Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

8 Omdömen

4.2
Bra
5
2
1
0
0

Motiverande och ambitiös skola

4.8
Elev · 27 maj 2020
Elev · 27 maj 2020
Till majoritet väldigt bra lärare! Otroligt bra på de dom gör och ser till att man som elev får chans o visa sina kunskaper så man kan nå de mål man siktar mot.

Ryktena om att det är snobbigt stämmer ej. Självklart finns det elever från rikare familjer men genomsnittligt så är det medelklass. Jag själv är ingen ”snobb” och känner mig inte utanför överhuvudtaget.

Bra ordning och en ambitionsnivå som är motiverande. Enda klagomålet är att skolan är lite trång men det kan man leva med.

Mycket bra skola!

4.8
Elev · 13 mars 2020
Elev · 13 mars 2020
Mycket bra skola. Trevliga lärare och elever. Lärarna har kunskap i sina ämnen och är välutbildade.
En generellt bra studiemiljö där elevens bästa står i fokus!

Skulle inte rekommendera

2.7
Föredetta elev · 25 november 2019
Föredetta elev · 25 november 2019
Trång skola med snobbiga ungar. Lärararna är ok men skolan har massor med onödiga och jobbiga ordningsregler och majoriteten av personalen har kontrollbehov. De serverar pannkakor typ varje vecka så man vill spy av tanken på att äta en pannkaka igen och de flesta får mycket högre betyg än de förtjänar.

Riktigt bra

5.0
Elev · 17 juni 2019
Elev · 17 juni 2019
En genuint bra skola där eleven sätts i centrum, man ständigt utmanas och maten är riktigt bra. Skolan är liten men samtidigt väldigt trivsam och lokalerna likaså.

Riktig bra skola! Förutom...

4.7
Elev · 15 juni 2019
Elev · 15 juni 2019
Skolan är jättebra och alla lärare är engagerade i elevernas lärande och försöker hjälpa alla att nå högsta betyg. Dock så är väll den största nackdelen att fysiken inte är toppen... Lärarnas sätt att lära ut fungerar ej riktigt med hur deras prov är skrivna. Man är helt enkelt inte förberedd inför fysikproven, alltså är det svårt att få högt betyg i ämnet. Men annars så är det en riktigt bra skola!

Allmänt bra skola

5.0
Elev · 10 juni 2019
Elev · 10 juni 2019
Extremt bra skola jämfört med de där jag gått tidigare. Jag var inför skolstart rädd att skolan skulle vara väldigt snobbig men så var absolut inte fallet. Matsalen är även väldigt liten och ibland så får man stå och vänta på plats.

Grymt

4.2
Elev · 9 juni 2019
Elev · 9 juni 2019
En skola där inte bara de akademiska sätta i fokus men även arbetsro och ett grymt socialliv. Skolan erbjuder många olika föreningar allt från Amnesty, studieföreningen, skoltidningen, miljökommittén och mycket mer!

Helt okej

3.8
Elev · 3 juni 2019
Elev · 3 juni 2019
Skolan är okej, inget märkvärdigt förutom att man måste stå upp innan lektionen börjar och hälsa på läraren. Lärarna är generellt sett bra men fysik kurserna prioriteras lågt och lärarna är inte tillräckligt kompetenta att vare sig lära ut eller göra prov på den nivån de lär ut. Därför mycket svårt att få höga betyg.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Tegnérlunden 5, 11161, Stockholm
Carina Hagström-Bergh
08-4112060

Enskilda Gymnasiet - nå resultat för de bästa universiteten i världen

Enskilda Gymnasiet kännetecknar sig framför allt med uppgiften att varje elev ska nå de allra bästa slutbetyg. Här är antagningspoängen ofta minst 285, och detta reflekteras även i det höga meritpoängen många får på slutet. Här är de högsta kurserna i matte och engelska obligatoriska och har även fördjupande kurser i flera europeiska språk. Skolan finns inhyst i en byggnad vid Tegnérlunden. Bland kända alumner har vi kronprinsessan Victoria, prins Carl-Philip och prinsessan Madeleine.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.6
 • Antal elever
  282
 • Antal lärare
  17
 • Antal behöriga lärare
  15
 • Elever per lärare
  16.6