Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

8 Omdömen

2.4
Medel
0
0
3
5
0

Kass skola

1.6
Elev · 21 maj 2020
Elev · 21 maj 2020
Skolan är kass, går i nian och lärarbyten är vår vardag. Känns inte som att lärarna vågar säga till de elever som stökar samt förstör. Känner inte heller att skolan eller lärarna gör något om trakasserier, mobbning osv. Det enda bra är att personalen i maten är trevliga (i min länga). Åter igen bygger de om i köket så maten kommer från Viksjöskolan och den är hemsk. Vi har inga böcker, vi förstår oss inte på lärarna och våran syv är inte utbildad i det. Min kemilärare är inte heller utbildad i kemi.

ganska okej

2.5
3 mars 2020
3 mars 2020
skolan är ganska stökig men maten är okej och så är alla trevliga

välj inte

1.8
Föredetta elev · 23 januari 2020
Föredetta elev · 23 januari 2020
Gick ut skolan för nåt år sen och kan säga att högstadiet är ytterst rörigt. Väldigt många lärarbyten, vi hade haft 7 eller 8 mentorer efter vi hade gått ut. Många lärare var bra men väldigt favoriserande. Vissa elever får bättre betyg än andra trots samma prestation. Väldigt stökigt på lektionerna. Skolmaten är dålig. Det var inte så mycket mobbning när jag gick men är du lite annorlunda kan du få en del kommentarer.
med andra ord ska du inte välja den här skolan åt ditt barn

Skolan är ej att rekommendera

1.8
Förälder / Vårdnadshavare · 17 januari 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 17 januari 2020
Rekommenderar ej denna skola. Elever som är elaka får fortsätta vara elaka mot andra elever utan vidare konsekvenser. Skolledningen på denna skola arbetar på fel ställe, de vill inte ta tag i det som behövs. Lärarna är inte tillräckligt motiverade till att lära ut. Väldigt stökig skola överlag utan tydliga regler som efterföljs.Många elever byter skola.

Mycket stökig och rörigt med lärare

2.4
Elev · 30 december 2019
Elev · 30 december 2019
Skolan har ganska många bra lärare men väldigt många dåliga lärare som inte kan hålla koll på klassrna efter åk 3. Det finns fyra avdelningar: röd gul grön och blå och särskilt röda längan är väldigt stökig, men det är inte så mycket mobbning på nån länga. Eleverna är inte så jätte motiverade heller, vilket dels beror på att en ganska stor andel lärare föredrar att sätta låga betyg framför höga. Så t.ex. ett A på en annan skola blir ett B eller C i fjällenskolan. Många lärare byts också efter varje årskurs så eleverna hinner aldrig bli bekväma med en lärare. Sammanhållningen i klasserna är rätt okej. Vissa klassar har dålig sammanhållning och vissa jlasser har bra men de flesta har helt okej.

Rekommenderas inte!!

1.4
Förälder / Vårdnadshavare · 30 december 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 30 december 2019
Ingen skola jag rekommenderar. Många obehöriga lärare och mycket dålig skolledning.
Attityden hos vissa lärare är urusel och detta lyser igenom på deras undervisning.

Skolan är inte bra och skulle inte rekomendera den

2.1
Elev · 27 december 2019
Elev · 27 december 2019
Jag skulle inte rekommendera fjällenskolan till någon jag känner

6:an till 9:an

Skolan har bytt otroligt många lärare sedan jag började, jag går snart ut nian. Vi har bytt rektor två gånger och till och med behövt låna in en rektor från en annan skola. Det är brist på lärare och vissa av lärarna vi har är inte äns behöriga, och några kan inte prata svenska tillräckligt bra för att man ska förstå ordentligt vilket gör det väldigt svårt om man har en viktig fråga och behöver hjälp.

Skolan är nästan aldrig ren och det är nästan alltid smutsigt. Skolans ekonomi är inte bra alls och när vi har pengar så spenderas det ofta på något oviktigt, t,ex så spenderade skolan en massa pengar på en aula som aldrig används till något förutom när vi har avslutningar. Istället för att spendera pengar på att få in tillräckligt med lärare och bättre lärare till eleverna.

Skolan är inte någon jag skulle rekommendera.

2.3
Elev · 10 december 2019
Elev · 10 december 2019
Skulle inte rekommendera dem med ambitioner eller strävan efter en lugn och trygg miljö att börja i denna skolan( 6-9 klass). Lärarna är oftast bra men byts ofta( en del har ej behörighet), rektorn har ändrats två gånger under fyra år och en gång blev skolan tvungen att låna en annan skolas rektor. Dessutom har skolan en mycket dålig ekonomi vilket gör att de knappt har råd men någonting och i ett av klassrummen finns det inte några element, utan istället filtar att värma sig med.

Men samtidigt finns det lärare som konstant försöker att driva fram klagomål till skolledningen och kommunen, men majoriteten av gånger har detta gått åt skogen.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Ekollongränd 1, 17549, Järfälla
Johan Hjertvinge Nyström
08-58029774

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  231.3
 • Antal elever
  769
 • Antal lärare
  48
 • Antal behöriga lärare
  42
 • Elever per lärare
  16.0