Omdömen

2.6
Baserat på 33 omdömen och 285 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
20 feb 2024

Sektskola

Urusel skolledning,lärarna har som fritids,obehöriga "lärare",SEKT
Annat
7 jul 2023

Härlig gemenskap

FantastIska lärare som verkligen bryr sig om eleverna. Rektorn gör allt för att lärare och elever ska trivas. Kolla på skolverkets sida så ser man att det är 90 % av lärarna som är utbildade.
Elev
23 maj 2023

Ingen lärare på lektionen

Skolan har många lata och oengagerade lärare som tar sitt jobb för givet. De favoriserar och sätter glädjebetyg på elever eftersom det är det enklaste för de. No-läraren har kommit till cirka tre lektioner den senaste terminen och när han inte är där kommer istället en elevassistent som ber oss arbeta med uppgifter i andra ämnen. Vi har nu haft en frånvarande No-lärare i 2 år, han säger sig fortfarande arbeta här men det är ju konstigt med tanke på att han aldrig är där. Skolan har inte införskaffat ny No-lärare på hela denna tiden och inte heller behörig vikarie som faktiskt kan lära oss No. Tack vare denna skola har jag missat 2 år av No kunskaper som jag skulle haft nytta av i gymnasie och till nationella proven. Detta är jag djupt upprörd över och speciellt faktumet att det har pågått i 2 år.

Anledning till att jag inte satte 1 stjärna var dock för att jag vill nämna att det finns (men väldigt få) väldigt engagerade lärare som jag verkligen uppskattar, så eloge till dem! Men för övrigt borde skolan skärpa till sig och ta sitt jobb på allvar.
Elev
8 maj 2023

Bra men den har sina svagheter…

LÄS HELA DET FINNS VIKTIG INFORMATION: Bra skola skulle jag väl ändå säga, inte bästa men bra. I princip hela fyran och början på femman blev jag mobbad, och skolan skötte det ändå acceptabelt. Eller, det tog riktigt jäkla lång tid för dom att börja kontakta föräldrar, men rektorn är TOPPEN! Har aldrig haft en sån omtänksam rektor, hon är bättre att prata med än skolkuratorn till och med. Sedan är det ju även väldigt kul med Estetiska ämnen, alltså teater, dans, bild, eller musik beroende på vad man sökt in till, varje år gör man dans, teater och musik föreställningar med andra klasser, för föräldrarna, tillsammans med estetgrupperna. Det är extremt kul! Lärarna har dock rätt dålig koll, om man t.ex. säger håll käften när en lärare ser blir den väldigt arg och det är inte ens i närheten av det som sägs när de inte hör… Inte sådär jättegod mat, alls. Men den är acceptabel. Skulle ändå rekommendera skolan, den har svagheter, men i helheten en bra skola, (dock är bildläraren och vaktmästaren rätt aggressiva, vaktmästaren tryckte en gång upp en elev i tröjan mot väggen och det skreks så högt att folk utanför skolan kom och frågade vad som hände. Bildläraren skriker onödigt mycket, och klagar på att ”han kommer få tinnitus om vi småpratar”). Det är nog skolans största minus, annars bra. Själva lärandet är väl ok, matten är dock extremt enkel, i alla fall för mig och några andra, och då har de ordnat bra så att vi får ha en matteboken högre. Rätt bra skola skulle jag ändå säga. En till grej, folk vaepar (röker) mycket på toan. Och det gör ingen någonting åt.
Elev
25 apr 2023

Rekommenderar inte denna skola

Jag tycker personalen lärarna bara bryr sig om undervisningen inte om elevernas måande. Lärarna gör inte sitt jobb när de kommer till mobbning dom gjorde ingeting när min vän blev grovt trakasserad av mobbare så de behövdes polisanmälas istället. Min vän hittade en larv i potatisen.
Elev
25 apr 2023

Entreskolan

Entreskolan är en dålig skola. Lärarna bryr sig inte om elevernas måande och dom trycker ner eleverna och min vän hittade en larv i sin potatis och de blir sopa varje dag
Elev
4 apr 2023

Inte särkilt bra

Finns lärare och elever som bara inte vill någon något bra men också folk som ger dig tröst och hopp om att skolan kan bli bättre. I prinsip inga killar. Vi behöver uppmuntra killar att börja på esteter.
Elev
23 jan 2023

.....

sunkiga dåliga datorer dålig svenska lärare
Ger ut gamla äckliga datorer när de har nya
Rektor frida är dock bra
Elev
17 nov 2022

slay hihi

bra rektor! nytänkande med stil. också bra pankaka.
Elev
16 nov 2022

Entreskolan stockholm

Skolan har en gemenskap som har bildas med det estetsika ämnerna. Alla lärare är bra och trevliga. I denna mindre skolan får man lära sig att ta ansvar men också att ha kul!
Alla är välkommna!
Elev
12 sep 2022

Sämst, på alla sätt

Lärarna ger en inte den hjälp du behöver och de smarta eleverna är de enda som prioriteras. Mobbning och trakasserier sker alltför ofta och ingen gör någonting åt problemet.
Elev
12 sep 2022

Ett skämt till skola

Ett almännt skämt till skola, allting gör en omotiverad till att studera, arbetsron är som att lyssna på 20 galna papegojor som skriker, eleverna mobbas, kränker, brottas, röker, krossar gitarrer med massor av andra saker. När eleverna har gjort grova saker blir de tillsagda på ett sätt som liknar en dagisfröken som säger till en treåring att inte äta upp all frukt på fruktstunden. Lärare favoriserar, skriker men gör inget och tar deras arbete som ett skämt. En estétskola som inte förtjänar dess bra rykte, man lär sig ingenting och man blir inte undervisad på ett pedagogiskt sätt. En av elevernas favoritlärare blir mobbad av dem andra lärarna och behövde sluta, när lärarnas motto är aldig mobbas. Jag har inga ord för hur äcklig maten är. Enda anledningen till att den fick 2 stjärnor var för att vissa få lärare är bra, och att man får pengar när man slutar nian. Ansträng er mer.
Elev
12 sep 2022

börja ej

När jag först började på denna skola i 7an så tyckte jag det var okej. Men min mentor blev mobbad av andra lärare så han slutade. Det säger ju mycket... De som har bra betyg blir så tydligt favoriserade. Dem som faktiskt behöver hjälp får knappt nåt. Nästan halva skolan är rasister och mycket dryga. Folk sprider rykten och kommenterar på andras utseenden. Själv så känner jag mig inte så trygg med tanke på att folk langar droger till varandra. Maten smakar rutten och skit. Det blir aldrig den maträtten som står på matsedeln och knappt nån äter. Detta kan leda till allvarliga problem. T.ex måste jag gå till köpa nån macka varje dag för jag äter ju inget annars. Nu är jag pank! Det finns bra lärare och personer men inte många. Estet är helt ok. Om du inte är en perfekt, smart liten gulleplutt är du värt inget enligt denna skola <3
Föredetta elev
27 aug 2022

Inte så bra

Jag hatar denna skola, Det finns några grejer som jag gillar T.ex. Vissa lärare och undervisningarna, Men jag blev mobbad av eleverna där, Många lärare var elaka mot mig.. Skolan fick mig att känna mig som absolut skit. Jag kände mig inte ett dugg trygg på skolan. Tack så jättemycket Entreskolan för mina mentala problem, Jag önskar jag aldrig hade hört talats som denna skola från första början.

Skolan kanske inte är dålig allmänt för andra personer, Jag bara säger att upplevelsen som jag hade på skolan var jättedålig.
Föredetta elev
23 aug 2022

Bra skola

Jag gick på entreskolan förut och jag tyckte att skolan blev mycket bättre med åren, tror det var mest för vi fick en ny rektor. Skolmaten var faktiskt väldigt bra oftast. Om man hade de lite svårare än andra i klassen fick man extra hjälp. Alla lärare va väldigt snälla. Det var bra upplägg på uppgifter och prov, man fick oftast veta exakt vad man skulle behöva kunna inför ett prov.
Elev
21 jan 2022

Misstag

Denna skola är ingen jag rekommenderar. Esteten (dans, teater, musik, konst) är kaos och har ingen struktur. Den som är motiverad och tror att den kan utveckla sitt estetiska sinne på denna skola har aldrig haft mer fel. Börja inte här.
Förälder / Vårdnadshavare
17 jan 2022

Jättebra skola //Rekommenderar verkligen!

Toppen skola! Mitt barn började här för ett år sedan, eleverna to emot henne med ett stort välkomnande. hon har hittat massa nya vänner som hon känner sig trygg med. Sammanfattningsvis så känner hon sig trygg och omtyckt i denna skola.
Elev
16 jan 2022

BÖRJA INTE HÄR

Skolan suger man lär sig inget det känns som att man vill spy
Elev
8 jan 2022

Börja gärna INTE på ENTRÉ SKOLAN!!!!

Börja inte här dem är jätte snåla med maten man blir knappt mätt i man mår illa för man har inte ätit mycket i en hel dag lärarna är väldigt störande dem blir arga direkt och det är jobbigt dem brukar inte säga till ibland att vi har prov eller glosprov och det är några som säger n ordet till folk där som är mörkhyade så börja inte här esteten är inte heller bra det är inte bra koreografi och man har prov nästan hela tiden
Elev
10 dec 2021

Inte glad över det här stället

Jag gillar inte den här skolan så mycket hemska/borderline brottsliga händelser blir ursäktade. Jag har gått här i snart 2 år och mycket har hänt.

Först så vill jag berätta om första året jag vart här. Jag blev otroligt snabbt mobbad och hotad. Då jag hade många vänner här så tänkte inte jag på hur faktiskt grovt det blev. Grov homofobi, transfobi, fatshaming och ableism.
Inget blev bättre fören ett år senare, så vi fick stå ut i ett helt år. Ett helt år av trakasserier, framför lärare och andra elever. ingen gjorde nåt.
Andra trakasserier hände flera personer som jag känner, incl mig själv. ingen gjorde nåt.Det var inte trevligt, händer ska inte vara på andra utan samtycke

föreställningar, flera gånger har teatrare inte fått en säg i kläder osv, dem har inte riktigt brytt sig om ens bekvämlighet eller stil.


om man inte tänker på något jag nu har skrivit så är ju skolan toppen!! Börja här!!/j
Föredetta elev
24 okt 2021

Bra skola

Jag tycker att det är en bra skola med snälla lärare och god mat
Föredetta elev
14 sep 2021

Har gjort ett stort lyft

Skolan har gjort ett jättelyft sedan den startade! Började läsåret 16/17 när skolan var helt ny. Gick nyss ut nian. Många passionerade lärare och de estetiska profilerna har blivit mycket seriösare. Fin sammanhållning och bra acceptans mellan eleverna. Passar dig som vill ha nära kontakt med lärarna.

Tyvärr skulle skolan kunna steppa upp gamet lite kring lektionsinnehållet inom vissa ämnen. SO/Svenska har fantastiska lärare, med bra planering inför varje termin.
Elev
22 aug 2021

Inte bra

Det är jättestökigt i klasserna och lärarna bryr sig inte, nästan alla slutade efter 6:an, maten är äcklig och det blir slagsmål på rasterna, jag skulle aldrig ha börjat här. Kan passa dig som gillar att vara stökig eller gillar att vara med stökiga personer
Elev
12 jan 2021

Väldigt bra

Super bra skola, rekommenderar
Elev
30 nov 2020

BÖRJA INTE HÄR

Skolan är hemsk. Jag gillar verkligen inte den, skolan förlorar elever varje dag.
Elev
23 sep 2020

Börja inte här

Detta är en jättedålig skola. Man får knappt någon mat. Vissa gånger är maten helt slut. Jag mår dåligt i slutet av dagen på grund av maten. Om det finns nog med mat så är den oftast jätteäcklig.

Ångrar verkligen bytet till denna skola.
Elev
18 sep 2020

Jag tycker om denhär skolan hehehehe

Parfekt!

Rakade skipa non svanske laktjon men endå
Annat
28 maj 2020

Usch

Den här skolan är jättedålig!
Föredetta elev
29 jan 2020

Dålig skola

Börja inte här! Att jag börja i den här skolan var mitt största misstag.
Elev
28 jan 2020

Dålig skola

Jag tycker inte att skolan är bra alls. Lärarna, maten, arbetsron, skolan, skolgården och allt är dåligt. Börja här om du vill men du kommer ångra dig och vilja byta skola efter första dagen. Jag har gått här i 2 år och jag har inte lärt mig någonting! Om du ska börja i en ny skola, börja inte här!
Visar 30 av totalt 33 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen