Omdömen

3.6
Baserat på 26 omdömen och 230 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 feb 2024

Tar ej tag i problemen

Mitt barn har fått byta skola pga mobbning (slag och hårda ord) och trots upprepade mail och samtal med både rektor och lärare fortsätter problematiken...
Föredetta elev
16 okt 2023

En bra skola, tråkiga elever men bra personal

Tråkiga lokaler, dålig skolmat. Men en stor bra skolgård, mycket bra lärare, stora skåp, bra aktiviteter och studiebesök. Gick här hela min grundskolgång, och kan säga att skolan i sig var bra och gjorde mycket för eleven. Eleverna är inte de roligaste, mycket snobbar med mycket homofobi och islamofobi som uttrycks. SYV hade behövts, då de sparar in på det genom att rektorn är SYVen, men gör minimalt i det uppdraget.
Smidigt till bussen, nära till Frölunda torg och Radiomotet för större byten.
Också långt till idrotten, vid Gothia Arena när man börjar mellan och högstadiet.
Men överlag en bra skola med mycket fina sidor.
Förälder / Vårdnadshavare
14 feb 2023

Skrämmande

En bra skola om du inte har några svårigheter eller särskilt behov av stöd. Att få särskilt stöd är nästan omöjligt trots tydligt uppvisat behov av stöd. Enda sättet att få stöd i skolan är att göra en anmälan till skolinspektionen. Trots kraftig kritik från skolinspektionen anser de att det är föräldrar som är felet. Personal har vid flera tillfällen agerat våldsamt mot elever och saknar kompetens att bemöta elever med svårigheter.
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2023

Älskar denna skolan!🙂

Bästa skolan!😜 Mina barn går där och varje dag kommer de hem och berättar någonting. Jag som förälder känner mig väldigt trygg med personal!🤗
Annat
12 jan 2023

Under all kritik

Mina barn fick sluta i skolan pga att rektor och lärare inte tog tag i en bråkig elev som dessutom hotade eleverna, stör eleverna, bråkar, slåss och har väldigt ovårdat språk. Dessutom har denna eleven tillsammans med sin bror slagit, bitit och kastat grejer på lärarna. Förbannat dåligt eftersom man hade hört så bra om skolan. Önskade verkligen att dom kunde ha gått kvar då skolan ligger så nära oss.
Förälder / Vårdnadshavare
30 maj 2022

Från en förälder till tre

Mina tre barn på skolan har trivts mycket bra, de lär sig mkt o tycker om att gå i skolan. Fina o uppskattade traditioner, väl rustade för gymnasiet. Maten kunde dock ha varit bättre o de har haft det svårt med elever med extra behov. Bra med gruppera om klasserna med jämna mellanrum. Låg personalomsättning.
Föredetta elev
28 maj 2022

Börja EP!

Många sköna lärare, andra som är mindre så men bra i sin helhet. Blandat bland eleverna, tycker att det är bra sammanhållning däremot. Personligen tycker jag att maten är god, inte den som klagar men ändå. Idrott anknuten till grymma lokaler. Många bra andra förmåner, skolcafé och biljard osv.

Skulle absolut tipsa om att börja här om du funderar över det, du får dem förutsättningar du behöver.
Elev
6 maj 2022

Bra utbildning men väldigt stressigt

Det är bra utbilldning på skolan men lärarna bryr sig inte om eleverna. Har gått här åk. 7-9 och det har verkligen varit fruktansvärt! Dem har ingen värme här heller och hela skolan liknar ett fängelse, känns som det också. Maten var bra först men nu mår man alltid illa av den så går inte att äta typ, men den är bra ibland dock, mycket bättre än skolors mat jag gått på innan. Det är mycket i korridorerna m.m och man får vänja sig av dagliga skrik och äckliga skratt och att bli påsprungen av elever dagligen. Det är verkligen som att någon står och hugger en med en kniv i magen, så känns det typ. Även fast jag typ hatar klassen så är det ändå bra arbetsro på lektionerna som jag är jätte tacksam av. Det finns också 2 lärare som jag haft som är snälla. Resten bryr sig verkligen inte, dem säger så e livet typ när man berättar att vi har massa prov och inlämningar och att vi inte orkar mer. Det är också på typ gymnasienivå så det är svårt att få bra betyg men dom är rättvisa och går på bedömningsreglerna som alla skolor borde göra. Tänk om en gång om innan du börjar här, det kommer vara som att vara fast i en mardröm<3
Elev
5 maj 2022

Bästa skolan

Bästa skolan jag nånsin gått på, jättebra lärare, utmärkt mat. Fina lokaler med ett fint bibliotek och en fin matsal. De har ett fint litet café på skolan där eleverna själv har bakat och säljer för att tjäna pengar till deras egna klasskassor. För att sedan i 9 an åka på en härlig klass resa i Berlin.
Personal
14 jan 2022

Underbar skola

Helt underbar skola, finns inget negativt, ni borde verkligen skicka era barn hit. Finns absolut inget att klaga på, allt är ett paradis. Lärarna är gudomliga och rektorn är en riktig MILF, och du kanske får en speciell kvarsittning med könsstimulering om du är snäll.
Elev
8 dec 2021

Inte jättebra

Ok skola, dock många prov och lärare kan ge fler prov än 2/vecka även om det är gränsen. Det finns bra lärare men det är minoriteten. De flesta lärare är dock ok. Lärare favoriserar elever, men det finns ett bra cafe! Äcklig skolmat.
Elev
29 aug 2021

Kunde vara bättre

Helt okej, elever använder ej vårdat språk och mobbning är ganska ”normaliserat”
Elev
20 aug 2021

Utmärkt

Väldigt bra skola, man får anpassningar om man behöver
Elev
28 maj 2021

Bra skola

En bra skola, som jag längtar till att gå varje dag. Bra skolmat 90% av tiden. Vissa lärare är väldigt engagerade i sina ämnen, medans vissa känns lite mindre engagerade. Trygg miljö, knappt bråk, man känner sig hemma. De flesta lärarna är väldigt goa och roliga. Har aldrig känt stress över prov, läxor osv. Lärarna har lätt för att anpassa sig efter eleverna och flyttar fram prov om det blir för mycket. Dock finns det en nackdel, jag tycker att det är väldigt grov favorisering och lärarna håller inte dialoger med alla elever utan har sin lilla krets med elever de alltid pratar med. Det känns inte bra att vara en som inte är favoriserad, då man då känner en form av utanförskap och att läraren inte bryr sig om en. Sedan så är det inte så bra isolerat så man hör skrik ifrån korridorerna och ljud från andra klassrum. Men annars i det stora hela en väldigt trevlig och välskött skola som jag kommer sakna.
Föredetta elev
28 apr 2021

Väldigt nöjd

Jag är en f.d. elev som gick på skolan i åk 4-9 och jag är mycket nöjd med skolan. Lärarna är engagerade och hjälpsamma och har oftast hög kompetens inom ämnet de undervisar i. Från min tid på Ebba har jag upplevt att eleverna här är jättesnälla och det förekommer inte mycket bråk eller konflikter. Lokalerna är också mycket fräscha, och det finns bra med umgängesytor samt ett fint uppehållsrum.
Föredetta elev
28 apr 2021

Bästa grundskolan

Gick på Ebba från åk 4-9 och är mycket nöjd. Lärarna är engagerade, hjälpsamma och förstående. Lokalerna är väldigt fräscha med ett fint uppehållsrum med biljardbord, pingis och PS4 man kan spela mellan rasterna. Eleverna här är också väldigt snälla och man har ett grymt förskott till gymnasiet med tanke på hur mycket och avancerade saker man lär sig här!
Annat
19 apr 2021

Inte så bra

Skolan är inte så bra, lärarna behandlar inte alla personer lika och om man vill ha mer hjälp så får man ofta inte det. Rektorn är dock bra. Det är ofta en massa skrik utanför klassrummen så det blir svårt att koncentrera sig, som gör så att allting blir mycket svårare.
Förälder / Vårdnadshavare
13 apr 2021

Mycket bra!

Enligt båda mina barn så har den varit utmärkt och de har lärt sig så mycket och har mycket bra betyg.
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2021

Underbar skola

Otroligt bra skola. I lyssnande och behjälplig.
Elev
24 nov 2020

dålig skola

Ganska dålig snål skitskola inte den bästa
Förälder / Vårdnadshavare
15 okt 2020

Bra skola med trygga förutsättningar!

Jag har ett barn som går högstadiet på denna skolan. Vi är mycket nöjda med den utbildning hen får. De flesta lärare samt rektor har arbetat på skolan länge vilket ger en trygghet. Skolmaten är jättebra, vårt barn är i alla fall supernöjd! Studietakten är hög och lärarna gillar att ge prov/diagnos/test vilket kan bli stressig emellan åt, men oftast är lärarna lyhörda och flyttar till en dag då det inte krockar med andra prov. Lokalerna är lite trånga men i övrigt är bamba och gymnastiksal (Högsbo basket) jättebra. Vi rekommendera verkligen denna skola!
Elev
7 maj 2020

skolrecension om Privatskola i Göteborg

Jag rekommenderar denna skolan eftersom lärarna är bra utbildade och miljön är utmärkt.
Elev
5 dec 2019

Skolan är bra

Skolan är bra den
Är trivsam och mysig har gått där sen dess nollan upp till nian nu
Elev
5 dec 2019

Skolan är trivsam

Skolan är bra har gått där sen dess nollan upp till nian skolmaten är helt ok om man inte är kräsen
Elev
5 dec 2019

Det är trivsamt

Den e helt ok har gått sendess nollan upp till 9an där. Maten är god
Elev
29 nov 2019

Skolan är dålig. Inte trevlig

Jag tycker inte att skolan är bra. Det är absolut ingen arbetsro och lärarna kan inte styra eleverna. Skolmaten är också riktigt dålig.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen