Omdömen

3.3
Baserat på 6 omdömen och 54 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
25 jul 2023

Supermysig och trivsam förskola

Vi har haft vårt barn här och har trivts superbra! Fått fin kontakt med både pedagoger och andra föräldrar. Pedagogerna sätter barnen i fokus med mycket omsorg och kärlek. Roligt att vårt barn inte vill åka hem och varje gång man nämner ordet förskola så springer hon och tar på sig skorna :)

Fin miljö där allt finns nära till hands, lekplats så väl som skogen.
Förälder / Vårdnadshavare
19 jun 2023

Bästa förskolan!

Vi har haft alla våra barn på Skogsgläntan och varit supernöjda med vårt val.
Jättemysig miljö, supergulliga pedagoger som trivs med sitt jobb, verksamhet som anpassas efter barngruppen.
Förälder / Vårdnadshavare
8 jun 2023

Liten, rofylld och trevlig förskola

Mindre förskola med jättefint läge böand skog och hästhagar.. Individanpassad pedagogik och goda relationer mellan barn och pedagoger. God insyn för föräldrar och möjlgihet att påverka och vara de av en gemenskap för barnens bästa.
Förälder / Vårdnadshavare
3 jun 2023

En fantastisk oas med naturen i fokus.

Vi är otroligt nöjda med denna förskola.

Fokus är naturen och att skapa trygghet bland barnen. Grupperna är små och pedagogerna fler till antal än kommunens.

Förskolan har varit belägen på samma ställe sedan 70 talet och ingen har skadat sig i slänten.

Kommunen gör givetvis kontroller precis som på alla förskolor så utemiljö-rutchkana osv är godkända.

Vi älskar den familjära känslan och att få vara med och påverka våra barns vardag.
Trots att det är ett kooperativ är ”insatsen” begränsad. Vi deltar i höst och vårstäd samt vid sjukdom har vi ”städjour” vissa veckor.

Maten lagas på plats eller på murikan vid vårt vindskydd i skogen. Frukost serveras ca 08 på morgonen.

Om ni letar förskoleplats, går det jättebra att kontakta såväl rektor som köansvarig. Vi visar gärna runt och besvarar era frågor!
Förälder / Vårdnadshavare
16 feb 2023

REKOMMENDERAS EJ!

REKOMMENDERAS INTE!

Öppettider: Stänger tidigt, om man hämtar kl 1630 får man skynda sig då pedagogen som finns på plats slutar i samma minut.

Personal: Är tyvärr för få pedagoger, flera deltidsanställda, med oregelbundna tider, ingen direkt struktur. Trötta och stressade pedagoger pga brist på personal. Dock är detta något som framkommer mera tydligt när man har sitt barn på plats, dvs ingen ärlig information om läget förrän man redan är inskriven… Kommunens förskolor har mycket bättre personaltäthet.

Flera incidenter på pedagoger (läs två) som har bristande tålamod gentemot barnen även vår lilla, redan under inskolningen. Vilket var chockerande att se och något som togs upp med rektorn..

Uteplats; Behöver ses över: Finns flera ställen där barnen kan ev skada sig, brant backe rakt ner mot stängsel, brant rutchkana, allldeles för liten plan yta där barnen kan leka, springa och cykla (trehjuling) fritt. Pga platsbrist får barnen inte cykla på alla cyklar som finns utan stå och vänta … dessutom utan cykelhjälm. vår lilla vägrade cykla utan hjälm och fick som svar att ’här behöver du inte hjälm till trehjuling’..

Mat: Brister på flera flera plan. Maten lagas på plats av olika pedagoger olika dagar men tyvärr är det frysta halvfabrikat flera dagar i veckan. Ingen direkt planering och om matsedel planeras för kommande vecka så följs den inte (på 1 månad fick vi som föräldrar en veckas matsedel som ändå inte följdes…) Trist. På fredagar värms hela veckans rester upp! ’För miljön och ekonomins skull’ säger en av pedagogerna, som förälder kan man inte annat än reagera på att maten är väldigt näringsfattig, tråkig, grå och motsatsen till inspirerande till växande små individer.

Vår lilla åt knappt maten, mådde dåligt, trivdes inte, kände sig inte välkommen då stämningen var allt annat än bra… Grät i bilen på väg till förskolan och var ledsen i bilen på väg hem…

Listan är tyvärr lång på bristande faktorer på flera plan. Vi valde att byta till kommunal förskola efter knappt 1 månad. Redan efter 1 vecka är vår lilla glad igen, äter bra och trivs, leker och är sig själv igen.

>> Skriver ENBART denna recension för att hjälpa andra föräldrar för att de ska slippa gå genom det vi gjorde. För både jag och min man REKOMMENDERAR INTE SKOGSGLÄNTANs FÖRSKOLA!
Förälder / Vårdnadshavare
14 aug 2021

Skulle inte välja denna förskola

Oengagerade föräldrar för att vara ett föräldrakooperativ, personal som mest gnäller över allt. Dom påstår att det är ”alltid ekologisk frukt och grönt” vilket inte stämmer utan vissa frukter och grönsaker är ekologiska. Omöjliga att hålla öppettider för 2000-talet (dvs öppnar 7.30 och stänger 17.15)| vilket gör det svårt att ha heltidsjobb.. skulle tipsa om att hitta andra alternativ..

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen