Omdömen

2.5
Baserat på 3 omdömen och 23 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Personal
14 apr 2024

Svar på synpunkter

Hej.
2022 hade vi på förskolan problem med en anställd som var delvis sjukskriven. Den situationen klarades så småningom upp och personen har inget med förskolan att göra sedan dess. På grund av personens beteende gjordes orosanmälningar vilka följdes upp och lades ner.
Uppsägningar kan inte göras utan giltig grund och sker inte på den här arbetsplatsen heller. Men självklart skapade händelserna oro hos såväl personal som föräldrar.
Verksamheten för barnen har alltid varit prio nr 1 och med särskilda insatser kunde vi även under denna tid kunnat hålla en trygg och kvalitativ omsorg tack vare den professionella personalen.
Annat
16 jul 2023

inte bra alls här.

blev vittne till att en manlig anställd slängde möbler på garage och parkeringen vid detta dagis under dagisets öppetid någongång under 2021 och en annan gång sparkade och bankade på den "privata" ingångs dörren år 2022. också då under dagisets öppetid. helt oaceptabelt att göra så specielt på ett dagis. såg duktiga pedagoger få sparken och som sade upp sig men denna anställd fick aldrig sparken av någon underlig anledning. avråder att ha barn på sådant dagis om omdömet från anställaren är så dålig.
Mkt luftsnack om reggioemilia, demokrati, klimat och genus etc men inget säkerhets tänk alls med tanke på denne anställda och det faktum att det alltid låg framme sågar, skruvdragare, skruvmejslar som låg glömt lite varstans.
Annat
7 feb 2023

Orosanmälningar har gjort ?

Hade min son i kö men då jag hört att orosanmälningar har gjorts på förkläna samt att polisen fick besöka förkolan i höstas någongång då ”ryktet” sägs att ägarens kille stått och skrikigt utanför samt slagit sönder dörren, har jag klart nu tagit bort mitt barn från kö. Nu är detta vad jag enbart hört ryktes väg men från föräldrar samt pedagoger från förskolor i runt om i Hägersten. Jag har också fått höra att det är mögel i källarvåningen som ej tagits hand om. Samt att det finns misshandels anmälningar mellan ägaren och hennes kille. Vad som är sant eller hur mycket,hur lite är sant… vet jag inte så vill också tydliggöra att jag bara hört detta och inte sätt själv men kände att denna oro borde stå nånstans.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen