Omdömen

2.6
Baserat på 16 omdömen och 129 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
16 mar 2024

Den suger

Den suger. Alla lärare suger förutom Markus, Danuta, och Shant. Ledningen suger. Skolan kan inte hantera problem på ett vettigt sett. Miljön är skit. Börja inte här. Eriksbergskolan kommer långsamt förstöra dig inombords. Tillslut är man helt förstörd.
Föredetta elev
5 dec 2023

Inte nöjd alllssss

Jag gick har i 3 år. Under dessa år har jag och mina vänner funderat över att byta. Vi borde ha bytt men aja. Iallafall skolan var inte bra alls. Man får nt de betyg man förtjänar osv. Skolan är helt trasig.
Asså rekommenderar ej
Föredetta elev
12 maj 2023

Eriksbergsskolan

Hej! Jag har få gått här i 3 år. Jag blev illabehandlad av massa lärare. Och om det händer någonting så gör lärarna ingenting utan att bara kolla på. Ditt barn förtjänar en bättre skola, bättre lärare och bättre omgivning än Eriksbergs!
Elev
2 maj 2023

jättedåligt,

Jag tycker skolan var bra i en början speciellt under 7-8an där man fick lära sig om varandra men desto mer tiden går så får man reda på hur fcked skolan är. 9.an kommer som en chock till oss elever och plötsligt blir det tio tusen inlämningar, prover + nationella prov samt (oförbreda läxor) Maten är helt okej men det borde vara mer varierat till exempel mer vegetarisk. Min vän som är vegan kan inte äta 90 procent av maten, så mer vegetarisk mat. Dessutom så har det inte funnits en sjuksköterska på flera månader (en som kommer då och då) så när man gör illa sig eller behöver alvedon så finns det ingen. Och man kan inte ta Alvedon från skolan bredvid oss. Toaletterna är helt förstörda även om det ska byggas om så har det varit i flera år. Jättegammalt. Man lär sig bra men det finns bättre skolor.
Elev
5 feb 2023

Eriksbergskolan😒

Jag ger skolan 4/10. Lärorna har sina favoriter och är väldigt snåla med betygen även om man till exempel har ett A på provet. Ingen sjuksköterska, skolan är väldigt gammal och smutsig. Elever röker, snusar och det har spridits att man har tagit droger (är inte säker om drogerna dock) Jag vill inte ens gå till skolan längre på grund av lärorna. Jag har funderat över att byta men eftersom det är mitt sista år är det lite försent. Jag rekommenderar verkligen inte denna skola för er som funderar över att börja här. anledningen till att jag överhuvudtaget stannade var pågrund av att jag lärde känna många ”elever”/vänner. Om det inte var för de så skulle jag ha bytt för länge sedan.😒
Föredetta elev
5 okt 2022

Eriksbergsskolan

Helt okej skola med de mesta trevliga elever, tyvärr är det många av lärarna som sätter orimliga krav på eleverna. Själva skolan är det inte fel på lite smutsig men det är förståligt. Några av lärarna har också svårt att erkänna att de har fel och har inte så trevlig attityd.
Förälder / Vårdnadshavare
27 jan 2022

Rekommenderas ej

Som förälder till en fd elev på skolan måste jag tyvärr säga att detta är den absolut sämsta upplevelse jag haft från skolvärlden. De verkar finnas så många problem i flera led, och trodde inte kommunala skolor kunde ha så många brister som mitt barn och vi som vårdnadshavare upplevt. Även hört med andra föräldrar som tyvärr instämmer om samma bild.
Elev
10 okt 2021

Dåligt

Rekommenderar inte denna skola elever blir mobbade och vissa elever är alldeles kaos
Föredetta elev
2 sep 2021

Bra skola!

Jag tycker att denna skola är relativt bra. Rätt så rimliga betyg och lärarna sätter rimliga mål för eleverna. Finns sina negativa delar dock, vissa lärare sätter möjligtvis lite lägre betyg än viss visad förmåga. Men i allmänheten är många elever trevliga, finns några som inte har så bra attityd möjligtvis men dem flesta är helt okej. För en 5a tycker jag att lite rimligare betyg skulle behövas av vissa. En annan sak är nya typer av läromedel, många lärare använder samma typer av böcker hela tiden eller nästan bara böcker. Ibland bara powerpoints och finns tillockmed en overhead. Skulle vara lite mer motiverande för eleverna med andra saker som t.ex. att prata mer under engelskalektioner eller att man kör olika quizet eller kahooter under lektion. Annars tycker jag att det är en bra skola, lägger man en viss ansträngning som elev så lär man sig.
Elev
29 jul 2021

En bra skola.

Engagerade lärare. Man får hjälp om man behöver.
Elev
29 jan 2021

Solid

Bra om man inte känner ett jätte stort behov för att lära sig. Vibben är bra.
Elev
28 nov 2020

HEMSK SKOLA!!!!

Asså skolan var en trygg plats för 3 år sedan nu är det bara kriminellt och folk slår varandra. Och sen går "gangstersen" runt i skolan och säger att de ska röka marijuana och sniffa kokain. Och sen blir folk grovt mobbade där. Och sen springer folk runt och slänger smällare överallt. Jag rekommenderar verkligen inte att gå denna skola!!!
Elev
23 jan 2020

Mångsidig skola

Den flesta lärarna gör sitt bästa men det kan vara stökigt och ibland vet inte lärarna heller riktigt vart man ligger. Sedan finns det också fantastiska lärare som är positiva och känner än väl
Elev
29 dec 2019

Skolan är riktigt bra

Hej jag tycker den här skolan är riktigt bra jag rekommenderar att gå i den
Förälder / Vårdnadshavare
25 okt 2019

Bra skola

Bra lärare och man få stöd om man behöver.
Nära till bussen och butiker.
Elev
6 jun 2019

Medelmåttlig

Skolan är varken bra eller dålig, bara helt okej. Vissa lärare är sämst och borde inte undervisa. Maten är 100% det bästa med stället.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen