Omdömen

2.9
Baserat på 9 omdömen och 74 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
25 dec 2023

Nedvärderande

Ska börja med att säga att jag trivdes otroligt bra med klasskamrater. Men när jag tänker tillbaka på min skolgång här inser jag hur illa man behandlades som elev för att man inte hade ett "läshuvud" , var hyperaktiv och hade grova koncentrationssvårigheter. Det var konstant nedtryckning från lärarna och detta gav mig noll motivation samt tog musten ur mig som tonåring. Om man bara har godkänt i ämnen så får man lära sig att det inte räcker för skolans standard. Kompetenta lärare men inte pedagoger, med undantag för vissa.

Passar du inte in i mönstret får du höra det dagligen. Jag trodde helt enkelt aldrig jag skulle bli något. I gymnasiet började jag på en skola med engagerade lärare som lyfte mig och jag började blomma ut. Rekommenderar ingen att börja på denna skola och bortsett från alla fina vänner tänker jag faktiskt tillbaka på det som en form av psykisk misshandel, som i värsta fall hade kunnat sluta mycket värre. Det var ett par år sedan så jag hoppas skolan blivit bättre.
Elev
19 jul 2023

hejehje

skolan är bra för de mesta!
Föredetta elev
10 aug 2022

Välj inte EG

Börja inte här. Sätter en helt orimlig press på en som ett barn inte borde klara av för ett fungerande liv som ung. Hade kompisar som redan i 7an, då man är typ 12-13 år slutade på olika sporter för det blev för mycket med plugg. Det ska absolut inte vara så att ens liv när man är 12 år ska påverkas så mycket av skolan. 30 minuters lunch, 20 av dem går åt att stå i matkön. Alltid stress mellan lektioner, finns nog inte en enda EG elev som inte upplever stress mellan lektioner minst några gånger i veckan. Liten skola, ofta dålig luft när man skriver prov och försöker koncentrera sig. Inga raster, bara lektioner med 5 min stress där man ska hinna upp 5 våningar. Ingen skolgård heller, de påstår alltid att de har lunden utanför och visst är det så men att ha en liten offentlig park på andra sidan gatan går inte ens att jämföra med en normal skolgård. Är man 12 år ska man kunna gå ut och spela fotboll eller klättra i en klätterställning på rasterna. Vet att många som läser det här nog bara tänker att det är en dålig elev som skriver det här som inte klarar av stressen och att lite stress bara är bra men trust me, det förändrar hela ens liv mot det sämre vid alldeles för ung ålder. Var barn eller låt era barn vara barn nu och välj en annan skola än EG
Elev
27 apr 2021

Ganska dålig

Skolan är helt okej, lärarna är ganska bra och det är väldigt mycket plugg! Säkert bra för framtiden men ganska stressigt! Luncherna är ofta 30 min och då är det 30 min från att lektionen slutar till nästa börjar! Liten skola med mycket folk så ganska trångt vid tillfällen! Personligen upplever jag det extremt jobbigt i klassrummen! Sjukt osköna stolar med väldigt små bänkar där man ska sitta en lektion på ca 1,5 timme små klassrum med mycket folk! Lärarna stänger alltid dörren och fönsterna är alltid stängda och när de väl öppnas så är de typ 1 mm öppey och gör inte mycket skillnad! Alltså dålig luft vilket gör att man blir yr, får huvudvärk, mår illa, presterar sämre och sittet sjukt obekvämt i 1,5 timme för att sedan få 5 min paus och sen samma sak
Elev
5 dec 2020

Avråder starkt

Börja ej här om du inte vill må dåligt. Högt tempo med mycket prov och läxor. Skolan har stora mobbningsproblem som de ej tar itu med trotts att man gång på gång berättar om de.
Du får 30 minuters lunchrast och ibland kommer du inte ens in i matsalen och kan äta.
En****** som*** med en**************** * * ** *** ** ** ******** ** ****** (??).
En annan****** kallar tjejer sl*mpor.
Pratar av erfarenhet och avråder dig/ ditt barn att börja på denna skola då de är den mest stressfylld skolan med grova mobbningsproblem som de blundar för. Hade mina värsta skolår på enskilda. Finns så mycket som säljer sig bakom deras ”elitskola” fasad.
Börja ej här
Föredetta elev
22 nov 2020

VÄLJ EG!

Jättebra lärare, motiverar och utvecklar eleverna på en helt annan nivå. Om ni väl har chansen tycker jag verkligen att ni ska köra på EG. Skitbra skola som är värd att gå!🥰
Elev
18 feb 2020

Skolan är jättebra

Jag tycker att skola är bra på så sätt att man får t.ex undervisning på sin nivå och extra stöd om man vill ha det.
Elev
26 jan 2020

Utvecklande skola

Skolan har mycket bra lärare och är väldigt utvecklande. Skolan gör det enklare när man ska börja i gymnasiet på grund av kloka lärare och många utmaningar. Utmaningarna är anpassade till alla och lärarna hjälper gärna.
Elev
14 dec 2019

Pretentiös...🤦🏼‍♂️

Den är skum, dom pressar skiten ur oss. Jettekul👏🏼👏🏼👏🏼, generellt en oklar upplevelse...

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen