Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
6 omdömen
Resultat omdömen
2.8
Medel
1
1
0
3
1

Sämsta skolan

1.0
Elev · 13 januari 2021
Elev · 13 januari 2021
Sämsta skolan. Maten går inte äta. Massor av bråk, skadegörelse och stök. Rektor lovar men gör inget. Vissa lärare försöker och e bra, men det hjälper inte. Välj inte Ekilla va som helst är bättre.

Traaaash

1.4
Elev · 7 januari 2021
Elev · 7 januari 2021
Skolan är fan sämst, skulle inte rekomendera denna skola till någon alls faktiskt. I mean du får väll undervisning men tro inte att den är bra. Det finns vissa lärare som är bra och som är engagerade till sin undervisning men det är som att vinna på lotteriet om du lyckas få en bra lärare. Maten är bedrövlig no cap. Eleverna är en stor nackdel, lycka till med att inte hitta hönshjärnor som vänner. Sammanfattningsvis så bör du inte alls söka till denna skola men om du inte har något annat val så får du väll brösta det i guess.

Hemskt.

2.1
Föredetta elev · 26 november 2020
Föredetta elev · 26 november 2020
Har aldrig mått sämre än vad jag gå gjorde på den här skolan. Lärarna tar ingenting seriöst; inte elevernas mående eller utveckling. Mobbning, trakasserier etc kastas åt sidan. Blev tillsagd att hoppa framför ett tåg för att jag var trans, gick till lärarna och de ursäktade kommentarerna. Har fått trauma pga vissa lärare på denna skola. Homofobi och sexuella trakasserier är vardag i korridorerna. Går man till rektorn händer ingenting.
Lärarna hjälper inte till när man inte förstår, och flera lärare är outbildade i sina ämnen.
Skulle ALDRIG rekomendera.
33%
ger betyget bra eller utmärkt till
Förebygga mobbning
Visa alla resultat

Bra skola ju

5.0
Elev · 11 mars 2020
Elev · 11 mars 2020
Jätte bra skola, gillar chicken nuggets

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt.

1.9
Elev · 7 januari 2020
Elev · 7 januari 2020
Helt ok men lärarna lyssnar inte alls när elever blivit mobbade eller tex Sexuellt trakaserade. Lärarna är ofta otrevliga. Flera lärare på skolan när man tex inte förstår ämnet och frågar om hjälp och när dem försöker förklara förklarar dem jätte dåligt. tillslut orkar man inte be om hjälp längre för lärarna värkar inte ens bry sig. Senare i slutet på lektioner blir man alltid sist att gå ut ur klassrummet medans dem ger dem eleverna som inte förstår en besviken blick, som att det är vårt fel att vi inte förstår vad dem pratar om!? Tycker det inte är roligt att gå i skolan längre. går bara till skolan för betygen och att få vara med kompisar.

Helt okej skola

3.4
16 december 2019
16 december 2019
När man har inställdlektiom

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Stockholmsvägen 49, 19532, Märsta
08-59783500