Omdömen

2.4
Baserat på 9 omdömen och 73 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
25 sep 2023

NEJ NEJ och åter NEJ!

Förskolan har problem med att hitta bra personal! Störst problem blir det för dem allra minsta med inskolning och trygghet. Välj en annan förskola om ni inte vill traumatisera era barn!!
Förälder / Vårdnadshavare
22 maj 2023

Otrevlig och okvalificerad personal på Bäcken

Väldig dåliga personal på Bäcken, för de yngsta avdelning. Personal är otrevliga och ljuger ibland. Efter barnet fick flera skador på förskolan, deras svar är ofta"vi vet inte vad har hänt" eller "han ramlade ner och skadades själv". Svårt att kommunicera med personal, men de ofta klagar att föräldrar aldrig fråga dem om barnet situation på förskolan.
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2020

Ipad hela dagarna, ingen stimulans

Ingen stimulans, bara Ipad o youtube hela dagarna. Personalen håller själva på med mobilen eller så pratar de med varandra. Frågade ifall de gör någon aktivitet, fick svaret "ja de äter bra och sover bra". Hmmmm.
Frågar om målning och annat pyssel så sa de att de va för små. Va!!?? Små? De är 18-24 månader..... skolgården är hur liten som helst.
Vi bytte förskola.
Förälder / Vårdnadshavare
17 mar 2020

Slapp ledning

Dåligt uppbyggd förskola. Trång och dålig trappa. Tråkig gård och fuskbygge så det regnar in. Personalen är duktig men får dåligt gehör uppifrån.
Förälder / Vårdnadshavare
27 jan 2020

Avser avdelningen för barn 12-24månader

Avdelningen för barn 12-24mån är inte bra.
Barnen stimuleras inte.
Åtminstone en av lärarna har ett sätt mot barnen som inte är så trevligt.
Förälder / Vårdnadshavare
9 dec 2019

Bra på avdelningarna för de lite äldre barnen

Tycker att avdelningen för de yngsta är riktigt dålig tyvärr, värdelös kommunikation med föräldrarna och ett uselt bemötande i det mesta. De andra avdelningarna har dock superbra och kompetent personal, vilket väger upp betyget.
N/A
1 dec 2019

Trivsam förskola

Trivs jättebra! Härlig personal och alltid glada barn. Gården skulle jag väl inte välja förskolan för då den inte är den bästa. Men kvalitet på själva förskolan är jag mycket nöjd med.
Förälder / Vårdnadshavare
21 nov 2019

Behövs bättre personal och stimulera barnen!

Inte så bra förskola! Litar inte på personalen o det de visade när man skulle besöka förskolan var absolut inte verkligheten. Ipad hela dagarna (för de minsta) medan personalen håller på med mobilen/pratar med varandra. Har påtalat flera ggr vrf inte andra aktiviteter görs (målning, pussel, pyssel osv osv) säger de att barnen är för små (?). Hell no! De är 18 månader o kan hålla i kritor o borde stimuleras istället fär att sätta på ipaden!
Ska byta förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
24 jun 2019

Tvivelaktigt bemötande och dåliga lokaler

Förskolan håller korta tyglar på barnen och på två av avdelningarna är pedagogerna väldigt hårda i tonen. Det finns personal som inte är lämplig alls. Planlösningen är allt annat än optimal och en bidragande faktor till att förskolan upplevs väldigt begränsande.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen