Omdömen

3.2
Baserat på 5 omdömen och 38 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2023

Oro för barnen

En förskola som jag tyvärr inte kan rekommendera. Min dotter har gått där ett år nu och upplever att de har stora problem med pedagogernas prioriteringar. Ser ofta hur pedagoger ignorerar ledsna och gråtande barn. De blir inte tröstade. För mig är detta helt oacceptabelt!

Finns några få pedagoger som är mer engagerade i barnen som tur är. Men känner inte att jag kan lita på pedagogernas omdöme och att barnen blir bra behandlade av en del av pedagogerna.

Har varit i kontakt med skolans rektor flertalet gånger och beskrivit de problem jag upplever, utan vidare förbättring.

I övrigt känns det även som att hygien och städning kan förbättras. Bra mat med egen kock och fin innergård är de pluspoäng jag kan ge. Men tyvärr inte mer än så.
Förälder / Vårdnadshavare
3 jan 2021

Jättebra förskola

Jättebra personal som märkbart trivs med sina jobb! Fantastiskt bra kock som lagar allt från grunden. Bra stor innergård. Vi är jättenöjda.
Annat
27 jun 2020

Fantastiskt förskola!

En fantastisk förskola, där barnen lär sig pedagogik genom lekar och har roligt tillsammans. Jag uppskattar att hon lär sig så mycket för att det är roligt och inte för att hon bara måste. De har bra gemenskap i gruppen, leker ihop och hittar vänner tidigt.
Bland förskolepersonalen är det några som sticker ut med mångårig erfarenhet, och ger den trygga känslan som man behöver.
Inga sura miner om man är lite tidig eller sen, eller har glömt anmäla. Erbjuder sommar platser som inte är tillgängligt hos privata dagis. Otroligt generöst med mat, grönsaker och egen kock!
Förälder / Vårdnadshavare
30 jan 2020

Bristfällig förskola

Förskolan har stora problem i småbarnsgruppen pga en dålig ledning. En akut och icke genomtänkt omorganisation påbörjades hösten 2019. Barnen har inte fått vara utomhus, de har få leksaker och de har fått betydligt mindre lokaler efter att omorganisationen påbörjades.
Förälder / Vårdnadshavare
16 dec 2019

Bra förskola, trevlig personal

Trevlig personal, fin innergård.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen