Omdömen

4.1
Baserat på 14 omdömen och 107 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
8 nov 2022

Ekonomi

Liten skola, stora möjligheter

Mycket bra lärare, fin skola med mera
Elev
4 sep 2022

Vård och omsorg

Elev på yrkesprogram

Jättebra skola! De bryr sig om eleverna och jag älskar blockläsningen.
Elev
31 aug 2022

Liten men bra skola

Det är en liten men bra skola, lärarna är väldigt bra och engagerade som gör att man själv blir det. Det är även mindre klasser som gör att man enklare kan lära känna varandra och verkligen få en nära kontakt. Det finns så klart ris här och där men rosorna överväger dem med mycket.
Elev
31 aug 2022

Vård och omsorg

Ekbacke

Ekbackeskolan är det bästa valet jag gjorde! Har aldrig haft så kul i skolan innan. Mycket lärorikt och intressant med massor av underbara lärare. Roliga lektioner som är lite längre än vanligt men det gör att man hinner göra klart uppgifter under lektionstid, vilket då betyder att man inte har någon läxa. Jätte god skolmat och bra kiosk med massor av olika saker att köpa som frallor, baguetter, snacks, färdigrätter och dricka som kaffe, te, läsk, saft och vatten. 3 byggnader som inte är långt ifrån varandra så det blir inte jobbigt att gå från lektion till lektion. Fina klassrum med bra luftkonditionering under den varma våren.
Välj Ekbackeskolan!
Föredetta elev
5 apr 2022

Yrkesprogram

Fantastiska yrkesprogram

Bra lokaler, fantastiska lärare som känner varje elev, eftersom det inte är så jätte stor skola får man verkligen hjälp om man behöver det. Alla elever blir accepterade för den dom är och ingen mobbing finns vad jag kunnat se/höra iallafall. Blocken gör att vi får mycket ledig tid. Lätt att pendla med tåg, skolan ligger precis vid stationen. Känner mig trygg här.
Föredetta elev
1 apr 2022

Vård och omsorg

SKOLAN MED DE FANTASTISKA MÖJLIGHETERNA🤩

Jag har trivits så bra här under mina 3 år på denna fantastiska skolan. Super bra personal, elever, lektionerna till och med.🤩 Jag vill tacka så mycket för den underbara tiden där och jag har lärt mig så mycket!❤️
Elev
11 sep 2021

BF- barn och fritid

Ekbacksskolan

Bra lärare, intressanta och roliga lektioner!
Elev
12 maj 2021

Naturvetarprogrammet

Otroligt nöjd!

Fantastiska lärare, fantastiska klasskamrater, fantastiska rektorer, fantastisk personal i övrigt, fina lokaler. Dessutom är skolan belägen i en by med bra förbindelser och snabbt och enkelt att ta sig mellan skolan och stationen. Så nöjd med mina 3 år på naturvetarprogrammet på Ekbacke!!
Elev
6 maj 2021

Lite sådär

Dålig ledning enligt mig, motarbetar elever osv. I vissa specifika kurser fanns det inte material och uppgifter till elever som gick en särskild inriktning. Inte så planerat så lärare fick komma på efterhand som kursen gick.
Vissa gånger fanns det inte ens kunskap hos lärarna om olika uppgifter.
Utöver det, helt ok skola.
Elev
9 dec 2020

Välj något annat.

Gå inte här om du har svårt med matte, det kommer inte bli lättare. Nya skolan ser ut som en förort till Mogadishu.
Elev
24 okt 2020

Mina tankar

Jag tycker det är en jättebra skola, bra lärare och man lär sig verkligen! Rekommenderar denna skolan till alla som behöver hjälp, jag har iallafall fått den hjälpen jag behövt/behöver, det gäller att stå på sig och ibland mer än andra gånger men tillslut lyckas man! Lärarna ser eleverna vilket jag älskar.
Elev
14 mar 2020

Nöjd med mitt val

Ekonomi linjen är riktigt bra, nästa alla lärare är amazing
Föredetta elev
4 mar 2020

5/5 Tobbe

Trivdes som fisken i vattnet under mina 3 år. Rekommenderar Ekbackeskolan till alla, speciellt ekonomilinjen!
Elev
1 jun 2019

En liten toppen skola

Den lilla skolan centralt i Osby. Skolan ställer sig alltid i fokus efter individen och samhället, en skola där man lyssnar på vad eleverna har att säga. Med fem stycken yrkesförberedande och fyra stycken högskoleförberedande program finns där något för alla, de yrkesförberedande erbjuder alla fem APL(arbetsförlagtlärande) får eleven själv får välja utefter kompetens, inriktingar etc. Dina tre år på Ekbackeskolan får dig som elev att växa både samhället och i dig själv. Skolans samarbete med kommun och näringsliv är underbart!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen