Omdömen

2.8
Baserat på 20 omdömen och 180 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 nov 2023

Jättebra skola!

Denna skola är en superbra skola. Alla lärare lyssnar och är bra och välutbildade lärare. Skolmaten är helt okej, och kan utvecklas. Byggnaderna är trygga. Man känner sig att man är i en skola.
Förälder / Vårdnadshavare
11 okt 2023

Mycket bra fritids club finns!

Drama club, Chess Club och craftclub för föreklass barn. Super att de får chansen att utveckla och lära sig genom att leka!
Elev
13 sep 2023

GALEN HÖG STADIE REKTOR

Denna skola är bra, den har ganska ok mat, bra lärare och trevliga elever. En grej som drar ner allting är en galen rektor som inte kan nåt. Om du går på ESN vet du vem jag pratar om (rektor över högstadiet). Denna rektor är helt oproffesionell och gör narr av elever ofta, inte bara det men hon suger på typ allting. Hon är översträng, försöker hindra 9:orna för att kunna ha deras bal genom att "ge" andra klasser chansen att "spara ihop pengar också". Nu har 9:orna nästan inga pengar och måste springa runt och sälja saker på nätet, denna nya regel infördes detta år och drar ner all chans för 9:orna att ha en bra bal. Sen första dagen hon började i skolan (jag var där) har hon varit en tjurtant som skrek på elever när de inet gjorde nåt fel. Ingen tycker om henne då hon är så dryg, och verkar hata att vara nära barn. Jag går i 9:an nu och ösnkade att mitt sista av 10 år på skolan skulle gå bättre, men jag är fast behöva se henne varje jävla dag i skolan.
Förälder / Vårdnadshavare
13 sep 2023

Bra Skolan och nöjd mamma

Jättenöjda och barnen trivs. Bra läraren och vill gärna lyssnar på vad barned behöver.
Elev
5 sep 2023

GÅ INTE I DENNA SKOLA!

Skolan har en väldigt låg budget. Skolmaten är ofta en oidentifibar sörja, lärare bytts varje år, skolan har inte råd med NO böker, fick datorer som är väldigt slöa
Föredetta elev
5 sep 2023

bajs skola

skolan var bra inann men efter 2017/2018 kändes skolan dåligt eftersom det var nya lärare som ville inte lära barnen och gjorde matten värre men deet finns några lärare som har jobbat i skolan i länge som lär bra.
Elev
16 maj 2023

Engelska Skolan Norr❤️

Fantastisk skola med engelska som ämne från förskoleklass. Har gått här i 10 år och allting har känts bra fram tills ca 2019 när ledningen började ändra konstiga saker hit och dit. Superbra lärare och fin stämning! (9/10)
Elev
17 nov 2022

det är aldrig för sent att bytta skola

denna skola förstår inte sig på barn, dom lägger oftast mer än 4 prov att plugga för varenda vecka, vi får aldrig frihet.
Det stinker vid A bulidningen, det är så varmt överallt och inget syre att man typ sover, det är flera gånger maten inte är gjord eller där dom serverar mat från förra veckan.det finns mobbning online och in real life och lärarna gör inget om det, om du vet att ditt barn mobbar andra barn stå inte upp för ditt barn som William's mamma gjorde när mamma till och med visste allt som hände i skolan, alla årskurser har attityd.


Bra saker med skolan
det finns ett uppehåll rum och där inne finns det äpplen o man blir hungrig
det finns ute gym när man är i C buliding och B, man får datorer när man börjar i 6 uppåt. det finns bal i slutet av 9an,
Elev
12 okt 2022

Skolan kan vara bättre

skolan är jätte liten, många bra lärare slutar, brist på lärare, at this point de tar bara in vem som helst, vilket gör så att lärarna har blivit sämre. Min klass bytte NO lärare typ 10 gånger i 6an. Alla lärare va as dåliga och de slutade efter typ 2 månader. Skolmaten räcker ALDRIG, man får inte ens ta mer än the limit, mat personalerna vaktar seriöst maten, man få så lite mat och man blir aldrig mätt. Vissa lärarna bryr sig ej om eleverna och klagar varje dag om att de inte gillar deras jobb. Eleverna dock är bra, inte mycket mobbning i skolan, eller i högstadiet iaf. I min klass tar de flesta skolan seriöst. Vi har aldrig råd med något, skolan är pank. I vissa ämnen har de för höga krav.
Elev
24 apr 2022

Bra skola

Jag tycker att engelska skolan norr är en väldigt bra skola, och jag gillar den väldigt mycket.
Förälder / Vårdnadshavare
26 feb 2022

DÅLIG SKOLA

Dålig skola, man lär sig inte mycket och läraren vill inte hjälpa dig med att få bra betyg. Läraren är otrevliga och skolan har försämrats genom åren.
Föredetta elev
12 feb 2022

Mitt upplevelse i engelska skolan norr

Denna skolan är väldigt dålig. Läraren ger frånvaro även om man är en minut för sen, läraren skvallrar och ljuger mycket till föräldrarna. När jag gick i Esn fick jag massa hemringningar på grund av onödiga saker, ibland som jag inte ens gjort eller så hade läraren formulerat det som att jag går ur spår. Jag gick ut Esn 2017 och sen dess har jag märkt hur dåligt skolans inriktning går i, samt hört från andra elever. Min rekommendation till er föräldrar som en före detta elev i den här skolan är att inte låta era barn gå här, det har varit bedrövligt att gå i en sån skola och det hemska minnena som jag måste stå ut med livet ut.
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2022

Nöjd med skolan

Skolan har fokus på på varje elevs behov eleverna erbjuds en mordern och traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder, för att ge våra barn och rätt förutsättningar i en föränderlig framtid.
Föredetta elev
25 jan 2022

BÖRJA INTE HÄR!!!!!!!!!

Den här skolan är bush och har dåliga outbildad lärare som klagar på minsta lilla sak.Trots att denna skolan var på topp innan har den rankning gått ner, mestadels på grund av rektorn och läraren.Läraren behandlar eleverna på en kränkande sätt, utan att rektorn gör något åt saken.Man får aldrig skolmat, och när man får, får man matrester och okokt mat. Denna skolan bryr sig inte om elevernas mental eller psykisk hälsa.Det ställer onödiga och höga krav på eleverna.
Föredetta elev
25 jan 2022

Hemsk skola

Jag gick på Engelska Skolan Norr, en plågsam skola med lärare som knappt har empati för sina elever. När man kommer i kontakt med lärarna inser man direkt att de inte tycker om sitt jobb. Vissa lärare har haft lagt upp kränkande inlägg på Twitter där de pratat illa om dess elever. Nu när jag tänker på min skolgång i grundskolan inser jag hur dålig skolan egentligen är. Flera dagar utan skolmat, oftast skolmat som inte följer tallriksmodellen. Vi har knappt tillgång till vanliga resurser såsom pennor och sudd. Inga utflykter eller roliga upplevelser. Skolan har tagit alla pengar för sig själv. Vi fick betala för våran egna bal och lärare blir arga om de ser oss äta ett mellanmål i korridoren när vi tidigare haft skollunch 12:30 varje dag. Med tanke på att skolan har varit ett sjukhus tidigare kan det förklara den äckliga känslan när man kommer in i skolan, där mobbning, kränkning inte tas seriöst. Jag råder er att inte låta era barn gå på denna skola. Mina yngre syskon går på skolan och de får uppleva de hemska minnena. Det är dags för de att byta skola redan vid åk 2.

- Föredetta elev.
Föredetta elev
25 jan 2022

BÖRJA INTE HÄR!!!

Den här skolan är bush, läraren är outbildade och kommer aldrig till skolan. Vi lär oss samma saker varje dag. Vi får ingen skolmat, och när vi får är det leftovers och okokt. Läraren är bland det värsta jag sett, och rektorn har onödiga regler och krav på eleverna. Skolan hade varit bra innan dock har den blivit väldigt kaos och oseriös nu.Denna skolan har bara försämrat min självförtroende och mental hälsa, inte rekommenderad alls.
Föredetta elev
25 jan 2022

VARNING!!!

Den här skolan är den värsta skolan jag någonsin har bevittnat. Jag och mina klasskamrater har känt likadant, Genom åren har vi inte haft mat flera gånger och vi har orättvisa skolscheman. Lärarna är osympatiska och favoriserar de som pratar mest. Lärarna bryr sig inte om eleverna och packar prov vid slutet av terminen. Engelska läraren är obetydligt sträng och blir väldigt arg för små saker. Snälla låt inte ditt barn/dina barn gå i denna skolan! Från utsidan ser det fint ut men från insidan är det tragiskt.
Elev
24 maj 2021

Elev som går i 6an

Byter lärare för ofta.
Elev
7 nov 2020

dålig skola! :)

jättedålig skola dåliga och dumma lärare halvklasserna börjar olika tider allt är orättvist och det är så dumt
Förälder / Vårdnadshavare
12 okt 2020

Mycket bra skolan med professionella personal

Skolan har tydliga planer och rutiner. Mitt barn känner sig trygg och glad.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen