Omdömen

3.2
Baserat på 3 omdömen och 19 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2024

Här får barnen en bra start!

Mycket engagerade och omsorgsfulla pedagoger som ser och bekräftar barnen. Bra och kreativ planering utifrån läroplanen med många kulturella inslag, utflykter, tekniska experiment, använda padda med ljudböcker och scanna med qr-koder. Förskolans tre avdelningar får besök av en sagotant en dag i veckan som berättar historier för barnen med olika dockor och rekvisita. De har en egen buss som barnen får åka på besök med till olika teatrar och kulturella aktiviteter. Dottern har utvecklats och lärt sig så mycket här. Kunde inte tänka mig en bättre förskola!
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2023

Kan varmt rekommendera den här förskolan

Väldigt omtänksamma och kärleksfulla pedagoger som alltid gör sitt bästa för att ta hand om barnen. Rektorn är fantastisk. Superkul med blandad kultur och mycket kreativitet och lärande.
Förälder / Vårdnadshavare
12 jan 2022

Sämsta förskolan

Okunnig rektor som inte vet hur en förskola i Sverige fungerar. Förskolan är muslimsk inriktad med halal mat. Dåliga pedagoger som inte behärskar svenska språket. Undrar hur barnen lär sig svenska språket där. Lokalen är väldigt gammal och ofräsch. Denna förskola borde läggas ner. Jag rekommenderar inte att ni lämnar era barn på denna förskola. En anmälan hos skolinspektionen har gjorts!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen