Omdömen

3.8
Baserat på 38 omdömen och 290 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 dec 2023

Natur

jag recomenderar

jag rekommenderar att välja en för en bra utbildning
Elev
10 dec 2023

natu

den bästa

jag rekommenderar att välja en för en bra utbildning
Elev
23 aug 2022

Teknikprogrammet

Bra lärare och bra lokaler

Bra lärare. Finns många i varje ämne vilket jag tycker är en fördel. Alla är snälla och lärut bra.
Lokalerna är rymliga och bra ljudisolerade.
Elev
8 jun 2022

Naturvetenskap

Helt okej

Helt okej skola. Du måste slita för att få ett någorlunda bra betyg, trots att du lämnat din förra skola med maxbetyg är det ingen självklarhet att du kommer kunna uppehålla dessa. Väldigt mycket läxor och stora prov där man ibland inte ens förstår vad de söker efter. Gott om tid under proven vilket är en fördel. Ingen god mat men den funkar att äta. Väldigt kall skola så förvänta dig att frysa en del. Långa skoldagar men trevliga och kunniga lärare.
Elev
25 maj 2022

okej.

Jag har gått på denna skola nu i ett år och tycker den är ok. Personalen, maten är bra. Men något jag inte tycker om är hur skolan är placerad. Den är lite överallt, och det tar tid att gå från lektion till lektion för att
Elev
7 feb 2022

Natur

!!!!!!

Skolan är bra och lärarna vet vad dem pratar om
Elev
28 jan 2022

VVS

Jag önskar bättre skolmat

Jag tycker det är en bra skola men maten har blivit sämre
Elev
12 jan 2022

Naturvetenskap

Bra skola!

Superbra skola! Engagerade lärare, bra mat (grönsakerna skulle kunna bli bättre), relativt fräscha lokaler och allmänt en trevlig skola!
Elev
30 nov 2021

Ekonomin

Älskar

Lärarna är guld, så sköna! Bra stämning på alla klasser och mycket event. Går ekonomi och tycker att man lär sig mycket (på ett kul sätt) Peter är kung.
Elev
30 sep 2021

Naturvetenskap

Meh

Dålig skolmat, mestadels bra lärare, tråkiga salar
Elev
20 sep 2021

Medel

Den är helt okej. Inte den bästa men inte heller den sämsta
Elev
1 sep 2021

Natur

Bra skola för alla.

Bra gymnasiet. Har bra lärare eleverna är snälla.
Elev
5 maj 2021

Natur

Bäst i Jönköping

Helt fantastiskt skola!!! Rekommenderar alla som ska välja mellan pb och ed att välja det senare!!!
Elev
6 feb 2021

hemsk

sämsta skolan. om du är en medelsvensk person och pluggar lika mycket som ex sanda, då går det åt skogen. är du utöver det vanliga ja då förstår man att du gillar ed. bara gubbar o tanter typ som lärare. 50+.
Elev
25 jan 2021

Bra utbildning med goda meriter

Helt ok. Vissa lärare/ elever är helt pantade och aktivt gör livet till ett helvetet för vissa elever och ledningen är for feg för att sparka ut dem
Elev
20 jan 2021

Bästa gymnasiet i jkpg

Bästa lärarna. De gör allt för att du ska lyckas och man har verkligen kul under sin studie tid här
Elev
12 jan 2021

Ed-gymnasiet

En skola där du får chansen att utmanas men mycket att göra o motivationen började tryta redan efter höstlovet i tvåan
Elev
11 jan 2021

’Möjligheternas skola’

Väldigt dålig stämning på skolan med lärarna som endast bryr sig om sina löner och bidrar absolut inte med något positivt till elevernas framtid. ’Möjligheternas skola’ mer som ett ställe som vill att eleverna ska må dåligt och man vill trycka ner de. Skolan är för lärarna och det är endast deras hälsa och välmående som man bryr sig om och prioriterar högst. Längtar tills dagen man lämnar det stället och kommer aldrig kolla tillbaks på den fruktansvärda skolan och lärarna.
Elev
11 jan 2021

’Möjligheternas skola’

Väldigt dålig stämning med lärare som bara bryr sig om sina löner och ger absolut inget till eleverna inför deras framtid. ’Möjligheternas skolan’ mer som ett ställe där man vill att eleverna ska må dåligt och trycka ner de. Skolan är för lärarna och deras hälsa och välmående prioriteras. Längtar tills dagen jag lämnar det stället och kommer aldrig kolla tillbaks på den fruktansvärda skolan och lärarna.
Elev
1 jan 2021

Möjligheternas skola!

Erik Dahlbergsgymnasiet är en fantastisk skola med många bra och kunniga lärare inom sina områden. I teknik programmet så kan många tycka att det är mycket plug men om man är ambitiös elev så kommer det att fungera utmärkt. Erik Dahlbergsgymnasiet lever upp till sitt rykte om att det är en av de bästa skolorna inom Jönköpingslän när det kommer utbildning. Skolan har klart dom bästa förutsättningar inom det mesta oavsett om det gäller verktyg till en laboration eller skolmaten.
Föredetta elev
14 dec 2020

Inget att anmärka på

En mycket bra skola. Finns inga allvarliga saker att anmärka på. Allmänt bra struktur och verksamheten är väl fungerande. Mycket stökig klass på Tekniklinjen inledande två åren, förmodligen inte värre än någon annanstans dock. Bortsett från enskilda lärare som man anser satt för låga betyg var allt bra även på den fronten.
Elev
1 dec 2020

Möjligheternas skola

En helt utmärkt skola med fina lokaler men väldigt få sittplatser, nu i coronatiderna leder detta till att folk står och tränger sig i de trånga korridorerna i främst c och f huset. Om man får sitt skåp med naturarna i h3 får du även mycket mysigt jul tack vare den intensiva pyntningen som sker där uppe. Allt i allt är det nog den bästa skolan i Jönköping om man faktiskt vill göra något med sitt liv!
Elev
22 nov 2020

Bra bra

Bra skola, sköna elever, inga snobbar om ni fattar va ja menar. Men man måste verkligen va me på lektionerna annars hamnar man efter och då blir det jobbigt att ta igen
Elev
19 nov 2020

"Möjligheternas Skola"!??

Det är mycket plugg som behöver göras och det känns som att lärarna inte förstår att man har andra ämnen än deras att plugga på eller att man ha en fritid. Det är ett lotteri om man får en lärare som lär ut bra. Det är mycket folk över allt och väldigt få sittplatser. Skolan skulle nog behöva removeeas
Elev
11 sep 2020

Möjligheternas skola

Går natur, tredje året.

Det allra bästa med skolan är lärarna — så trygga, kompetenta och engagerade. De finns alltid där för att hjälpa till, vare sig man behöver extra stöd eller extra utmaning. Många stannar gladeligen kvar en stund efter lektionen och diskuterar, och de rekommenderar gärna böcker/artiklar m.m. om man vill fördjupa sig inom något.
Det känns verkligen som att man får en gedigen utbildning.

En nackdel är den sociala miljön. Jag uppfattar att det lätt blir grupperingar och starka normer (dock är naturklasserna generellt ganska accepterande). En annan nackdel är att det höga tempot kan leda till mycket stress, men jag tror inte att detta är något unikt för natur på ED.

Skulle verkligen rekommendera natur på ED till dig som vill gå en seriös, rejäl och trygg naturutbildning.
Elev
9 aug 2020

Toppen skola!!

Bra skola! Mer plugg än vissa andra skolor men värt slit. Man klarar det om man har bra framförhållning.
Elev
11 maj 2020

Ed är bäst

Lärarna är toppen men skolan är riktigt ful men man överlever
Elev
29 mar 2020

Sjukhus eller inte

Det är en bra skola men kan även kännas som ett sjukhus ibland
Hoshang Hoshang
Elev
22 jan 2020

Svårt men bra

Att skolan har en jätte snabb sätt med det menar jag att de går jättesnabbt med ämnena. De frågar aldrig en elev att har hen förstått eller inte. De gör bara sin grej
Elev
8 jan 2020

Välj ed om du söker goda utbildningsmöjligheter

Bra lärare. God mat. Krävs lite slit o hålla igång men man har goda möjligheter på ed. Skolan är dock otroligt ful... både innanpå och utanpå...
Visar 30 av totalt 38 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen