Omdömen

3.2
Baserat på 4 omdömen och 33 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
13 okt 2022

Världens bästa förskola

Nu har mitt barn gått på förskolan en längre tid så kände det var dags att bedöma utifrån oss och tiden som gått, kan inte säga annat än världens bästa förskola. Från att en stund gå på annan förskola i annan stad till denna, är så glad att vi hittade hit, skulle aldrig sätta mitt barn på en annan förskola. Personalen är så tillmötesgående, ser alltid barnens behov. Sätter alltid barnen i första hand. Varje morgon man lämnar så känner jag mig som förälder alltid välkommen och alltid ett leende och blir önskad mig en fin dag, är så glad att mitt barn alltid vill gå till förskolan för det visar hur bra jobb dom gör!
Förälder / Vårdnadshavare
14 jul 2022

Bästa förskolan

Bästa förskolan, skulle aldrig sätta mitt barn på en annan förskola. Personalen lyssnar alltid och ser alltid barnens behov och intressen. Jag som förälder känner mig alltid välkommen och mitt barn älskar att gå till förskolan varje dag!
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2022

Under all kritik

Hade min dotter där i ett halvår ungefär. Under den tiden blev det extremt tydligt att detta är ett rent vinstdrivande företag som sätter just den vinsten i första rummet och barnen i andra hand. All kontakt med ledning har varit under all kritik med allt från utskällning av rektor för att jag ställde en fråga till att bli totalt ignorerad av nästa rektor i flera veckor. Chefen över rektorerna gav samma intryck men kryddat med en attityd där det låtsas som att hen lyssnar, hör och tar in det en säger men sen händer inget. Fick 2 svar på samma mailfråga där chefen helt tydligt inte förstod att jag var samma person. Väldigt oproffesionellt. Osäker på om det finns fler än kanske 2 utbildade pedagoger på 4 avdelningar. Tydligt en kostnadsfråga,då det är billigare att anställa ung outbildad personal som inte ens tittar på en än mindre hälsar när en kommer. Jag kommer aldrig rekommendera detta företag för att ta hand om någons barn, jag vill gå så långt som att varna för detta.
Förälder / Vårdnadshavare
3 feb 2021

Arg förälder

För lite personal till barnen, fönster och dörrar utan lås som barnen öppnar ger en dålig kombination när dom har svårt att hålla koll. Klämmer fingrar och slår sig utan att någon märker det, kändes inte tryggt alls

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen