Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

4 Omdömen

3.5
Bra
0
3
1
0
0

Ganska bra skola

3.3
Elev · 29 maj 2020
Elev · 29 maj 2020
Liten skola med trevliga lokaler. Majoriteten av lärarna, speciellt i de estetiska och samhällsorienterande kurserna, är trevliga och ger ett gott bemötande. Matsalen är trång och maten saknar högre kvalité, men trevlig matsalspersonal från schoolfood. Större trygghet med övervakningskameror på varje våning och i trapphusen. Ett minus är dock att det inte finns någon gård eller sittplatser ute, vilket gör att många elever drar sig till mårtenstorget och andra närliggande under rasterna.

7/10

Engagerade lärare men sämre skolledning

2.9
Elev · 13 mars 2020
Elev · 13 mars 2020
Otroligt engagerade lärare på samhällsprogrammet. Dem knyter nära kontakter och gör skolarbetet anpassat till vad som händer i omvärlden och våra behov. Det finns en tydlig gemenskap mellan lärare och elever och lärarna hjälper gärna till med det allra mesta som går utanför skolan.

Vad som har känts negativt under mina år är vad som händer längre upp i skolledningen och framförallt att det syns och märks att skolan är vinstdrivande. Skolan gör precis bara vad dem är skyldiga att göra, alltså inga extra föreläsningar från intressanta personer, dåligt med studiebesök och aktivitetsdagar (alltså sånt som ofta utlovas enligt skolans marknadsföring). De aktiviteter som hålls känns oftast mest som att dess primära syfte är marknadsföring då det viktigaste är verkar vara att visa hur ”engagera eleverna är” om tex. Amnesty och ungt företagande.

Vad det gäller lokaler så är det dåligt med elevutrymmen och det saknas studierum helt även efter den omtalade flytten till nya större lokaler. Klassrummen är som kala vita boxar och skolgården är en trång innegård där de anställda parkerar. Skåp finns inte så att det räcker till alla elever, istället är det standard att gå med allt man behöver i väskan och under vinterhalvåret fylls klassrummen av stora jackor och väskor.
Jasmine Persson

Bra lärare

3.7
Elev · 4 oktober 2019
Elev · 4 oktober 2019
Engagerade lärare. Bryr sig om elevhälsa.

Bra lärare

3.7
Elev · 4 oktober 2019
Elev · 4 oktober 2019
Bra när jag gick där. Bra lärare och mentorer, värre med ordning och lokal men det har nog ändrats.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Mårtenstorget 11, 22350, Lund
Marie Roslund
072-2012260

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  15.4
 • Antal elever
  196
 • Antal lärare
  13
 • Antal behöriga lärare
  8
 • Elever per lärare
  15.1