Omdömen

3.7
Baserat på 20 omdömen och 163 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
13 dec 2023

lärare

Lindälvs Elof Gymnasium är känt för att vara en utmärkt utbildningsinstitution som erbjuder eleverna en stimulerande och inkluderande inlärningsmiljö. Gymnasiet, beläget i en vacker och trygg omgivning, har ett starkt rykte för att erbjuda högkvalitativ undervisning och främja elevernas personliga och akademiska utveckling.

En av de framstående egenskaperna hos Lindälvs Elof är det breda utbudet av akademiska program och inriktningar som det tillhandahåller. Eleverna har möjlighet att välja mellan olika studieinriktningar, vilket gör det möjligt för dem att följa sina passioner och intressen samtidigt som de förbereder sig för framtida karriärer och universitetsstudier.

Skolans engagerade lärarkår utgör en väsentlig del av dess framgång. Lärarna på Lindälvs Elof är kunniga, entusiastiska och dedikerade till att stödja elevernas lärande. De skapar en positiv och stöttande atmosfär där eleverna känner sig uppmuntrade att utmana sig själva och sträva efter framgång.

Lindälvs Elof Gymnasium prioriterar även elevens välbefinnande och personliga utveckling. Genom olika extracurriculära aktiviteter, inklusive konst, idrott, och andra kulturella evenemang, strävar skolan efter att skapa en balanserad och berikande utbildningserfarenhet för alla elever.

Med moderna faciliteter och resurser, inklusive uppdaterade klassrum, laboratorier och teknologiska resurser, strävar Lindälvs Elof efter att hålla sig i framkant av utbildningsinnovation och ge eleverna de verktyg de behöver för framgång i dagens globala samhälle.

Sammanfattningsvis är Lindälvs Elof Gymnasium en framstående och respekterad institution som erbjuder en omfattande utbildning och stöd för elevernas välbefinnande och framsteg. Skolan är stolt över sitt engagemang för akademisk excellens och personlig utveckling och förbereder eleverna väl för sina framtida utmaningar och möjligheter.
Föredetta elev
25 jun 2023

Tra

......

Vet inte riktigt hur andra linjer på skolan är men den jag går är superbra med bra lärare, klasskamrater och den ligger lättåtkomligt
Elev
7 maj 2023

Fordon- och transportprogrammet

Elof Lindälv, ärlig åsikt från elev i ettan

Jag tycker denna skolan är fantastiskt med skolmaten och hur det är placerat med bord osv. Lärarna är väldigt olika på alla linjer jag har blandade åsikter om alla. Men majoriteten är bra lärare, finns ju alltid några som jobbar för pengarna och inte vill hjälpa de elever som är utanför ”standard/fyrkanten”. Korridorerna är fräscha och det finns mycket sittplatser men även hjälp med de tekniska. Kaféet är bra med ett brett utbud av mat/fika även skolmaterial för endast några kronor.
En dålig sak som märks tydligt är att alla linjer har olika förväntningar på sig och får olika material utifrån detta. Fordon/lärling får mindre ”fina” saker än t.ex ekonomi, natur
Föredetta elev
18 nov 2022

ekonomi

Goa tider

Bra lärare mestadels, bra lokaler
Föredetta elev
30 okt 2022

Ekonomi juridik

Älskar

Världens bästa skola
Elev
18 aug 2022

Restaurang och livsmedel

Härligt

Jättetrevliga lärare och ren miljö
Elev
19 dec 2021

Fordon- och transportprogrammet

Omdöme

Jag tycker den är rätt bra fast om man gemför med Aranäs gymnasiet så är denna skolan inte jätte fräsch
Elev
14 nov 2021

Äkta er för denna gymnasieskola

Sämsta skolan personal mobbar elever skiter I att hjälpa elever e borta ofta trots de måste vi göra prover där dem flesta får f för att läraren har har varit borta.
Säljs mycket droger i skolan och alkohol det känns som en handelsbolag för kriminella och inte skolan
Elev
12 maj 2021

Fordon- och transportprogrammet

Bra fordonsutbildning

Otroligt bra fordonsutbildning både mek & yrkeschaufför. Ordentligt utbildade lärare som lär ut för både kunniga och nybörjare på ett toppen sett. Lärare som alltid finns där om du behöver hjälp, vettig rektor också. Trevliga äldre elever som också gärna hjälper till och vägleder. Toppen mat i matsalen.
Elev
31 jan 2021

0 av 10

Ingen kommentar skolan är ej trygg miljö
Föredetta elev
16 dec 2020

KBAs bästa gymnasieskola

Har tagit studenten i år och saknar denna skola redan så mycket. Superengagerade lärare med bra kommunikation till eleverna, fin skolmiljö och god individuell anpassning av undervisningen. Över lag väldigt mysig stämning och roliga evenemang uppstyrda av elever utanför skoltiden.
Elev
3 dec 2020

Elof lindälv

Bra skola. Finns däremot en hel del eparaggare och luder men bortsett från de bottenskrapen så är skolan go.
Elev
24 nov 2020

Elof Lindälv

trevlig miljö, trevliga lärare men dock inte så bra mat. Serveras kattspya med bajs, dom måste steppa upp sitt game
Elev
15 sep 2020

Dåligt

Dåligt under Corona. Alldeles för trångt i korridorerna och trångt i matsalen. Ett under att inte hela skolan är sjuka
Elev
22 aug 2020

Elof lindälv gymnasieskola teknik

Jag gick i teknik programmet och det var en bra skola. Skolan är först och främst väldigt stor och de har väldigt snälla elever. Lärarna hjälper dig verkligen, inte som de andra skolorna
Föredetta elev
28 maj 2020

Helnöjd med Lindälv

Gick Teknik, väldigt nöjd med lärarna och utbildningen! Kändes på något sätt mysigt i vår korridor, trots att skolan har ca 1200 elever. Funderade på Göteborg först men är helt klart nöjd med Lindälv! Vi elever kunde påverka ganska mycket. Går nu på Chalmers o känner att jag har fått med mig det jag behöver. :)
Elev
25 feb 2020

Hej på dig

Jag skulle säga att det är sådär bra, beroende på vad man går för linje
Föredetta elev
26 okt 2019

Helt okej

Helt okej skola. Gick Hotell och turism. Drivna lärare men odrivna elever
Föredetta elev
26 okt 2019

Helt okej

Helt okej skola. Gick Hotell och turism. Drivna lärare men inte drivna elever
Elev
5 jun 2019

Mysig

Liten och mysig trots 1500 elever

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen