Omdömen

2.3
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
16 mar 2022

Sämsta förskolan

Fruktansvärt. Går inte och beskriva hur missnöjda vi är. Personalen är trötta på sina jobb och det går ut på barnen.
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2022

Sämsta förskolan som agerar mer som barnpassning.

Min dotter gick på denna förskolan. Jag ångrar verkligen att jag lät henne börja där. Min dotter grät varje morgon, ville inte gå. Pedagogerna var inte alls bra enligt vår uppfattning. Det snackades mycket bakom ryggen och man hittade på onödig skit som traumatiserade mitt barn de 5 månaderna hon gick där. Hörde olika saker från vikarier. Vårt annars glada och trygga barn var nu helt förändrad. Blev extrem mycket mammig och pappig. Ville aldrig vara sj och leka och blev så rädd så fort man lämnade rummet utan henne. Hon slutade sova i sitt rum och kan än idag fråga varför vi lämnade henne där. Hon gråter när vi går förbi den förskolan och även berättat för sina nya pedagoger om den jobbiga tiden på förra förskolan. Hade en dålig magkänsla från början när dottern började där. Ifrågasätter man deras verksamhet och hur de förhåller sig till läroplanen det minsta så blir det påhittade anmälningar till socialen. Detta trots att jag personligen sett en av personalen vara väldigt hårdhänt mot ett mindre barn(1,5 år) genom att dra hen upp i armen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen