Omdömen

2.5
Baserat på 21 omdömen och 158 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
27 apr 2023

samhällebeteende

Helt OK

skolan är bra, men om du inte skaffar en bra relation med lärarna är det över för dig. Vissa lärare är oansvariga tex rättar natur lärarna din uppgifter ett halv år senare, så om du får dåligt hinner du inte fixa betyget. Det är en myt att du inte får göra omrpov, i princip alla lärare låter dig göra det, men de kallar det för läxförhör. De sätter dock läxorna och flera prov under samma vecka så kasta bort din fritid. Det posstiva är att det enkelt att lyckas nå bra betyg, och du gör massa roliga grejer med klassen, einar middag varje år, åker till stockholm med klassen, och massa skoj. Men lärarna förbrukar sin makt.
Elev
26 apr 2023

SNÄLLA LÄS

Fyfan här ska man inte börja endast om du är modig, optimistisk, välmodig, älskar risker i livet o annat. Man blir lurad hit av deras skolresor och andra förslag men nej låt er inte luras för jasvär om inte det var för mina föräldrar så hade jag hoppat av vid första två månaderna. Och trapporna....rena helvetet jasvär jag rekomenderar denna skolan för gymmbros och gymsisters som gillar att gymma. ETT STORT NEJ!
Föredetta elev
15 apr 2023

Nej bara nej

Gå aldrig under några omständigheter hit om du är så lite som 1% svensk i blodet lita på mig du kommer ångra dig.
Elev
4 apr 2022

Välj inte einar hansen

Denna skolan är hemsk. Allt de visar och säger är en lögn. Rektorn är en jätte dålig person som är jätte oproffosionell och har ingen repekt för elever, det enda han bryr sig om är the image och pengar. Lärarna är inte genuina och också jätte oproffsionella. Jag har blivit kränkt av både rektorn och lärare. De har kallat mig för grejer och även höjt rösten på mig. Jag kan garantera att 97% av eleverna i skolan är missnöjda med denna skolan. De är orättvisa med betyg och för hårda, vissa lärare favoriserar också. Man får inte omprov eller flera chanser. De gjorde inga undantag när det blev pandemi och de hämtade en lärare som inte kunde något vilket påverkade allas betyg. Det negativa överväger tyvärr. Eleverna här är heller inte så bra. Matkortet är inte värt det alls. Denna skolan är baaajs, välj inte einar hansen.
Föredetta elev
6 nov 2021

Natur (men samma sak gäller för samhälle)

Absolut inte!

Denna skolan är endast bra på en grej... Marknadsföring. De får skolan o se ut som värsta paradiset men i verkligheten är det lärare som inte är beredda för kritik, som ej vill hjälpa och som skyller ifrån sig konstant. Är det något läraren har planerat fel så är det eleven som tar emot konsekvensen. Utöver allt detta så får man aldrig betyget man förtjänar. Det blir oftast ett till två steg lägre än vad man förtjänar. "Förverkliga dina drömmar" som Einar Hansen säger är inget jag skulle riktigt lita på. Matkortet är endast ett sätt för att locka dit elever o inget annat. Gör inte samma misstag som mig!

Mvh Föredetta elev
Föredetta elev
25 sep 2021

samhällebeteende

Ta in detta..

Denna skolan är katastrof. Välj inte! Dessutom är rektorerna hemska. De försöker sälja in en bild på skolan som inte stämmer.

För det första får du negativ kritik när du ber om hjälp. Du känner att felet är på dig, du får inte stödet du behöver.

För det andra är skolan extremt liten, ja det är bra för relation med elever och lärare men du kommer känna dig extremt instängd. Det finns ingen riktig frihet att vara på.

För det tredje får man så många inlämningar och prov som är sjukt svåra.

Matkortet är en bluff, du tröttnar direkt och din hälsa sjunker extremt. Det är ej nyttig mat du kommer vara sugen på när du är hungrig mitt på dagen.

klassrummen är så små och tighta och man känner sig sååå stor och klumpig.

Nej, detta är ingen lämplig gymnasie skola. Välj inte einar hansen, låt skolan gå i djup konkurs.
Elev
20 apr 2021

Natur (men samma sak gäller för samhälle)

TÄNK OM

VÄLJ INTE DEN!!!!! Största misstaget jag gjorde var att byts till denna skolan. Läraren bryr inte sig om elevernas hälsa. De vill ha sina kurser klara och kommunicerar aldrig med varandra. De lägger massor med prov och inlämningar och intr ger dig det betyget du förtjänar. Om du väljer den så måste du vara redo för att leva med konstant stress, depression och ångest. Elevhälsoteamet har inget nytta och om man vill ta upp de fel som läraren gör så är det du som har fel och inte läraren (du får inte kritisera läraren). Om du får ett dåligt betyg i en av dina inlämningar/prov så kommer det påverka ditt betyg helt och de inte bryr sig om du utvecklar eller inte.
Elev
18 apr 2021

samhällebeteende

VÄLJ INTE!!!

Dålig skola som matar eleverna konstant med stress och oro. Finns egentligen jättemånga duktiga elever i denna skolan men pågrund av hur lärarna bedömer och agerar så har MÅNGA tappat motivationen. Klarar du inte av att hänga med? Ja men då är det ditt fel enligt lärarna. Vill du uppnå dina mål och gå ut gymnasiet med bra betyg då välj inte denna skola. De satsar mycket pengar för att marknadsföra den här skolan på ett ”bra” sätt för att locka hit elever. Det är inte alls som de säger, lärarna bryr sig inte alls om eleverna och det blir inte heller mycket bättre med tiden. Skolan är stökig och eleverna är konstant dryga mot varandra. Lärarna prioriterar alltid de som får högre betyg samt så är det en orättvis bedömning. T.ex om du har svårt för engelska så kommer du få en uppgift som är ”enkel” för personer som kan engelska. Undervisning är ej anpassad för vissa elever. Alla får likadana uppgifter, varesig du har svårt för det eller enkelt så kommer lärarna inte bry sig.
Föredetta elev
18 apr 2021

gör inte samma misstag

Omg har längtat till att få ut allting. Lyssna här N E J. Det är nog de äckligaste skolan som finns. Allt med den är bara ett stort nej. "Liten skola med ett stort hjärta" säger till er det är mer "liten skola med en massa stress, depression och ångest". Låt mig inte diskutera trapporna som får en athlet att kollapsa. Låt inte matkortet lura er. Tro mig ni kommer gå upp minst 10 kg under en och samma måndag. Men va inte oroliga trapporna kommer få er att tappa hälften. När det kommer till betyg är det ganska blandat. Vissa ger dig rättvisa betyg och andra är för skumma. Har du en dålig relation med lärarna då du har automatiskt fått ett E max (om ens det). Vissa lärare är jätte sköna och man gillar de verkligen, men det dåliga överväger på en hel annan nivå. BTW skolan kommer ge dig klaustrofobi
Annat
7 apr 2021

samhällebeteende

INTE BRA

jätte dålig skola, ingen elev där har motivation, lärarna förstår inte hur man ska kommunicera och komma fram till något bra för eleverna. Rekomenderar EJ. Lärare tänker inte smart alls och vet som sagt inte vad orden förstående och kommunikation innebär
Elev
6 okt 2020

Börja inte här

De hämtade in en massa random lärare som inte ens hade kvalifikationer för att lära en på ett korrekt sätt. Lärarna passivt mobbar/ser en som en "outcast" om man lär sig på ett annat sätt än böckerna som inte förklarar saker så bra...
Föredetta elev
18 aug 2020

Mycket hjälp

En bra skola med många bra lärare som hjälper eleverna att nå höga betyg som till exempel genom att det finns stughjälp på onsdagar och vissa lärare går det att mejla gör att få hjälp med någon uppgift.
Elev
21 apr 2020

Unik skola med unika lärare

Skolan ger en familje känsla, man blir inte utsatt för någon slags mobbning eller så. Eleverna är snälla och abtionen i deras ögon är stort, det jag gillar mest av allt är läraren som undervisar. Deras passion för att lära ut kan man se tydligt, lärare som gillar att svara på svåra frågor som de har aldrig funderat. Inte bara det så hjälper de med allt man behöver, från att matkortet inte fungerar till att du nå A och B på dina presentationer. Utan tveka så är Einar Hansen den bästa Skolan i hela Malmö
Elev
9 apr 2020

ansök inte här

nej nej nej bara nej snälla börja inte på denna gymnasium för att den är stökig. Det finns bara elever som mobbar. Elever bråkar med varandra som småbarn.
Elev
29 mar 2020

ANSÖKA HIT

MATKORT!! dock tröttnar man snabbt. Lärarna är relativt bra o man får det betyder man förtjänar. Skolan är liten som ger det ett plus, där man sällan känner sig utfryst.
Elev
6 feb 2020

Bästa skolan!

En riktigt bra skola med super bra lärare! Lärarna lyssnar på eleverna och det finns en respekt mellan elev och lärare. Ibland kan det kännas tufft på naturlinjen men om man bara repeterar hemma så kommer man klara sig fint. Eleverna är snälla och lärarna kompetenta. Man lär sig massor och har kul samtidigt. Jag hade inte kunnat tänka mig ett bättre gymnasie.
Föredetta elev
19 dec 2019

Skolan är toppen

Skolan är bra men kan vara tuff ibland, särskilt imman går natur. Man behöver hänga med och jobba lite hemma men ifall man gör det så kan man nå de högsta betygen. Lärarna lyssnar på eleverna väldigt mycket. De som klagar på skolan här är folk som skolkar ;)
Föredetta elev
18 dec 2019

Ingen Einar

I helhet ganska bra, men namnet på skolan är lite vilseledande. Började där för att jag förväntade mig att se Einar varje dag. Men sjukt nog så dök han aldrig upp. Men såg en katt där en gång och hörde en bil som lät "brup brup"
Så den får godkänt ändå
Elev
15 dec 2019

Rekommenderar ej

Lärare bryr sig inte alls. Konflikträdda. Dålig kurator o mentorer fungerar ej som de ska. Ska inte ens prata om rektorn. Mest konflikträdd av de alla. Bra med matkort iaf
Föredetta elev
4 dec 2019

Lärarna bryr sig inte riktigt

Lär sig inget. Liten skola.
Elev
8 jun 2019

Otroligt dålig skola !

Icke studiemotiverade elever. Konflikträdda lärare och en styrelse som vägrar ta problem på allvar.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen