Omdömen

3.6
Baserat på 20 omdömen och 167 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
11 jul 2023

Betyg

😌😌🤑😌🤑😌🤑😌ÅT GGLASS I KLASSRUMMET 😌🤑😌🤑🪞😌😌🤑🤑🤍💙🤍💙🤍💙😎BADBOY🤑😌🤑😌🤑🤑😌😌😎😎😎😎😎😎🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸☠️☠️☠️☠️☃️☃️🇹🇩🇹🇩🇹🇩😲⚪🇯🇲🇯🇲✨🤔🤔🤒😯😯🇸🇪🇱🇷🇱🇷🕊️🕊️ HADE ROLIGT MED LÄRARNA PÅ SREXUELLA SETT FÖR HÖGRE BETYG😯😯😯😯😯😎😎😎😎😎🤑🤑🤑🤑😌😌😌🤑🤑🤑OM DU VILL BULKA GÅ HÄR DET ÄR 15000CKAL OCH 0,1 GRAM PROTEIN PER 100 GRAM🤑🤑🤑🤑🤑🤑😎😎😎😎😎🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷SPRÄNGDE TOAN INGEN VET ATT DET VAR JAG😎😎😎😎😎😎😎🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🤑🤑🤑ÅT MAT FRÅN GOLVET🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑SLICKADE PÅ FOLKS TÅR FÖR MAN FÅR INTE HA SKOE PÅ INNE🤑🤑🤑🤑😎😎😎😎KASTADE TEGELSTEN PÅ FOLK I FÄNGELSET BREVID🤑🤑🤑🤑 290 MERIT FÖR JAG KRULLADE MED LÄRARNA🤑🤑🤑🤑🤑😎😎😎😎
Elev
6 jul 2023

Fördelar och nackdelar

Skolan ekhamra är en bra skola med mycket bra lärare och rektorn är den bästa. Lokalerna är okej det är endå gammalt. Det vore bättre om dem hade skåp till eleverna istelet för lådor då elever tar pennor och sudd från varandra. Skolan hjälper dem som behöver hjälp i skolan. Lärarna är sämtsama och skolan hittar på mycket skoj.
Elev
10 mar 2023

Anonym elev

Rent ut sagt skit! Massa onödiga möten hela tiden som man inte kommer nån stans med! Lärare som anklagar elever utan att ta reda på sanningen. Dem i 7an springer upp till sofforna vid 9an o beter sig som dryga 5 åringar! Lärare som är super dryga o sura 24/7!
Elev
14 feb 2023

Inte bästa

Lärare struntar fullständigt i elever som inte är jätte intresserande av ett ämne. Skolan har mycket brist på lärare med behörighet. Maten gör så man får ont i magen och blir hungrig efter 30 min. Föredrar Ica. Vissa lektioner lär man sig inget. Fröknar som inte säger till när det snackas. Nåt positivt är att skolan har hög trivsel och man slutar tidigt. Senast 15:00. Alla lektioner är i samma klassrum förutom praktiska lektioner. Det påminner om lågstadiet. Inga skåp. Hänga jackan i hallen och lämna skor i hallen. Alla arbeten lägger man i en hylla, påminner oskå om lågstadiet.
Elev
13 jan 2023

Ekhamra Skolan 1/5 Stjärnor

Skolans byggnad är ett gammalt hem för utvecklingsstörda. Väldigt mysigt! :)
Hela byggnaden håller ju fan på kollapsa så gammal och sliten den är. Skolan är värre än fängelset som ligger precis intill. Lärarna är känslokalla och många helt obehöriga men pga skolans brist på lärare och ekonomi anställs de ändå. Lärare som faktiskt är bra finns inte och alla har slutat (Jonas, Peter, Kjell, Martin). Något är fel med denna skolan. Cred till Mattan och Sara som carryear hela skolan. Skolmaten är horribel, inget kött endast soja och annat grubbel. Ofta begränsning på hur mycket mat man får ta vilket leder till att man får gå hungrig hela skoldagen. Överkokt pasta dränkt i olja. Elbilar står utanför skolan och laddar med våra skattepengar och 20 olika psykologer och annat lallar runt på skolan. Helt galet hur det kan gå så fel. Vårdnadshavare håll era barn utanför Ekhamra! Tro mig.

Ekhamra skolan, Sveriges stolthet.

- Anonym Elev
Förälder / Vårdnadshavare
7 okt 2022

väldigt stolt över mitt barn

väldigt bra skola mitt barn klarar sig helt bra till skillnad från dom andra eleverna
Elev
5 okt 2022

ja bjjkjlkk

mycket bra tycker jag korta raster dock lol annars bra skola mycket bättre än högelid
Föredetta elev
8 sep 2021

Dålig skola

Verkar som en helt okej skola från utsidan. Men när man väl gått där märker man hur skolan bara satsar på topp elever och tvingar på elever åsikter. Folk som har det svårt får det ännu svårare och skolans fokus ligger på helt fel ställen. Välj en annan skola om du inte ständigt vill stå ut med en massa bullshit från skolans håll.
Förälder / Vårdnadshavare
23 maj 2021

Inget stöd

Bara för högpresterande barn som klarar sig själva. Mitt barn som behövde särskilt stöd fick ingen hjälp alls.
Elev
6 maj 2021

Bästa skolan i hela Sverige

Bäst skolan i hela Sverige har inte gått på alla skolor i Sverige men kan säga att ekhamra skolan i Mariestad är en skola du kan gå på
Nära till ishallen om man har träning efter skolan
Ica oxen ligger också väldigt nära
Busstationen är också nära
Elev
4 maj 2021

bra skola

den är bra bra mat och fräsh
Föredetta elev
11 feb 2021

Bästa skolan i stan

Skolan är bra på att möta elever där de är och tar hänsyn till elevernas mentala hälsa. MEN det förutsätter att du säger till om det blir stressigt- då hjälper de dig strukturera upp.

Maten kan bli bättre- men är helt klart den bästa skolmaten i hela Mariestad.

De olika profilerna är bra och gör att elever får göra något roligt. Men såklart passar det inte alla- samma med elevensval på andra skolor alla gillar inte detta.

Lärarna är bra och engagerade, finns en enda lärare som favoriserar mkt men detta vet skolan mycket väl om. Annars är lärarna kompetenta och bra.

Det är mycket eget ansvar vilket är bra inför gymnasiet, men kan eleven inte göra det så är nog andra skolor bättre.
Elev
5 jan 2021

Bästa skolan i Mariestad

Bästa skolan i Mariestad
Elev
27 nov 2020

Bra skola

Dålig mat orättvisa lärare
Elev
21 nov 2020

Ekhamraskolan!

Har aldrig kännt mig tryggare o oavsett vad så har vi bättre mat än andra skolor eftersom att vår mat görs direkt på skolan, o om man visar lärarna respekt så får man respekt tillbaka. Man kan ju inte förvänta sig att om man inte visar någon respekt så kan man ju inte förvänta sig att man ska få respekt tillbaka. Skolan är toppen.

Varför alla skriver detdär om pastan är för att det är jävligt svårt att göra en sån stor mängd pasta (till ca 190pers) helt perfekt. Den är utmärkt!

Alla lärare är uppmärksamma med extra hjälp och så vidare!
Elev
20 nov 2020

Bra skola

Bra skola bra mat bra lärare
Förälder / Vårdnadshavare
23 aug 2020

Skola som ser eleverna

Engagerade lärare i nästan alla ämnen, möter upp elevernas behov på ett bra sätt. Fungerande elevhälsa. Finns en tydlig tanke i det de gör. Bra mat. Det finns också fyra profiler att välja på, vilket gynnar eleverna.
Föredetta elev
21 feb 2020

Hemsk

Hemskt, fängelsekänsla och inget som helst psykiskt stöd. Lärarna är känslokalla och tänker inte på vad dom säger. Många av lärarna är obehöriga men har fått jobbet ändå på grund av skolans brist på lärare och dåliga ekonomi. Skolmaten är hemsk, kokt potatis liknar mer en studsboll. Och deras pasta är överkokt så den är bara en gägga. Välkommen till ekhamra, mariestads stolthet
Föredetta elev
19 feb 2020

Överlag en dålig skola

Exremt dålig. Dålig support från lärare och dålig ledning
Elev
3 jan 2020

Skolan är rolig och bra man lär sig väldigt mycket

Bra, bra lärare liten skola som man känner sig trygg att gå på

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen