andra elever samt polis. annars har det varit en bra skola.
Elev
23 feb 2020

Mindre bra skola om man vill utvecklas

Fördelar:
Det är bra arbetsro
Nackdelar:
Drama
Mobbing
Brist på personal
Brist på kompetenta lärare
Flottig skolmat som ej är varierad
Elev
8 sep 2019

Helt fantastiskt

Jag började i 1:an på Drottning Blanka till höst terminen år 2019, jag började där för att jag ville ha en bra grund inför högskolan och även för att jag ville va med att skapa skolan. Då skolan e mindre så är man som en familj, alla är nära varandra även fast man inte går i samma årskurs vilket leder till en bra och trygg stämning i klassrum, korridor men även utanför skolan. Alla lärare som jobbar på Drottning Blanka vill att du ska lyckas, en sak som de tar upp mycket under lektionerna är att det finns inga dumma frågor och under lektionerna så vill läraren föra in oss i samtalet om just det ämnet.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen