Omdömen

3.1
Baserat på 13 omdömen och 106 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
6 jul 2023

Samhällsvetenskapsprogrammet

Bra skola

Extremt äcklig skolmat och omklädningsrummen är ofräscha men annars väldigt bra skola.
Elev
21 jun 2023

Ekonomi

Rekommenderar inte! Välj bara en annan skola

Förtjänar egentligen bara en stjärna men den får en extra för kafeterian. Skolan håller en allmänt låg nivå både utbildnings- och kunskapsmässigt. Nivån på eleverna skulle jag påstå är i genomsnitt väldigt låg. Det är inte riktigt några raketforskare som går där, om man säger så. Från vad jag har hört så har redan skolan ett väldigt dåligt omdöme och efter två år så kan jag också intyga att det tyvärr är så. Rekommenderar inte skolan till någon, speciellt inte idrottselever! De kallar skolan för ett idrottsgymnasium men har knappt något samarbete alls med idrottsföreningarna och ingen framförhållning i någonting. Om du exempelvis missar något på grund av din idrott så får du inte alltid göra det vid ett annat tillfälle…Vilket du såklart får på riktiga idrottsgymnasium. Finns en del bra lärare men majoriteten är tyvärr relativt dåliga. Vilket program du väljer tror jag kan avgöra din upplevelse på skolan, då de olika programmen har olika lärare.


De kan inte stå till svars för eller åtgärda sina misstag utan nekar istället eller säger förlåt. Rekommenderar inte! Välj bara en annan skola.
Elev
17 nov 2022

wowowoowow jätte bra

jätte bra skola, lärarna kan vara lite elaka och favoriserar få elever över andra men annars är det en bra skola
Elev
14 okt 2022

Vård och omsorg

Nuvarande läge 2022

Ebersteinska som skola är väldigt bra fräscha lokaler, kompetenta lärare och övrig personal och intressanta lektioner. Problemet med Eber ligger i majoriteten hos eleverna på skolan som en stor del av dom har kommit till gymnasiet med inställningen att dom ska skolka, vägra arbeta, bråka, förstöra och sedan när dom blir underkända så skyller dom på lärares inkompetens. Rasistiska/sexistiska och homofobiska åsikter och kommentarer förekommer ofta på skolan hos en för stor del av eleverna inte. Naturligtvis inte allihopa men en för stor del.

Emellertid finns det enstaka lärare som inte uppför sig helt professionellt vid alla tillfällen men problemet ligger till stor del hos 80% av eleverna.
Elev
14 maj 2022

Naturvetenskap

Ebersteinska GY

En skola med en bredd kultur mångfald. Elever är trevliga och man kan prata med vem som helst i skolan. Lärarna är mötesgående och är alltid redo att hjälpa eleverna på skolan. De jobbar hårt att se att alla elever på skolan lyckas både i sina studier och privatliv på skolan.Det finns en aktivitets rum där man kan delta i olika aktiviteter som Uno, pingis, schack osv. Det finns ett elevråd där elever från alla klasser är representerat av två av deras klasskamrater.
Elev
10 sep 2021

Tekniklinjen

Ebersteinska

Alla lärare är väldigt snälla och dom försöker att göra undervisningen rolig att lära sig. Alla tar hand om varandra och hjälps åt. Så som jag ser det i korridorerna då är ingen ensam.
Elev
24 jan 2021

Orättvis

Några orättvisa lärare som många elever såras av, även tidigare elever som hade henne känner samma. Ändå gör inte skolan något åt det.
Föredetta elev
15 jan 2021

Skitskola

Rätt nöjd att ja valde o hoppa av. Dåliga lärare o inkompetent personal i övrigt
Föredetta elev
5 jan 2021

Dåligt skolval

Riktigt kass skola. Önskar jag hade valt något annat gymnasium.
Personal
16 sep 2020

Bra skola

Jobbat som lärare där, trevliga elever och kollegor, bra lokaler.
Föredetta elev
18 dec 2019

Skolan var bra

Skolan var bra och jag gillade o går dår
Elev
9 dec 2019

Skolan är fantastisk

Jag älskar eber! Maten kan förbättras, men som skulle stortrivs jag :)
Elev
19 nov 2019

Lärarna favoriserar vilket leder till orättvisa.

Ganska bra skola men det finns bättre.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen