Omdömen

3.2
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
9 jan 2020

Skolan är piss dålig.

Jag har gått på färila skola men går just nu på gymnasiet. Men alltså fyfan för färila skola, de värsta 9 åren i livet kan jag lova att de var där, inga bra lärare förutom en ung kille som vi hade på NO. :) MEN alla andra lärare är kass, dem hjälper inte en om man behöver de. Jag gick ut 9an med ett F i ett ämne på grund av att lärarna inte hjälper en om man behöver hjälp, dem lyssnar inte, och fattar inte ett skit. Om någon har en diagnos så bryr dem sig inte i de, dem lägger d eät sidan och förmodligen tänker att dne människan är dum i huvudet. De skiljer barn till barn å allt vet fan. LÅT INTE ERA BARN GÅ PÅ FÄRILA SKOLA..( vill man byta från färila skolan får man inte se heller tydligen eftersom de bah är fjantigt) idiotiskt.
Elev
2 dec 2019

Den är bra

Jag tycker skolan är ganska braz
Elev
31 aug 2019

Skolan har dålig stämning, men trevliga lärare.

Inomhus är det mesta sönder så som väggar, dörrar och planteringar. Eleverna får sitta på golvet i koredorerna på rasterna. Arbetsro är inte på topp då det är mycket små kommentarer hela tiden. Dock så finns det några lärare som är både duktiga, sälla och proffisonella. Även de assistenter som finns på skolan gör ett oerhört bra jobb. Stämningen jobbas på med olika delar som gardiner, klockor o. s. v.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen