Omdömen

3.5
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
28 jan 2024

Extremely satisfied

My child has been going to this preschool and I am very satisfied with how children are taken care of,activities are organised and the learning journey my kid has had. We have felt welcome and safe with the staff.
Förälder / Vårdnadshavare
21 nov 2022

En underbar förskola med otroligt fin personal!

Jag är väldigt nöjd med förskolan. Mitt äldsta barn har gått där i 2 år och mitt yngre började i år. Båda trivs väldigt mycket och tycker om alla sina fröknar. Jag upplever att förskolan har mycket kompetenta och otroligt trevliga pedagoger/barnskötare, rektor och kock. Redan när jag kom på visning innan mitt äldsta började fick jag en väldigt bra magkänsla och den har inte försvunnit. Inskolningarna sköttes jättebra. Vi fick vara med i 2 veckor då vi såg att personalen hittade ett bra sätt att bemöta våra barn och hjälpa dem att känna sig trygga och nöjda. Jag kan bedöma två avdelningar: en med yngre barn (ca 1-3) och en med äldre barn (3+). På båda avdelningar förbereds det fina aktiviteter, utvecklande aktiviteter, de har tema varje dag (matte, sång, bok...) de har spelat teater, lär sig att återberätta, säga sitt namn och prata om sin familj och mycket mycket mer. Många kreativa aktiviteter och vi får alltid se eller till och med få deras kreationer. Förskolan använder en app (Tyra) där vi kan kommunicera med förskolan, får information, får se när barnet checkar in och checkar ut och det vi älskar är också att vi får se bilder på våra barn och vad de gör.
Varje dag jag eller min man lämnar eller hämtar så känns det väldigt skönt för att vi vet att våra barn trivs där och även för oss är det väldigt trevligt när vi är där och får prata med de som jobbar där.
Den här förskolan kan jag absolut rekommendera och jag är glad att vi valde den för våra barn.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen