Omdömen

3.7
Baserat på 7 omdömen och 51 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
17 sep 2023

bra skola for barn

gemytligt skola for barn!!!
Föredetta elev
24 aug 2023

IM/IMA

OBS detta inlägg gäller ENDAST IM/IMA kan inte säga något om de andra kurserna

Första veckorna var en mardröm. Inga datorer att använda. Dålig kontakt med mentor som glömde bort träffar. Så min rekommendation är att om du behöver en dator för skolarbete eller inte gillar avvikande aktiviteter skippa första veckan för den var fylld av förvirring både för lärarna och eleverna. Då många är eller var "hemmasittare" så tycker man att de borde ha bättre verktyg och förståelse för vad den gruppen behöver för en fungerande skolgång men nej.

Vissa lärarna jag hade var trevliga och lärde ut på ett bra sätt för mig. Skulle gett personal och lärare bättre om det inte var så att vissa var väldigt förvirrade och dåliga på att förklara uppgifter men som sagt alla är inte dåliga. Du har inget arbete med någon annan elev utan jobbar med dina saker själv för gott och ont. Genomgångar hålls enskilt och om du inte gillar genomgångar behöver du inte ha det. Finns potential de behöver bara ha någon som har bättre koll och förståelse för målgruppen de har på IMA.

Matsalen kunde vara lite högljudd men fans möjlighet att sitta lite avskilt eller komma innan andra elever. Utomhusmiljön kan man inte göra så mycket åt. Vissa elever var stökiga som gick på andra linjer så de flesta gick inte ut på gården under raster pga detta. Man har dock en separat ingång när jag gick så det var ett plus.

Sammanfattning är du en elev som endast vill läsa upp dina ämnen och behöver lite till ingen hjälp kan denna skola kanske funka. Behöver du tex förutsägbarhet ,god relation innan skolstart till personal mm så rekommenderar jag inte denna skola.
Elev
14 maj 2023

IMA

ELLEN FRIES

BÄSTA skolan nånsin. Går IM så behöver en del hjälp med skolan men lärarna gör ett skit bra jobb. Lätt skolan med bäst skolmat.
Alla är trevliga och finns massa läxhjälp.
Vet inte hur lärarna på andra linjer är men dom på IM är fantastiska
Elev
6 sep 2022

Serie illustration

Meh meh

Rätt okej inget speciellt dock
Elev
26 apr 2022

Sambeteende

SJUKT BRA GYMNASIESKOLA

Jätte rolig stämning i hela skolan, lärarna är jätte bra och nästan alla elever på skola. Kommer från andra länder så du får lära känna människor som är sociala och har en annan kultur än du. Fritidsledaren i kafeterian (Rabod) är den narcissistiska och roligaste människan du kommer ha träffat i ditt liv!
Elev
16 apr 2022

Ellen frides gymnasium

Vill börja med att säga att skolmaten är nästa till fantastisk.

Skolan har/haft problem med elevernas beteende då elever har en tendens till att vara aggressiva och ha problem med att respektera lärare och andra elever.

Det här problemen finns inte på hela skolan utan mest på linjen IM vilket befinner sig mest på plan två.

Annars är detta en härlig skola med bra personal och fantastiska härliga lärare. Elever kan få extra anpassad stöd hjälp och förståelse.
Elev
2 aug 2021

Ekonomi

Bra skola

Galen skola.

Ta hand om Ayham

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen